greekfragma Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ελληνικό Άνω, όσο πάει και πυκνώνει και πέφτει και ο αέρας. Μιλάμε για χοντρό χιόνι όχι αστεία. Αν το πάει έτσι όλο το βράδυ αύριο πρωί θα έχει σίγουρα 5-10 πόντους στρώσιμο. Πως ξεκίνησε.... https://streamable.com/dubyjv 15 λεπτά πριν, kirileman είπε Για ποιο λόγο κόψαν την εθνική στο ύψος της Καλυφτάκη; Πόσο χιόνι έχει στα διόδια; 2 μέτρα; Γιατί οι εταιρίες αυτοκινητοδρόμων είχαν ευθύνη να μείνει ανοιχτός ο δρόμος και προφανώς είναι ανεπαρκείς αλλά και σιγά μη κάτσουν να βγάλουν τα μηχανήματα στο δρόμο υπερωρίες και να χάσουν λεφτά. Δε θέλει πολύ σκέψη. Και πως πάμε αυτή τη στιγμή https://streamable.com/0timdv Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2021 από greekfragma Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 25 λεπτά πριν, greekfragma είπε Ελληνικό Άνω, όσο πάει και πυκνώνει και πέφτει και ο αέρας. Μιλάμε για χοντρό χιόνι όχι αστεία. Αν το πάει έτσι όλο το βράδυ αύριο πρωί θα έχει σίγουρα 5-10 πόντους στρώσιμο. Άρχισε πάλι να ρίχνει στην Αργυρούπολη και νομίζω ότι έχει πέσει και ο αέρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μια χαρα. Αυριο θα καβαλησω το έλκηθρο μου μπας και φτάσω στον προορισμό😝 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, kirileman είπε Άρχισε πάλι να ρίχνει στην Αργυρούπολη και νομίζω ότι έχει πέσει και ο αέρας. δες Βόρειο Ανατολικά πόσο φορτωμένα είναι. Το πρωί θα είναι στρωμένα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 http://malakasa.meteoclub.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Σαλαμίνα έχει ξεκινήσει θα δίνει καλά. Τα αυτοκίνητα είναι άσπρα και έχει αρχίσει να το στρώνει στην σκάλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Ξεκίνησε να ρίχνει και στο Παλαιό Φάληρο! Για να δούμε αν θα τα βρούμε όλα άσπρα το πρωί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μου στείλανε φωτογραφία και από Νέα Μάκρη κατά τις 7. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ison_ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Είχα γράψει 5/1: Στις 5/1/2021 στις 1:37 ΜΜ, Ison_ είπε Ο χειμώνας έχει δρόμο ακόμα. Μέχρι Φεβρουάριο μην προεξοφλείτε τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 50 λεπτά πριν, kirileman είπε Για ποιο λόγο κόψαν την εθνική στο ύψος της Καλυφτάκη; Πόσο χιόνι έχει στα διόδια; 2 μέτρα; Μα στην Ελλαδα δεν εχουμε χειμερινα λαστιχα απο τον Οκτωβρη μεχρι Απριλιο. Λογικο να κλεισει 🤦♂️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Καλλιθέα τωρα χιόνι με 3 βαθμούς, αν συνεχίσει ετσι θα το στρώσει, και ηταν να παω για κανένα μπαράκι σημερα, αλλα δεν γ@ θα μείνω μεσα😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwertyuiop2 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) WTF, κηφισιά έχω να δω τόσο χιόνι από το 2008, σίγουρα. Δεν νομίζω ότι θα φτάσουμε το 2002 στο τέλος, σίγουρα πάντως είναι στρώσιμο 6ετίας - 7ετίας, από αυτά που στα 25 μου έχω δει 3-4 φορές όλες κι όλες. (5 άμα πιάσω και το χιονιά του 2019 που με πέτυχε στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που στην Κηφισιά μεταφράστηκε σε 2 εκατοστά το βράδυ που έλιωσαν το πρωί 😛 ) Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2021 από qwertyuiop2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
original911 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Νέο κόσμο ρίχνει εδώ κ μισή ώρα για τα καλά χοντρές νιφάδες, έχει στρωθεί σε αυτοκίνητα κ τώρα αρχίζει να στρώνεται κ στον δρόμο, αν συνεχίσει έτσι σίγουρα το πρωί θα ψάχνω το αμάξι 😝 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Ηλιουπολη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth_gr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Γερακα το έχει στρώσει κανονικά εδώ και λίγη ώρα και ρίχνει πυκνό πυκνό χιόνι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις