SB_1957 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δεν ξέρω τί λένε οι μετεωρολόγοι και οι προβλέψεις. Εγώ βλέπω ότι 7:30 το πρωί, Ανατολική Εύβοια, παραθαλάσσια και σε ύψωμα, καυτός βορεινός αέρας και το θερμόμετρο στη βορεινή πλευρά του σπιτιού δείχνει 39 βαθμούς στη σκιά! Η πρόβλεψη για την περιοχή λέει 35 βαθμούς μέγιστη το μεσημέρι!!! Βγήκα για λίγο έξω και κάηκα από τον καυτό αέρα. Τί θα γίνει την υπόλοιπη μέρα δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Σε χωριό πολύ λίγο έξω από τη Ναυπακτο το πρωί κατά τις 8 παρα ήταν σούπερ, δροσερό αεράκι και 27-28 βαθμοί Τωρα σιγά σιγά αρχίζει και ζορίζει… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 38 στον Άγιο Δημήτριο και δεν έχει πάει καν 10:00, ενώ χθες ήταν 4 βαθμούς κάτω την ίδια ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 6 λεπτά πριν, phanispal είπε 38 στον Άγιο Δημήτριο και δεν έχει πάει καν 10:00, ενώ χθες ήταν 4 βαθμούς κάτω την ίδια ώρα. Οντως έχει 38°C. Μόνο μην γίνουν διακοπές ρεύματος, δεν θα το αντέξω όταν γυρίσω σπίτι, είμαι και άυπνος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 11 ώρες πριν, Thresh είπε meteo.gr: Μετεωρολογικοι Σταθμοί Δικτύου Πήγαινε εδώ και στο Parameter αντί για temperature βάλε Humidity. Δυστυχώς αυτές τις μέρες έχουν βγει offline αρκετοί σταθμοί στην Αττική. Δυστυχώς σε μερικές περιοχές δείχνει σχεδόν πάντα λάθος ενδείξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Περιστέρι, στη δουλειά (μπροστά από τον Κηφισό) αν βγεις έξω , παίζει να έχει και 48 στο συγκεκριμένο σημείο. Η εφαρμογή μου λέει 43. Μέχρι και τα τεράστια AC εδώ ζοριζονται. Σε μισή ώρα που θα έχω κουβάλημα (ευτυχώς όχι πολύ) θα καλοπεράσω 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 12.39 έχει πάει 45.3 Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2021 από cumulus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Ετοιμαστείτε για black out.... Έχω κάνα μισάωρο που τα UPS βαράνε υπερωρίες στην εναλλαγή κλικ κλακ από τις αυξομειώσεις του δικτύου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, greekfragma είπε Ετοιμαστείτε για black out.... Έχω κάνα μισάωρο που τα UPS βαράνε υπερωρίες στην εναλλαγή κλικ κλακ από τις αυξομειώσεις του δικτύου. Και λείπει κόσμος κιόλας για διακοπές, αλλιώς θα είχαμε ήδη black out. Μόλις βγήκα απο το κλιματιστικό στον ήλιο για μισό λεπτό και χτυπάει κατευθείαν σε κεφάλι και μάτια! Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2021 από AntiCambeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Φαίνεται ότι σήμερα είναι η χειρότερη ημέρα του καύσωνα. Το blackout είναι πολύ πιθανό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Τα ίδια και εδώ με τα ups Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Το θέμα είναι... 1. Φουλάρεις τα κλιματιστικά να δροσίσεις όσο περισσότερο γίνεται το σπίτι για να την παλέψεις σε ενδεχόμενο blackout ή 2. Κάνεις οικονομία μπας και το γλιτώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Αστρος αρκαδιας, υπο σκιαν εννοειται, η χειροτερη μερα μεχρι σημερα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Βυθίσεις τάσης στο σύστημα ηλεκτροδότησης εξαιτίας ζημιάς από τη φωτιά Εκτός λειτουργίας τέθηκε το μεσημέρι το κύκλωμα υπερυψηλής τάσης (400 κιλοβόλτ) Αχαρνών-Αγίου Στεφάνου εξαιτίας της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στη Βαρυμπόμπη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις