Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το sports pack (που με ενδιαφέρει) όσο το παρακολουθώ είναι είτε στα 25€ είτε συνήθως στα 22€. 

Τώρα είναι στα 20€ με δώρο εξωτερικό HDD 1T USB 3 καθώς και την κεραία και την εγκατάσταση.

https://www.cosmote.gr/eshop/browse/COSMOTE-TV/COSMOTE-TV-Offers/-/N-80z

Δεν νομίζω ότι είναι η προσφορά του αιώνα, αλλά πιστεύω ότι όσοι το σκέφτονται, δεν θα βρουν άμεσα καλύτερη τιμή.

Screenshot_1.jpg

Δημοσ.

20€ η TV μονο βαλε και σταθερο και ιντερνετ τουλαχιστον 24-25€ συνολο 45€, δεν συνφερει,εγω με 32€ αλλα στην VF εχω full triple play,βεβαια θα μου πεις πως αλλαζει το περιεχομενο κυριως στα αθλητικα αλλα και στις ταινιες-σειρες-ντοκιμαντερ καθως η vf εχει περισσοτερο περιεχομενο on demand

Δημοσ.

Η προσφορά του θέματος είναι αυτόνομη και μέσω δορυφόρου. Τα 25 ευρώ για το ίντερνετ που αναφέρεις δεν είμαι σιγουρος γιατί τα αναφέρεις.

Καλές τιμές νομίζω καθώς με 25 ευρώ παίρνεις το full pack.

Screenshot_2019-06-28-22-49-48-1.png

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, geodimis είπε

Συνήθως τέτοια εποχή βγάζει το φουλ 22€-25€ όποτε...

Το ειχε στα 22 απο μεσα Ιουνιου χωρις να δινει τον εξωτερικο δισκο δωρο. Αν υπολογισεις απο τα 25 Ευρω που κανει τωρα με δωρο τον δισκο σε σχεση με τα 22 Ευρω που ειχε προηγουμενως, δηλαδη διαφορα 3 Ευρω/μηνα για 12 μηνες που ειναι η δεσμευση, βγαινει ο δισκος με 36€.

Αν τυχον χρειαζοσουν εξωτερικο μηχανικο δισκο 1ΤΒ δηλαδη (ψιλοαπιθανο πλεον) βγαινει ουσιαστικα στα ιδια χρηματα με την προηγουμενη προσφορα.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Giama είπε

Το ειχε στα 22 απο μεσα Ιουνιου χωρις να δινει τον εξωτερικο δισκο δωρο. Αν υπολογισεις απο τα 25 Ευρω που κανει τωρα με δωρο τον δισκο σε σχεση με τα 22 Ευρω που ειχε προηγουμενως, δηλαδη διαφορα 3 Ευρω/μηνα για 12 μηνες που ειναι η δεσμευση, βγαινει ο δισκος με 36€.

Αν τυχον χρειαζοσουν εξωτερικο μηχανικο δισκο 1ΤΒ δηλαδη (ψιλοαπιθανο πλεον) βγαινει ουσιαστικα στα ιδια χρηματα με την προηγουμενη προσφορα.

Στα 22€ από μέσα Ιουνίου είχε το Sports Pack όχι το Full Pack. Από το περασμένο Black Friday (τουλάχιστον) έως σήμερα τα 20€ είναι η καλύτερη τιμή για το Sports Pack, συν το δώρο.

Δημοσ.

Οταν λετε ειναι αυτονομη, δηλαδη μπορει καποιος να βαλει cosmote sports pack δίχως να βαλει γραμμη οτε και οτι αυτο συνεπαγεται?

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, thanosbrt είπε

Στα 22€ από μέσα Ιουνίου είχε το Sports Pack όχι το Full Pack. Από το περασμένο Black Friday (τουλάχιστον) έως σήμερα τα 20€ είναι η καλύτερη τιμή για το Sports Pack, συν το δώρο.

Ειχε σιγουρα το full pack στα 22, το sports στα 20 και το cinema στα 19,90. Παρακολουθουσα το full για καιρο και ημουν στο τσακ να το παραγγειλω.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, christs είπε

Οταν λετε ειναι αυτονομη, δηλαδη μπορει καποιος να βαλει cosmote sports pack δίχως να βαλει γραμμη οτε και οτι αυτο συνεπαγεται?

Ναι, μέσω δορυφόρου τουλάχιστον, έτσι είναι.

Δημοσ.

Εγώ είχα προλάβει την προηγούμενη προσφορά για το CinemaPack στα 15€ / μήνα αλλά τότε δεν έδινε εξωτερικό σκληρό δίσκο δώρο. 

Τώρα το πήγαν 20€ με το δώρο..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...