kostask91 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα σας, Βγήκαν οι βάσεις των πανελλαδικών και ο μικρός μου αδερφός ψάχνει κάτι σε ΤΕΙ σχετικό με πληροφορική. Εγώ είμαι ολίγον άσχετος με αυτά, πάει καιρός που έδωσα, οπότε και ρωτώ εδώ. Γνωρίζετε κάποιο αξιοπρεπές ΤΕΙ σχετικό με πληροφορική/ηλεκτρολόγων μηχανικών κτλ ; Και λέω αξιοπρεπές κυρίως για το βιογραφικό και γενικά για τους δρόμους που ανοίγονται μετά. Παραδείγματος χάριν προσωπικά είμαι κατά οποιασδήποτε σχολής επικεντρώνεται μόνο στην πληροφορική. Το θέμα είναι μετά να έχει επιλογές, χωρίς να είναι απαραίτητο μετά κάποιο μεταπτυχιακό. Οποιαδήποτε γνώμη-εμπειρία θα βοηθούσε. Ευχαριστώ
djcat Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 ΤΕΙ Πληροφορική Αθήνα είναι κορυφαίο. Φαντάζομαι και της Θεσσαλονίκης είναι καλό. Καλό είναι και του Ηρακλείου. Εδώ έχει όλα τα τμήματα πληροφορικής συγκεντρωμένα. Όποιο σε βολεύει δες και προγράμματα σπουδών. https://www.mysep.gr/?p=34854
splanis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 δεν υπάρχουν ΤΕΙ πλέον, το πρώην ΤΕΙ Αθηνας είναι πλέον πολυτεχνική σχολή(ιntegrated masters) εν ονόματι Πανεμιστήμιο Δυτικής Αττικής btw
Backpacker Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δεν υπάρχουν ΤΕΙ πλέον. Μόνο η ΑΣΠΑΙΤΕ έχει μείνει σαν ΤΕΙ.
xrist0s4 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 ΤΕΙ Ηρακλείου που πλέον μπορείς να πάρεις με έξτρα μαθήματα πτυχίο πανεπιστημίου.
txcellas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Ήταν σκληρός και τον έλεγαν Δίσκο... σορρυ για το offtopic αλλα πεθανα..
ForeignOffice Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Βιομηχανική πληροφορική Καβάλα με υψηλα ποσοστά απορροφητικότητα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα