Προς το περιεχόμενο

Καιρικά

Τοξοβόλος___U__K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νεο Φαληρο 1ος οροφος. Βασικα με εχει πιασει ενας φοβος μιας και ολοι στην πολυκατοικια παραπονιουνται και επιπλεον εχω αρχισει να βλεπω το γνωστο ξεφλουδισμα σε τοιχους και ταβανια που παλιοτερα δεν ειχαν τιποτα, κανεις τραμπαλα σε πλακακια η απλα σκονταφτεις σε αυτα που πετανε κτλ. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

την υγρασια τη μετρας καπως? γιατι αν λες ξεκολλησαν πλακακια, και το αποδιδεις στην υγρασια, οι τοιχοι πρεπει να ναι φουλ μαυροι μουχλα. Να σταζει νερο κανονικα το χειμωνα.

1 ώρα πριν, Clytoceyx είπε

Νεο Φαληρο 1ος οροφος. Βασικα με εχει πιασει ενας φοβος μιας και ολοι στην πολυκατοικια παραπονιουνται και επιπλεον εχω αρχισει να βλεπω το γνωστο ξεφλουδισμα σε τοιχους και ταβανια που παλιοτερα δεν ειχαν τιποτα, κανεις τραμπαλα σε πλακακια η απλα σκονταφτεις σε αυτα που πετανε κτλ. 

Δειτε μηπως υπαρχει κανας σπασμενος σωληνας στην πολυκατοικια. Οπως και να εχει, οφφτοπικ πλεον 

Ελιωσα παιδια χθες. 27,5 το δωματιο και πρωτη μερα που χωρις φανελακι χωρις σεντονι και με ανεμιστηρα δε τη παλεψα

Ελπιζω να μη συνεχισει ετσι και εχουμε ενα μηνα αυπνιες μεχρι να φυγει το καλοκαιρι

Χθες και προχθές ήταν δύσκολα, σήμερα είναι ελάχιστα καλύτερα.

Δεν περιμένω κάτι συνταρακτικά καλύτερο για τουλάχιστον ένα μήνα ούτως ή άλλως.

Με 27.5°C στο δωμάτιο χωρίς κλιματιστικό μια χαρά είσαι πάντως.

Είτε είσαι σε κανά βόρειο προάστιο, είτε σε καλά μονωμένο σπίτι, είτε επαρχία.

• Like 1

7 λεπτά πριν, phanispal είπε

Χθες και προχθές ήταν δύσκολα, σήμερα είναι ελάχιστα καλύτερα.

Δεν περιμένω κάτι συνταρακτικά καλύτερο για τουλάχιστον ένα μήνα ούτως ή άλλως.

Με 27.5°C στο δωμάτιο χωρίς κλιματιστικό μια χαρά είσαι πάντως.

Είτε είσαι σε κανά βόρειο προάστιο, είτε σε καλά μονωμένο σπίτι, είτε επαρχία.

Επαρχια νησι σε υπογειο. Καλα συγκριτικα με Αθηνα που τωρα στο δωματιο θα ειχα 34-35 αλλα και παλι για μενα που ειμαι υπερευαισθητος στη ζεστη, το νιωθω το κολαση το 27,5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Eξαρτάται που μένεις. Εγώ μένω πρόποδες Πεντέλης και βλέπω από 35 έως 50% υγρασία μέσα στο σπίτι με κλειστά παράθυρα χωρίς A/C.

ειμαστε (κι εγω Πεντελη ειμαι) απο τους τυχερους, διοτι περα απο το γεγονος οτι εχουμε διαφορα τουλαχιστον 1-2 βαθμους με περιοχες απο Μελισσια και κατω, δλδ Βριλησσια-Μαρουσι-Χαλανδρι, παντα το βραδακι πιανει αυτο το ελαφρυ βοριαδακι απο το βουνο που λειτουργει ως φυσικο αιρ κον

Παρολαυτα, τις τελευταιες ημερες προσωπικα δουλευω το αιρκον σταθερα 10.00-19.00 στο 20% στους 22 και 60% στους 20 ανα διαστηματα. Δεν θα πεθανουμε κιολας, για αυτο τα πηραμε

Επεξ/σία από tutuyo

20 λεπτά πριν, tutuyo είπε

στους 22 και 60% στους 20 ανα διαστηματα.

Πολυ χαμηλά το έχεις και θα δουλεύει συνέχεια. Καλυτερα να το ρυθμίσεις στους 25-26 μόνιμα

• Like 3

2 ώρες πριν, therock είπε

Ελιωσα παιδια χθες. 27,5 το δωματιο και πρωτη μερα που χωρις φανελακι χωρις σεντονι και με ανεμιστηρα δε τη παλεψα

27,5 σε δωματιο πρεπει να ειχα τον Ιουνιο! 🤣 εχουμε φτασει τα 30αρια εδω και καποιες εβδομαδες

• Like 1

Άνω των 28-29 σε δωμάτιο είναι θερμοκρασία βλαβερή και προβληματική, μην ταλαιπωρείτε έτσι τον εαυτό σας. Οι ανεμιστήρες δεν κάνουν τίποτα σε αυτές τις συνθήκες επίσης. Κλιματισμό και σπίτι. Η ζωή και υγεία σας είναι σημαντικότερες από μερικά δίφραγκα.

9 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Άνω των 28-29 σε δωμάτιο είναι θερμοκρασία βλαβερή και προβληματική, μην ταλαιπωρείτε έτσι τον εαυτό σας. Οι ανεμιστήρες δεν κάνουν τίποτα σε αυτές τις συνθήκες επίσης. Κλιματισμό και σπίτι. Η ζωή και υγεία σας είναι σημαντικότερες από μερικά δίφραγκα.

Και μετα δεν εχεις να πληρωσεις την δεη...

Ελάτε τώρα με την κλάψα. Τα ινβερτερ κλιματιστικά καίνε ελάχιστο ρεύμα και είναι έξτρα αποδοτικά στην ψύξη. Κι αν δεν έχει κάποιος ινβερτερ, με τις τρέχουσες τιμές - χώμα μηχανημάτων (250-300 ευρώ για βασικά μοντέλα) και τις υψηλές τιμές ρεύματος, συμφέρει να αγοράσει τρέχοντας. Σιγά που δε θα έχει να πληρώσει κάποιος τη ΔΕΗ άμα έχει μερα νύχτα ένα ινβεερτεράκι στο 28, ή το 29. Ειδικά φέτος που δεν έχει κάνει τα περσινά χάλια (και δε φαίνεται να τα κάνει), το να πας από το αβίωτο 33 στο βιώσιμο 29 το δωμάτιό σου, δεν κοστίζει, κι αν κοστίζει, δεν κοστίζει πολύ.

• Like 5

Ενας μηνας εμεινει και κοιταω να τη παλεψω. Το θεμα ειναι πως ειχα 18αρι στο σαλονι καλο που χαλασε (γιατι μπαινουν ζωηφια στο υπογειο και το διαλυσαν) και τωρα αφενος δε παιζει χρημα για 18αρι αφετερου το λυπαμαι μη το ξαναφανε. Ειδαλως ενα 12αρι στη κρεβατοκαμαρα απλα για το βραδυ που κοιμαμαι, αλλα θα πρεπει μετα να τρυπαω εκει μεσα, και να χαλασω και την οψη του δωματιου, που ειναι καθαρο εχει μονο ενα κρεβατι και ενα επιπλο και τωρα θα σκασει και ενα κλιματιστικο μες στη μουρη μου

5 ώρες πριν, therock είπε

Ενας μηνας εμεινει και κοιταω να τη παλεψω. Το θεμα ειναι πως ειχα 18αρι στο σαλονι καλο που χαλασε (γιατι μπαινουν ζωηφια στο υπογειο και το διαλυσαν) και τωρα αφενος δε παιζει χρημα για 18αρι αφετερου το λυπαμαι μη το ξαναφανε. Ειδαλως ενα 12αρι στη κρεβατοκαμαρα απλα για το βραδυ που κοιμαμαι, αλλα θα πρεπει μετα να τρυπαω εκει μεσα, και να χαλασω και την οψη του δωματιου, που ειναι καθαρο εχει μονο ενα κρεβατι και ενα επιπλο και τωρα θα σκασει και ενα κλιματιστικο μες στη μουρη μου

12αρι για κρεβατοκαμαρα μαλλον υπερβολικο, καλα δεν μενουμε και σε παλατι για να χαλασει η οψη....

Βαλτο να κοιμασαι σαν ανθρωπος.

6 ώρες πριν, therock είπε

Η λογική λέει ότι πρέπει να αντιμετωπίσεις τα όποια ζωύφια. 

Με το καλό δίνει εδώ αύριο βροχές μετά τις 3 🤞

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...