phanispal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Τέτοια συγκίνηση έχω να νιώσω από τότε που το σήκωσε ο Ντάνος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Τα επικότερα που έχω δει ήταν 2002/2004/2008. Μέρες "αποκλεισμένοι" εδώ Πεντέλη... Ναι σίγουρα Πεντέλη έχει ρίξει πράμα πολλές χρονιές...Αλλά Λεκανοπέδιο κεντρικά πρέπει να είναι η 3η χρονιά στα 30χρόνια. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2021 από greekfragma Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, kirileman είπε Έξω από το χωριό προς Συκάμινο και Δήλεσι ψηλά πώς είναι τα πράγματα; Ρίχνει ψιλό χιονάκι τώρα στην Αργυρούπολη. Τώρα το είδα αυτο αλλα δυστυχώς δεν εχω εικονα. Εγω ειμαι Αθήνα, θα σου πω αυριο που θα εχω ενημέρωση απο γονείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 5 minutes ago, greekfragma said: Ναι σίγουρα Πεντέλη έχει ρίξει πράμα πολλές χρονιές...Αλλά Λεκανοπέδιο κεντρικά πρέπει να είναι η 3η χρονιά στα 30χρόνια. Νομίζω ότι μετά το 2000 αυτές ήταν οι 3 "καλύτερες" χρονιές για όλη την Αττική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Thresh είπε Νομίζω ότι μετά το 2000 αυτές ήταν οι 3 "καλύτερες" χρονιές για όλη την Αττική. συνολικά για όλο το νομό μάλλον σωστά τα λες. εγώ στέκομαι πιο πολύ στο κέντρο που είναι και το δυσκολότερο σημείο να δεις τέτοια φαινόμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 1 minute ago, greekfragma said: συνολικά για όλο το νομό μάλλον σωστά τα λες. εγώ στέκομαι πιο πολύ στο κέντρο που είναι και το δυσκολότερο σημείο να δεις τέτοια φαινόμενα. Και στις 3 αυτές χρονιές το είχε στρώσει στο κέντρο αν δεν κάνω λάθος, θυμάμαι σίγουρα παγωμένη Αλεξάνδρας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Thresh είπε Και στις 3 αυτές χρονιές το είχε στρώσει στο κέντρο αν δεν κάνω λάθος, θυμάμαι σίγουρα παγωμένη Αλεξάνδρας... Μπορεί και να είναι έτσι. Το 2000 ανέβαινα φοιτητής Αθήνα και παίζει να τον είχα χάσει εκείνο το χειμώνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 09-01-2019τηλεμαχος 09-01-2017 https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/4383485/i-pagomeni-symptosi-me-ton-chionia-stin-athina Δεν είναι τόσο σπάνιο απλα τα ξεχνάμε εύκολα.. Όποιος θέλει live από περιοχές να μπει fb meteo gr club + meteogr Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2021 από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παιδιά Γέρακας 20 πόντους αυτή τη στιγμή στο δρόμο και ρίχνει με μανία. Ευτυχώς υπάρχει ρεύμα και ίντερνετ γιατί διαβάζω προβλήματα Βορειοανατολικά. Σε λίγο που θα ξημερώσει και θα βγούμε έξω εικόνες Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2021 από papoys1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynamics Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα από ορεινή Αρκαδία... μέσα 27 έξω -4 Ας έστελνε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Πολύ υγιεινό το 27°C.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Mετά από 13 χρόνια στρώθηκε όλη η Αθήνα!Από βπ μέχρι νπ!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynamics Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 30 λεπτά πριν, phanispal είπε Πολύ υγιεινό το 27°C.. Είχα λόγο που το έκανα. Έπρεπε να ζεστάνω πέτρινο τοίχο (3 μεγάλα δωμάτια)κ να ρίξω την υγρασία στο 50% συνήθως είμαι στους 20-22 σε όλο το σπίτι. Καλημέρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Κέντρο Αθήνας έχει στρώσει κανονικά και ρίχνει αβερτα αυτή την στιγμή. Μέχρι και τα καλώδια από τις τηλεοράσεις έχουν πιάσει χιόνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δραπετσωνα το μπαλκόνι φουλ στο χιόνι... Τουφεκιά μυρίζομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις