Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα, μου πρότειναν μια junior δουλειά (ειμαι 33 αλλά είναι άλλος τομέας...που να εξηγώ τώρα), στη Βουδαπέστη. Δεν είμαι σίγουρη αν αξίζει. Δεν έχω πάει ποτε. Έχει μείνει κανείς εκεί? Ο μισθός είναι 1200ε το μήνα καθαρά και απόσο έψαξα κάπου 700ε κοστίζει ένα φλάτ. Έλεγα να επιμείνω ελλάδα, αλλά δεν βρίσκω και εδώ κάτι
tounion Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δεν έχω εργαστεί ,ούτε ζήσει εκεί.. Τουρίστας πήγα και έχω να πω ότι είναι η πιο ξενερωτη πρωτεύουσα της Ευρώπης Γούστα είναι αυτά... Ον τοπικ τώρα... Δεν νομίζω ότι έχεις τύχη με 1200 αν 700 είναι το νοίκι
christakos07 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 15 λεπτά πριν, xoriatisa είπε Καλησπέρα, μου πρότειναν μια junior δουλειά (ειμαι 33 αλλά είναι άλλος τομέας...που να εξηγώ τώρα), στη Βουδαπέστη. Δεν είμαι σίγουρη αν αξίζει. Δεν έχω πάει ποτε. Έχει μείνει κανείς εκεί? Ο μισθός είναι 1200ε το μήνα καθαρά και απόσο έψαξα κάπου 700ε κοστίζει ένα φλάτ. Έλεγα να επιμείνω ελλάδα, αλλά δεν βρίσκω και εδώ κάτι Συγκατοίκηση και υπομονή ένα χρόνο. Δε χρειάζεται να νοικιάσεις διαμέρισμα μόνη σου, αφού δε συνηθίζεται στις χώρες αυτές. Είναι καλά τα λεφτά για να ζήσεις εκεί. Σκέψου ότι είναι η must Erasmus πόλη.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, christakos07 είπε Συγκατοίκηση και υπομονή ένα χρόνο. Δε χρειάζεται να νοικιάσεις διαμέρισμα μόνη σου, αφού δε συνηθίζεται στις χώρες αυτές. Είναι καλά τα λεφτά για να ζήσεις εκεί. Σκέψου ότι είναι η must Erasmus πόλη. ειμαι 33 και έχω ήδη κάνει τη συγκατοίκηση για χρόνια έξω..αυτό είναι το θέμα. αν ήμουν 22 θα πήγαινα τρέχοντας
christakos07 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, xoriatisa είπε ειμαι 33 και έχω ήδη κάνει τη συγκατοίκηση για χρόνια έξω..αυτό είναι το θέμα. αν ήμουν 22 θα πήγαινα τρέχοντας Τι σε εμποδίζει να συμβιβαστείς έναν ακόμη χρόνο, μπροστά σε νέα καριέρα; Ακόμη και με 700, με τα 600 ευρώ ζεις στις χώρες αυτές. Ποιος είναι ο μέσος μισθός, έχεις ψάξει;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 ζεις ναι. απλα με απασχολει το ότι μετά θα θέλω πάλι να φύγω. δεν θεωρώ ότι η Ουγγαρία είναι χώρα που εγώ θα έμενα για πάντα. Και έχω ήδη αλλάξει 7 χώρες. Είμαι δλδ ήδη κουρασμένη, και προσπαθώ να δω αν οντως αξίζει ή αν κάνω υπομονή μήπως βρω κάτι ελλάδα
christakos07 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 10 λεπτά πριν, xoriatisa είπε ζεις ναι. απλα με απασχολει το ότι μετά θα θέλω πάλι να φύγω. δεν θεωρώ ότι η Ουγγαρία είναι χώρα που εγώ θα έμενα για πάντα. Και έχω ήδη αλλάξει 7 χώρες. Είμαι δλδ ήδη κουρασμένη, και προσπαθώ να δω αν οντως αξίζει ή αν κάνω υπομονή μήπως βρω κάτι ελλάδα Δεν σου είπα να μείνεις Ουγγαρία. Απλά με ένα χρόνο προυπηρεσία(ίσως και ένα κλικ παραπάνω), δε θα είσαι junior πλέον. Οπότε κάνεις το επόμενο βήμα. Θες δηλαδή να γυρίσεις Ελλάδα;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 έχω ήδη γυρίσει εδώ και λίγους μηνες και ψάχνω
tounion Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δεν γνωρίζω σε ποιο αντικείμενο ψάχνεις αλλά βλέπω ότι στο δικό μου αντικείμενο από αρχές του 2019 έχουν ξεκινήσει και παίζουν αγγελίες ενώ τόσα χρόνια υπήρχε απίστευτη στασιμότητα.. Στο λέω θεωρητικά ότι ίσως κάτι γίνει εδώ μήπως δοκιμάσεις ελλαδα... Οι μισθοί βέβαια είναι θέμα... Ελάχιστοι πληρώνουν καλά
gthe Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Επειδή τυχαίνει η κοπέλα μου να είναι από την Ουγγαρία, και έμενε Βουδαπέστη μπόλικα χρόνια (τώρα όχι πλέον, έφυγε και αυτη uk) δεν είναι καλά τα χρήματα αυτά για να νοικίασεις μόνη σου. Θα ζοριστείς πολύ άμα δεν συγκατοικίσεις. Η Ουγγαρία είναι φτηνή χώρα σε άλλες πόλεις, αλλά η Βουδαπέστη ειδικά λόγω τουρισμού είναι ακριβή ειδικά στα σπίτια. Φαντάσου τιμές Ελλάδας με ενοίκιο 700 λοιπόν. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2019 από gthe
duende Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 και εκει στο ταβανι τα ενοικια..καλα παμε. σε λιγο θα νοικιαζουν κοντεινερ στον κοσμο
APPLEGEEK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 49 λεπτά πριν, xoriatisa είπε Καλησπέρα, μου πρότειναν μια junior δουλειά (ειμαι 33 αλλά είναι άλλος τομέας...που να εξηγώ τώρα), στη Βουδαπέστη. Δεν είμαι σίγουρη αν αξίζει. Δεν έχω πάει ποτε. Έχει μείνει κανείς εκεί? Ο μισθός είναι 1200ε το μήνα καθαρά και απόσο έψαξα κάπου 700ε κοστίζει ένα φλάτ. Έλεγα να επιμείνω ελλάδα, αλλά δεν βρίσκω και εδώ κάτι ειχα προσφορα για 1200-1400 ευρω. μην πας πανακριβα, ενοικιο πολυ υψηλο, μονο αυτο αρκει να δωσεις ακυρο. εαν πας για καλα λεφτα καντο οκ
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, gthe είπε Επειδή τυχαίνει η κοπέλα μου να είναι από την Ουγγαρία, και έμενε Βουδαπέστη μπόλικα χρόνια (τώρα όχι πλέον, έφυγε και αυτη uk) δεν είναι καλά τα χρήματα αυτά για να νοικίασεις μόνη σου. Θα ζοριστείς πολύ άμα δεν συγκατοικίσεις. Η Ουγγαρία είναι φτηνή χώρα σε άλλες πόλεις, αλλά η Βουδαπέστη ειδικά λόγω τουρισμού είναι ακριβή ειδικά στα σπίτια. Φαντάσου τιμές Ελλάδας με ενοίκιο 700 λοιπόν. και μενα μου φανηκαν πολυ λιγα, αλλα οταν κανεις αλλαγη καριερας..κανεις υπομονη. ισως αξιζει η υπομονη να γινει ελλαδα χωρις νοικι 4 λεπτά πριν, tounion είπε Δεν γνωρίζω σε ποιο αντικείμενο ψάχνεις αλλά βλέπω ότι στο δικό μου αντικείμενο από αρχές του 2019 έχουν ξεκινήσει και παίζουν αγγελίες ενώ τόσα χρόνια υπήρχε απίστευτη στασιμότητα.. Στο λέω θεωρητικά ότι ίσως κάτι γίνει εδώ μήπως δοκιμάσεις ελλαδα... Οι μισθοί βέβαια είναι θέμα... Ελάχιστοι πληρώνουν καλά ψαχνω ως junior web developer. ημουν χρονια εξω αλλα αν βρω στη πολη μου δουλεια, δεν θαχω νοικι. και θαμαι κοντα στη μανα μου που περναει καπως δυσκολα
vagos789 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Καποτε κοιταζα να παω για σπουδες Η πολη ειναι καπως ωραια με τα παλια κτιρια της, και οι χωρες αυτες εχουν δυναμικη αναπτυξη Ομως η ζωη ειναι παντελως αδιαφορη και μιζερη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα