Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Γνωρίζουμε αν τυχόν έχει γίνει επίσημα διαθέσιμα το Apple CarPlay στην Ελλάδα;

Είναι κρίμα να πωλούνται αυτοκίνητα με αυτή τη δυνατότητα και να μην έχει ανοίξει επίσημα η χρήση από την Apple για τη χώρα μας.

Επεξ/σία από kostasgr78
Δημοσ.

Υπάρχει κανονικά σε πολλά αυτοκίνητα της αγοράς το CarPlay. Μη τρελενεστε πάντως δεν είναι κάτι ιδιαίτερο το έχω και δε το χρησιμοποιώ καν. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω βρει πολλές εφαρμογές να το υποστηρίζουν, δυστυχώς. Εγώ χρησιμοποιώ πολύ το Spotify (δε περνάει μέρα που να μη 'κουμπώσω' το κινητό στο αυτοκίνητο για Spotify) αλλά είναι από τις ελάχιστες εφαρμογές που έχω και υποστηρίζουν CarPlay.

Πάντως υπάρχει κανονικά, απλά... αυτό που έγραψα. No apps, no honey.

Δημοσ.

Η κεντρική ιδέα αυτών των πλατοφρμών είναι να κάνεις mirror κάποιες εφαρμογές που δίνουν αυτή τη δυνατότητα.

Προφανώς, κάποιος που δεν χρησιμοποιεί εφαρμογές που σχετίζονται με κάτι που κάνει στο αυτοκίνητο, δεν τις χρειάζεται.

Το να μπορείς να κάνεις mirror όμως, το Google Maps ή το Waze, δεν είναι άχρηστο για όσους χρησιμοποιούν εφαρμογές «ζωντανής» πλοήγησης βάσει πραγματικών συνθηκών κίνησης.

Σίγουρα και η ακρόαση μουσικής streaming είναι κι αυτή μια πολύ καλή λειτουργία.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για navigation δεν υπαρχει συνηθως συγκριση μεταξυ "εργοστασιακων" και Waze ή google maps - Τα τελευταια ειναι ανωτερα με μεγαλη διαφορα οπως λενε και όλοι οι ειδικοι ....

Επεξ/σία από nikos78aol
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρησιμοποιώ Waze εδώ και πολλά χρόνια ... και εδώ και μερικούς μήνες με την αλλαγή αυτοκινήτου, το βλέπω πλέον στην οθόνη του αυτοκινήτου με Apple CarPlay, και η ευχρηστία έχει απογειωθεί.

Επεξ/σία από kostasgr78
Δημοσ.

Το Waze είναι βασισμένο στο community του και στη δυνατότητα για live reporting πολλών πραγμάτων, και δεν έχει καμία σχέση και ίδια φιλοσοφία με τα υπόλοιπα εργαλεία πλοήγησης.

Με το CarPlay, παράδειγμα, είναι πανεύκολο στην οθόνη του αυτοκινήτου να ριπορτάρεις ότι είσαι σε κίνηση και να το δουν οι υπόλοιποι χρήστες ζωντανά και να δρομολογηθούν (αυτόματα) από αλλού.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 16/11/2019 στις 10:22 ΜΜ, _filippos_ είπε

Δοκιμασα το Waze αλλα για κάποιο λόγο δεν μου άρεσε, βρηκα το google maps και το apple maps πιο φιλικό κι εύχρηστο 

Το Waze είναι καλό για να σου λέει που είναι οι κάμερες ταχύτητας, αυτός είναι ο κύριος λόγος που χρησιμοποιείται. Συμφωνώ πως το google maps είναι πολύ πιο φιλικό και βοηθητικό γιατί σου λέει π.χ ακριβώς ποια λωρίδα να ακολουθήσεις σε ένα κυκλικό κόμβο. Το Apple Maps έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω είναι η αλήθεια, πάει κανας χρόνος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...