Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα κατάγομαι από Φλώρινα και όλοι ξέρετε τι σημαίνει χειμώνας στην Φλώρινα χιόνια από Νοέμβρη μέχρι και Απρίλιο. Ασχολούμαι έντονα με τα καιρικά δρώμενα τους μήνες του φθινοπώρου μέχρι την άνοιξη την περίοδο που μπορεί να χιονίσει γιατί αγαπάω πολύ το χιόνι, άντε να δούμε την φετινό χειμώνα τι ψάρια θα πιάσουμε.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 8/8/2022 στις 7:46 ΠΜ, liakjim είπε

Βλέπω μια καλή ζεστούλα στις 16/8. Ευτυχώς δεν θα κρατήσει πολύ από ότι φαίνεται.

Φαίνεται να πηγαίνει για πιο μετά κατά τις 20/8 και εξασθενημένη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ison_ είπε

Φαίνεται να πηγαίνει για πιο μετά κατά τις 20/8 και εξασθενημένη.

Ο Αρναούτογλου το βάζει για 17-19/8 και 38αρια για τα πεδινά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mεχρι Κυριακη δροσουλα και κατα τοπους καταιγιδες, ισως λιγο πιο εκτεταμενες την Κυριακη.

Μετα ανοδος της θερμοκρασιας , σημαντικη, με προοπτικες καυσωνα.

Ακομα πιο μετα, δηλαδη προς Σεπτεμβρη, Οκτωβρη νομιζω πως η δυτικη Ελλαδα προκειται να δει πολυ εντονα καιρικα φαινομενα (κυκλογενεσεις με εντονοτατες καταιγιδες/ανεμους κλπ) διοτι τα νερα του Ιονιου ειναι εξαιρετικα θερμα. Στη πρωτη ψυχρη αερια μαζα , η κατασταση θα ειναι... εκρηκτικη. Το αυτο ισχυει και για τη Χαλκιδικη.

image.png.a1d3f5622bc130070ec0d7bd3dfbb651.png

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Ακομα πιο μετα, δηλαδη προς Σεπτεμβρη, Οκτωβρη νομιζω πως η δυτικη Ελλαδα προκειται να δει πολυ εντονα καιρικα φαινομενα

Ανυπομονώ. Και λίγο χιόνι πιο νωρίς φέτος δεν θα με χάλαγε. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ανυπομονώ. Και λίγο χιόνι πιο νωρίς φέτος δεν θα με χάλαγε. 

Χιόνι ναι, αλλά στο Νευροκόπι.

Μακρια απο μας και όπου να 'ναι

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Χιόνι ναι, αλλά στο Νευροκόπι.

Μακρια απο μας και όπου να 'ναι

Είμαι Φλώρινα, το αντιμετωπίζουμε με επιτυχία εδώ. 😉

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Είμαι Φλώρινα, το αντιμετωπίζουμε με επιτυχία εδώ. 😉

Εγω καλλιθεαρα και ευτυχώς δεν το αντιμετωπίζουμε ποτέ ή άντε μια μέρα τον χρονο.

Καλοκαίρι για πάντα θα έλεγα εγω, ειμαι γνωστος φαν😁

Δημοσ.

Αν εξαιρεσουμε την παρατεταμενη ξηρασια σε αρκετα μερη της χωρας, κατα τα αλλα , φαινεται οτι κυλαει ιδανικα το φετινο καλοκαιρι. Διοτι ναι μεν απο Πεμπτη θα υπαρξει ανοδος θερμοκρασιας, σημαντικη που θα διαρκεσει μεχρι το ΣΚ , ομως, απο τις αρχες της επομενης βδομαδας η θερμοκρασια επανερχεται στα τωρινα επιπεδα και στη συνεχεια ενδεχομενως και πιο χαμηλα.

Φαινονται καποιες μικρες πιθανοτητες και για βροχες μεσοβδομαδα την αλλη βδομαδα. Πολυ νωρις ακομα, θα δουμε.

Μια μικρη παρατηρηση για μετεωρολογους-κινδυνολογους της πλακας (οι οποιοι δυστυχως εχουν βημα στο δημοσιο λογο κι επηρεαζουν κοσμο), αλλα και αλλους ημιψεκ: Το οτι το χειμωνα εριξε 2-3 φορες χιονι στην Αθηνα, ποτε και σε καμια περιπτωση δε συνεπαγεται οτι το καλοκαιρι θα μας λιωσει στον καυσωνα, οτι θα ανοιξουν οι πυλες της κολασεως για να ρεφαρει το χιονι κλπ κλπ μπουρδες που λεγονται και γραφονται καθε φορα. Υπαρχουν πολλα παραδειγματα που το αποδεικνυουν, ενα απο αυτα ειναι και το φετινο εξαιρετικα ηπιο καλοκαιρι.

Δημοσ.

Από ότι βλέπω στα δελτία Παρασκευή η πιο ζεστή μέρα. Από Σάββατο ξεκινάει να πέφτει η θερμοκρασία σε δυτική και βόρεια χώρα.

Λίγες μέρες θα κρατήσει από ότι κατάλαβα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...