μπιπ μπιπ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 r.i.p. οροφή αυτοκινήτου (δεν είχα ασφάλεια για φυσικά φαινόμενα) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 48 λεπτά πριν, BackFromHell είπε σημαντικη αυξηση της θερμοκρασιας απο την Πεμπτη και μετα, με ενδεχομενα 30ρια Ευτυχώς γιατι σήμερα στο τσακ γλύτωσαν την βροχή γυρνώντας απο την θάλασσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Ωρωπό , έριξε καλό χαλάζι και έκανε ζημιές σε τέντες και αυτοκίνητα. Δεν έχω ξαναπιάσει μεγαλύτερο χαλάζι στη ζωή μου. Βασικά από ότι είδα, το μέτωπο πέρασε κατευθείαν από πάνω μας. Ο ουρανός είχε σκοτεινιάσει, αέρας, κακο: 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 30 τοπικά σήμερα στην Αθήνα (Χαροκόπειο-ΕΑΑ) καλό καλοκαίρι στους Αθηναίους. 28-30 στην Αθήνα τις επόμενες μέρες κ για όσο βλέπει το μάτι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Καλύτερα, όσο περισσότερο κρατήσει τόσο θα αργήσουμε να ανάψουμε καλοριφέρ κτλπ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Στην Ιαπωνία περιμένουν έναν τυφώνα θεριό ανημερο και βγάζουνε φωτογραφίες με τον ουρανό να είναι μωβ. Wtf... https://www.iefimerida.gr/kosmos/oyranos-iaponia-baftike-mob-tyfonas-hagibis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, Τοξοβόλος___U__K είπε 30 τοπικά σήμερα στην Αθήνα (Χαροκόπειο-ΕΑΑ) καλό καλοκαίρι στους Αθηναίους. 28-30 στην Αθήνα τις επόμενες μέρες κ για όσο βλέπει το μάτι Αύριο και απο δευτέρα παραλία, μέχρι οσο πάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Μίλαγα με τον αδερφό μου στην Αθήνα και ήταν θάλασσα σήμερα καθώς είχε άδεια. Οι παραλίες της Αθήνας, Φάληρο, Άλιμος κτλ μου είπε ήταν γεμάτες! 30 βαθμούς χθές έπιασε η Ελευσίνα, ενώ μέχρι και την επόμενη Τρίτη 22/10 οι θερμοκρασίες θα παίζουν στους 28 βαθμούς στην Αθήνα! 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Τοξοβόλος___U__K είπε Μίλαγα με τον αδερφό μου στην Αθήνα και ήταν θάλασσα σήμερα καθώς είχε άδεια. Οι παραλίες της Αθήνας, Φάληρο, Άλιμος κτλ μου είπε ήταν γεμάτες! 30 βαθμούς χθές έπιασε η Ελευσίνα, ενώ μέχρι και την επόμενη Τρίτη 22/10 οι θερμοκρασίες θα παίζουν στους 28 βαθμούς στην Αθήνα! Οι παραλίες ποτε δεν άδειασαν, εγω παω καθε μέρα, την δε Κυριακή που πέρασε ηταν γεμάτη κόσμο Βεβαια εγω θελω τετοια εποχή να ειμαι μονο εγώ αλλα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πάντως κ το άλλο ΣΚ οι θερμοκρασίες θα είναι ότι πρέπει για θάλασσα στην Αθήνα. Δε νομίζω οτι θυμάμαι άλλο χρόνο με τόσο παρατεταμένα τα μπάνια του πολύ κόσμου μέσα στον Οκτώβριο. Οκ αρχές Οκτωβρίου ναι αλλά για τέλη Οκτωβρίου δε θυμάμαι. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από Τοξοβόλος___U__K Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Τοξοβόλος___U__K είπε Πάντως κ το άλλο ΣΚ οι θερμοκρασίες θα είναι ότι πρέπει για θάλασσα στην Αθήνα. Δε νομίζω οτι θυμάμαι άλλο χρόνο με τόσο παρατεταμένα τα μπάνια του πολύ κόσμου μέσα στον Οκτώβριο. Οκ αρχές Οκτωβρίου ναι αλλά για τέλη Οκτωβρίου δε θυμάμαι. Σιγά, πέρυσι 4 Νοεμβρίου εγώ έκανα μπάνιο και κυκλοφορούσα με κοντομάνικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Μιλάω για τον πολύ κόσμο. Ναι χαίρω πολύ και στην Κρήτη έχει φτάσει Ιανουάριο 30 βαθμούς το 2010, δε ξέρω όμως πόσοι Κρητικοί τόλμησαν να πάνε για μπάνιο Ιανουάριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ison_ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Τοξοβόλος___U__K είπε Πάντως κ το άλλο ΣΚ οι θερμοκρασίες θα είναι ότι πρέπει για θάλασσα στην Αθήνα. Δε νομίζω οτι θυμάμαι άλλο χρόνο με τόσο παρατεταμένα τα μπάνια του πολύ κόσμου μέσα στον Οκτώβριο. Οκ αρχές Οκτωβρίου ναι αλλά για τέλη Οκτωβρίου δε θυμάμαι. Βασικά δεν έχουμε φτάσει ακόμη τέλη Οκτώβρη. Όπου θα συμφωνήσω, Αγ. Δημητρίου δε θυμάμαι ποτέ ζέστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Τοξοβόλος___U__K είπε Μιλάω για τον πολύ κόσμο. Ναι χαίρω πολύ και στην Κρήτη έχει φτάσει Ιανουάριο 30 βαθμούς το 2010, δε ξέρω όμως πόσοι Κρητικοί τόλμησαν να πάνε για μπάνιο Ιανουάριο. Το νόημα του μηνύματός μου ήταν ότι 4/11/19 είχε πάρα πολύ ζέστη, δεν ήταν αν είχε ή δεν είχε κόσμο η παραλία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 2 minutes ago, Ison_ said: Βασικά δεν έχουμε φτάσει ακόμη τέλη Οκτώβρη. Όπου θα συμφωνήσω, Αγ. Δημητρίου δε θυμάμαι ποτέ ζέστη. Με τα δεδομένα που έχουμε τώρα με ασφάλεια μπορούμε να πούμε οτι μέχρι τουλάχιστον 22/10 πολλές περιοχές της Ελλάδας θα είναι στους 28 βαθμούς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις