Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Έκανε νομίζω κι άλλη μια φορά αντίστοιχες θερμοκρασίες (και μέρες) μέσα στο καλοκαίρι κι αυτό ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nbtz89 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Η μάσκα είναι ανυπόφορη με τέτοια ζέστη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Υπάρχει κάποιο σάιτ σε παρόμοια φάση αλλά πιο αξιόπιστο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Ψιλοκοιτάζω το Foreca αλλά έχω κι έναν , αρκετά απλό, μετεωρολογικό σταθμό (σε καλό σημείο) ώστε να βλέπω τις current συνθήκες. Το Foreca συνήθως, πέφτει μέσα. Λίγο στις χαμηλές θερμοκρασίες μας τα χαλάει, όπου βλέπω από 2 μέχρι και 4 βαθμούς διαφορά από τον σταθμό. Δεν ξέρω αν παίζει μεγάλο ρόλο από που "αντλεί" τις πληροφορίες, φαίνεται να είναι από κοντινή πηγή. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2021 από tommybertsen 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwertyuiop2 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Σάκης Αρναούτογλου ρε παιδιά, παίζει μπάλα άλλου λέβελ δεκαετίες τώρα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Η τηλεόραση δεν είναι λύση, θέλω να μπαίνω σε ένα σάιτ όποτε θέλω και να βλέπω για την περιοχή που θέλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 μα και οι δυο τα ιδια στοιχεια δε μεταδιδουν? απλα με αλλο ισως τροπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Λένε πάλι για μεγάλους καύσωνες διάρκειας και έως 44. Εγώ νομίζω τα παραλένε κλασσικά. Στην Αθήνα μέχρι 37 ως 38 θα πάει. Ελευσίνα και σε κάποιες περιοχές που λόγω μικροκλιματος ανεβαίνει θα πάει 40 και επάνω. Επαρχία περιμένουμε σε Λάρισα και Θεσσαλία να έχει τα ρεκόρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, rus είπε μα και οι δυο τα ιδια στοιχεια δε μεταδιδουν? απλα με αλλο ισως τροπο Δεν μεταδιδουν στοιχεια,αλλα παιρνουν τα δεδομενα και τα "μεταφραζουν" σε προγνωση.Αλλιως ολοι θα γινομασταν μετερεωλογοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 10 λεπτά πριν, cumulus είπε Δεν μεταδιδουν στοιχεια,αλλα παιρνουν τα δεδομενα και τα "μεταφραζουν" σε προγνωση.Αλλιως ολοι θα γινομασταν μετερεωλογοι. Μα τα ιδια στοιχεια απ την ΕΜΥ μεταδιδουν ολοι. Ιδιες θερμοκρασιες δε δινουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, rus είπε Μα τα ιδια στοιχεια απ την ΕΜΥ μεταδιδουν ολοι. Ιδιες θερμοκρασιες δε δινουν? Αστο δεν το πιανεις το νοημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, cumulus είπε Αστο δεν το πιανεις το νοημα. το νοημα ειναι αυτο που σου ειπα, οση θερμοκρασια δωσει για Αθηνα ο ταδε παρουσιαστης/μετεωρολογος, την ιδια θα δωσει και ο δεινα. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2021 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Καμια σχεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, cumulus είπε Καμια σχεση αρα δε παρακολουθεις τα δελτια καιρου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Ατάκα πριν λίγα δευτερόλεπτα του Καλλιάνου: "[...]ο καιρός θα είναι εκπληκτικός...[...]" και μετά από λίγο άρχισε να αναφέρει τα 40άρια, προσοχή στις τάδε περιοχές κ.λπ.. Πρέπει να είναι βλαμμένος εντελώς. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2021 από phanispal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις