Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Waze είναι εξαιρετικό και για να αποφεύγεις την κίνηση σε πραγματικές συνθήκες.

Όπως και για reporting ατυχημάτων, φυσικών φαινομένων, κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/11/2019 στις 8:47 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε

Το Waze είναι καλό για να σου λέει που είναι οι κάμερες ταχύτητας, αυτός είναι ο κύριος λόγος που χρησιμοποιείται. Συμφωνώ πως το google maps είναι πολύ πιο φιλικό και βοηθητικό γιατί σου λέει π.χ ακριβώς ποια λωρίδα να ακολουθήσεις σε ένα κυκλικό κόμβο. Το Apple Maps έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω είναι η αλήθεια, πάει κανας χρόνος...

Που σου λέει για τις κάμερες? Θα σου το πει αν τύχει να είναι στην διαδρομή που έχεις επιλέξει και ακολουθείς ή υπάρχει καμιά καρτέλα?

Στις 30/11/2019 στις 1:05 ΜΜ, kostasgr78 είπε

Το Waze είναι εξαιρετικό και για να αποφεύγεις την κίνηση σε πραγματικές συνθήκες.

Όπως και για reporting ατυχημάτων, φυσικών φαινομένων, κλπ.

Το να τύχει να βρεθεί κάποιος από τα αμάξια στο μποτιλιάρισμα να χρησιμοποιεί waze εκείνη την στιγμή και να το αναφέρει δεν είναι λίγο απίθανο? Δεν την έχω δουλέψει πολύ ακόμα την εφαρμογή αλλά μου φαίνεται δύσκολο.

Το σύστημα της google μου φαίνεται πιο αξιόπιστο

Επεξ/σία από cthulhucarbide
Δημοσ.
1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε

Που σου λέει για τις κάμερες? Θα σου το πει αν τύχει να είναι στην διαδρομή που έχεις επιλέξει και ακολουθείς ή υπάρχει καμιά καρτέλα?

Το να τύχει να βρεθεί κάποιος από τα αμάξια στο μποτιλιάρισμα να χρησιμοποιεί waze εκείνη την στιγμή και να το αναφέρει δεν είναι λίγο απίθανο? Δεν την έχω δουλέψει πολύ ακόμα την εφαρμογή αλλά μου φαίνεται δύσκολο.

Το σύστημα της google μου φαίνεται πιο αξιόπιστο

Κανονικά αν τύχει στη διαδρομή σου. Και σε προειδοποιεί περίπου 500μ πριν. Πολύ βολικό...

• Thanks 1
Δημοσ.

Ναι, ωστόσο το αγόρασε αργότερα, δεν το σχεδίασε εξ'αρχής η Google όπως με το Maps. Το Waze για μένα έχει δύο μειονεκτήματα, 1. Δεν σε καθοδηγεί σε λωρίδες σε εξόδους εθνικών και κυκλικές πορείες 2. νομίζω πως δεν εχει integration με Apple Music/Spotify όπως το Google Maps ώστε να υπάρχουν κουμπιά μουσικής εντός της εφαρμογής...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Ναι, ωστόσο το αγόρασε αργότερα, δεν το σχεδίασε εξ'αρχής η Google όπως με το Maps. Το Waze για μένα έχει δύο μειονεκτήματα, 1. Δεν σε καθοδηγεί σε λωρίδες σε εξόδους εθνικών και κυκλικές πορείες 2. νομίζω πως δεν εχει integration με Apple Music/Spotify όπως το Google Maps ώστε να υπάρχουν κουμπιά μουσικής εντός της εφαρμογής...

Συν ενα 3ο μεγαλο μειονεκτημα, εχει μονο ανδρικη φωνη για τις φωνητικες οδηγιες :D

Νομιζω οτι google maps παιζει μονο του στην κατηγορια. Περα απο την ακριβεια των (συνεχως updated) χαρτων, η real time κινηση δουλευει εξαιρετικα. Πολλες φορες με εχει προειδοποιησει για συμφορηση στην Κηφισιας,αρκετα νωρις ωστε να την αποφυγω

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Ακόμη, χειρότερο scaling όταν μεγαλώνει-μικραίνει το ζουμ όταν πηγαίνεις αργά-κοντά στον προορισμό. Μεγάλη διαφορά με το google maps.

Τέλος πολύ χειρότερη χρήση του χώρου της οθόνης, κυριολεκτικά έπρεπε να ψάχνομαι στα υπομενού να κλείσω/μικρύνω τις "έξτρα" οθόνες για να έχω παραπάνω από την μισή οθόνη για το χάρτη.

Όπως ήρθε έφυγε το waze...

Δημοσ.
7 ώρες πριν, tutuyo είπε

Συν ενα 3ο μεγαλο μειονεκτημα, εχει μονο ανδρικη φωνη για τις φωνητικες οδηγιες :D

Νομιζω οτι google maps παιζει μονο του στην κατηγορια. Περα απο την ακριβεια των (συνεχως updated) χαρτων, η real time κινηση δουλευει εξαιρετικα. Πολλες φορες με εχει προειδοποιησει για συμφορηση στην Κηφισιας,αρκετα νωρις ωστε να την αποφυγω

Σχεδόν σε όλες τις άλλες γλώσσες έχει και γυναικεία φωνή :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...