liakjim Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 5 ερωτήσεις για την πολυήμερη κακοκαιρία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Σχετικο και ασχετο, και μπορει εδω η συζητηση να ειναι για την 'τρεχουσα' καιρικη επικαιροτητα, αλλα ο δικος μου νους ειναι στον προσεχη χειμωνα... με οσα μας εχουν βρει, μας βλεπω για ice age φαση.... δεν εχει ξανατυχει, να 'σκαω' τον Αυγουστο, και να σκεφτομαι πως θα μας παει καιρικά ο χειμωνας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 13 λεπτά πριν, mindreader είπε με οσα μας εχουν βρει, μας βλεπω για ice age φαση.... δεν το νομιζω, οπως ειπα εχουμε το δικο μας μικρο-κλιμα, η Ευρωπη μπορει να εχει 1 μετρο χιονι στο δικο της Συνταγμα αλλα εμεις οχι. Αν θα δουμε χιονι και εμεις στο κεντρο ναι το πιστευω, αυτη την μια φορα που θα παραλυσουν τα παντα. Τα βουνα ναι θα δουνε παλι χιονι οπως σχεδον παντα. Να ανεβω καρπερνιση και να εχει χιονι δεν ειναι ice age. θα δουμε και κρυο οχι -10. Βασικα πιστευω οτι θα ειναι οπως περσι. Απλα επειδη δεν μπορουμε να το χειριστουμε θα υπαρχει η καθε βροχη βαπτισμενη ως επικυνδηνο καιρικο φαινομενο και το καθε χιονι ως ο χονιας της ιστοριας. Παιχνιδι ειναι και ολο αυτο επίσης. Εγω προετοιμασμενος ειμαι, εχω ηδη μαζεψει τα λεφτα για το πετρελαιο, εχω παντα αλυσιδες (Διονυσο εμενα 7 χρονια). Το μονο που δνε μπορω να προβλεψω ειναι την ανικανοτητα της ΔΕΗ /ΔΕΔΔΗΕ να εχουμε ρευμα. Σιγουρα στα μελοντικα σχεδια ειναι μια γεννητρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mindreader είπε Σχετικο και ασχετο, και μπορει εδω η συζητηση να ειναι για την 'τρεχουσα' καιρικη επικαιροτητα, αλλα ο δικος μου νους ειναι στον προσεχη χειμωνα... με οσα μας εχουν βρει, μας βλεπω για ice age φαση.... δεν εχει ξανατυχει, να 'σκαω' τον Αυγουστο, και να σκεφτομαι πως θα μας παει καιρικά ο χειμωνας.... Και εμένα με τρομαζει ο Χειμώνας. Διαβάζω κάτι τρομολαγνικα κείμενα από ιστοσελίδες για την Αγγλία και την Β. Ευρώπη και σκέφτομαι αν είναι αληθή η απλά υπερβολές. Πχ δεν θα ανάβουν οι θερμοσίφωνες οι φούρνοι και δεν θα γίνεται σιδέρωμα ρούχων στην Αγγλία, στην Γερμανία θα κάνουν ντους στις εταιρείες (ναι λες και κάθε κτίριο γραφείων και εταιρείας έχει ντουζιέρες μέσα) και διάφορα άλλα, τρομάζω με το τι μπορεί να συμβεί σε εμάς αν εκεί έχουν τέτοια θέματα, αν και η διαίσθηση μου λέει ότι μάλλον μιλάμε για παραφουσκωμενες ειδήσεις. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2022 από Basilhs23___ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Είναι η πρώτη χρονιά που δεν θέλω να ρίξει χιόνι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε Και εμένα με τρομαζει ο Χειμωνάς. Διαβάζω κάτι τρομολαγνικα κείμενα από ιστοσελίδες για την Αγγλία και την Β. Ευρώπη και σκέφτομαι αν είναι αληθή η απλά υπερβολές. Πχ δεν θα ανάβουν οι θερμοσίφωνες οι φούρνοι και δεν θα γίνεται σιδέρωμα ρούχων στην Αγγλία, στην Γερμανία θα κάνουν ντους στις εταιρείες (ναι λες και κάθε κτίριο γραφείων και εταιρείας έχει ντουζιέρες μέσα) και διάφορα άλλα, τρομάζω με το τι μπορεί να συμβεί σε εμάς αν εκεί έχουν τέτοια θέματα, αν και η διαίσθηση μου λέει ότι μάλλον μιλάμε για παραφουσκωμενες ειδήσεις. εχουν βιομηχανια που εσυ δεν εχεις. πρεπει να σωθει με καποιο τροπο γιατι αυτη ειναι η οικονομια τους, δεν πουλανε μουζάκα, σαντορίνη και ηλιο. επισης εχουν χειμωνα και οχι βαρυ φθινόπωρο οπως εμεις. με καλη μονωση στο σπιτι, η μιση ελλαδα και βαλε την βγαζει ακομα και με μια ηλεκτρικη κουβερτα και αντε καλοριφερ για 10 μερες στα βαρια κρυα. αυτο δεν γινετε στη γερμανια. θελουν πολυ ενεργεια για να ζεσταθουν και για αυτο φοβουνται πολύ παραπανω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 20 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε εχουν βιομηχανια που εσυ δεν εχεις. πρεπει να σωθει με καποιο τροπο γιατι αυτη ειναι η οικονομια τους, δεν πουλανε μουζάκα, σαντορίνη και ηλιο. επισης εχουν χειμωνα και οχι βαρυ φθινόπωρο οπως εμεις. με καλη μονωση στο σπιτι, η μιση ελλαδα και βαλε την βγαζει ακομα και με μια ηλεκτρικη κουβερτα και αντε καλοριφερ για 10 μερες στα βαρια κρυα. αυτο δεν γινετε στη γερμανια. θελουν πολυ ενεργεια για να ζεσταθουν και για αυτο φοβουνται πολύ παραπανω. Συμφωνώ σε αυτά, εγώ τόνισα την διάσταση κυρίως σε θέματα οικιακής διαβίωσης στο σπίτι. Η βιομηχανία εξυπακούεται πως απαιτεί τεράστια φορτία. Όσο για το κατά πόσο την βγάζει πέρα η μισή Ελλάδα με κουβέρτα ή αερόθερμο σε ένα δωμάτιο, εδώ θα με βρεις αντίθετο, το πέρασε ένα ποσοστό κατοίκων στα μνημονιακά χρόνια. Εμείς δεν είχαμε επαρκή θέρμανση για πολλά χρόνια μέχρι να αγοράσουμε 3 κλιματιστικά μεγάλα να καλύψουμε το σπίτι, έχω τις αμφιβολίες κατά πόσο αντέχουμε άλλον έναν χειμώνα με πλήρη διακοπή στην θέρμανση και φάσεις ανάλογες με πριν 10 χρόνια, η ανεπάρκεια θέρμανσης δεν παλεύεται, βγάζεις θέματα υγείας παθολογικά και ψυχολογικά και στην τελική απλά και να μην θέλεις να ανάψεις θα ανάψεις αναγκαστικά και θα πληρώσεις μέρος ή καθόλου το κόστος που θα βγει. Αερόθερμα καλοριφέρ λαδιού κτλ δεν αρκούν εκτός άμα κάθεσαι όλη την ημέρα μόνο σε ένα δωμάτιο που και πάλι θα πληρώσεις τα κερατά σου στην ΔΕΗ. Χιόνι δεν ξέρουμε αν θα ρίξει, ίσως και ναι, χαμηλές θερμοκρασίες όμως στην Αθήνα προβλέπω σίγουρα. Σε επίπεδο θέρμανσης τι -1 και χιόνι τι 1-2 βαθμοί και πολύ κρύο, δεν αλλάζει κάτι αφού θα πληρώσεις παραπλήσιο κόστος για να θερμάνεις το σπίτι σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Για να δουμε αν οι αυριανες τοπικες καταιγιδες που αναμενονται στο λεκανοπεδιο, θα πιασουν κεντρο. Το Θησειο κυνηγαει ρεκορ ολων των εποχων για Αυγουστο (αν δε το εχει σπασει ηδη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Ότι χειρότερο για μένα με τέτοιες θερμοκρασίες, θα έρθει υγρασία στον αέρα και θα κολλάμε σαν τις μύγες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 πολυ υγρασια πολυ ζεστη σημερα, παρολο που λεει 30 βαθμους νιωθω να κολλαει η πετσα απο τον ιδρωτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 πάλι βροχούλα σήμερα Πεντέλη.....ο φετινός Αύγουστος πρέπει να μετονομαστεί σε Σεπτέμβρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Στο κέντρο έχει συννεφιά που δυναμώνει η μειώνεται. Έριξε μπουμπουνιτα, και πολύ λίγη βροχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Χαλκιδική πήγε να μας τα χαλάσει στο μπάνιο, αλλά έσπασε η συννεφιά 🥳 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Με την υγρασία θα υπάρξει κάποια βελτίωση; Αισθάνομαι λες και μένω 10 μέτρα απ' τη θάλασσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Από αύριο αρχίζουν πάλι βοριάδες, οπότε λογικά θα βελτιωθεί σύντομα η κατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις