Donovan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Για μένα πάντως είναι απ'τις ωραιότερες πόλεις στην Ευρώπη,μην πω και η ωραιότερη.Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι τη βρίσκουν ξενέρωτη και μίζερη.Αλλά εντάξει γούστα είναι αυτά.
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Στις 28/6/2019 στις 2:47 ΜΜ, xoriatisa είπε ζεις ναι. απλα με απασχολει το ότι μετά θα θέλω πάλι να φύγω. δεν θεωρώ ότι η Ουγγαρία είναι χώρα που εγώ θα έμενα για πάντα. Και έχω ήδη αλλάξει 7 χώρες. Είμαι δλδ ήδη κουρασμένη, και προσπαθώ να δω αν οντως αξίζει ή αν κάνω υπομονή μήπως βρω κάτι ελλάδα Εάν επιτρέπεται, σε ποιες χώρες έχεις ζήσει ;;
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 29 λεπτά πριν, Nikos Chatzoglou είπε Εάν επιτρέπεται, σε ποιες χώρες έχεις ζήσει ;; αγγλία κυρίως. κύπρο, νότια αφρική, αμερική, γερμανία 20 ώρες πριν, Donovan είπε Για μένα πάντως είναι απ'τις ωραιότερες πόλεις στην Ευρώπη,μην πω και η ωραιότερη.Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι τη βρίσκουν ξενέρωτη και μίζερη.Αλλά εντάξει γούστα είναι αυτά. ίσως και ναναι. αν ήμουν 20+ θα πήγαινα. για 1200ε στα 34 δεν ξέρω ακόμα αν θα πάω..
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, xoriatisa είπε αγγλία κυρίως. κύπρο, νότια αφρική, αμερική, γερμανία Και μετά από όλες αυτές τις χώρες γύρισες Ελλάδα; Λογικά θα υπήρχαν προσωπικοί λόγοι γτ οι υπόλοιπες χώρες δίνουν πολύ καλύτερες προοπτικές από τη δική μας.
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, xexudowef είπε ποτε μη ξεχνας οτι σαν την πατριδα δεν υπαρχει αλλο μερος home is where the heart is Η πατρίδα είναι καλή, εάν έχεις λεφτά να ξοδέψεις, εάν είσαι ταπί καταλήγεις στη μιζέρια (γενικά το λέω όχι για σένα) Από τις υπόλοιπες χώρες ποια θεωρείς ότι είχε το καλύτερο work/life balance ? (Υποθέτω σίγουρα όχι η Αγγλία)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα