great Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 12 ώρες πριν, micos000 είπε Το εμπιστεύεστε το windy; Τρεις φορές το συμβουλεύτηκα και ήταν και τις τρεις υπερβολικό σε σχέση με το τι επικράτησε τελικά. ποιο υπερβολικο απο το METEO δεν εινανι. Εγω εκει εχω καταλυξει πλεον, ηταν το πρωτο που μου εβγαλε αλερτ μια βδομαδα πριν για τον τελευταίο χιονιά. Ανεμους, βροχες τα εχει πολύ καλά. Να σου πω θερμοκρασιες δεν κοιταζω καθόλου, μόνο φαινόμενα.
Sibyl Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Ολα καλά, έχουμε άνοιξη. 😆 Πού είναι και δεν την βλέπω; 1
liakjim Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 12 λεπτά πριν, Sibyl είπε Πού είναι και δεν την βλέπω; Από τις 17:33 της Κυριακής που πέρασε.
Sibyl Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 48 λεπτά πριν, liakjim είπε Από τις 17:33 της Κυριακής που πέρασε. Από τυπικής άποψης σύμφωνοι. Από άποψη θερμοκρασίας δεν το βλέπω. 1
liakjim Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, Sibyl είπε Από τυπικής άποψης σύμφωνοι. Από άποψη θερμοκρασίας δεν το βλέπω. Αύριο τέτοια ώρα θα κάνουμε ηλιοθεραπεία. 2
great Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, liakjim είπε Αύριο τέτοια ώρα θα κάνουμε ηλιοθεραπεία. το μισώ αυτο το κιτρινο πραγμα στον ουρανό, έχω photic sneeze reflex Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2022 από great
therock Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Μιας και βρηκα το τοπικ θελω να ρωτησω το εξης που το χω απορια καιρο. Περα απο τις ημερισιες προβλεψεις, υπαρχει τροπος προβλεψης του ποτε σταθεροποιειται ο καιρος Εν ολιγοις ποτε θα κοψει τα κουλα του ο καιρος και θα εχουμε πραγματικη ανοιξη. Η ημερολογιακη ανοιξη παντως να μας λειπει. Περασε και δεν αγγιξε
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, therock είπε Μιας και βρηκα το τοπικ θελω να ρωτησω το εξης που το χω απορια καιρο. Περα απο τις ημερισιες προβλεψεις, υπαρχει τροπος προβλεψης του ποτε σταθεροποιειται ο καιρος Εν ολιγοις ποτε θα κοψει τα κουλα του ο καιρος και θα εχουμε πραγματικη ανοιξη. Η ημερολογιακη ανοιξη παντως να μας λειπει. Περασε και δεν αγγιξε Ουσιαστικά αυτό που ζητάς είναι μια κλασσική πρόβλεψη μετεωρολόγου. Δεν αλλάζει κάτι μεταξύ του "ποτέ σταθεροποιειται" και "πότε θα έχουμε φυσιολογικες θερμοκρασίες" χωρίς πολλά σκαμπανεβασματα και ερχομό νέων συστημάτων.
ModernAthenian Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Τέλος ο παρατεταμένος φετινός χειμώνας. Από αύριο η Ελλάδα μπαίνει σε τροχιά άνοιξης/καλοκαιριού με πάνω από 20 βαθμούς από Παρασκευή. 1
therock Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, ModernAthenian είπε Τέλος ο παρατεταμένος φετινός χειμώνας. Από αύριο η Ελλάδα μπαίνει σε τροχιά άνοιξης/καλοκαιριού με πάνω από 20 βαθμούς από Παρασκευή. Οντως η τρολλαρουμε. Αντε σιγα σιγα να πεταμε τα μπουφαν Σχεδον απριλης μπηκε και ειμαι στο μηχανακι με δυο μπλουζες north face και μπουφαν 1
rus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, ModernAthenian είπε Τέλος ο παρατεταμένος φετινός χειμώνας. Από αύριο η Ελλάδα μπαίνει σε τροχιά άνοιξης/καλοκαιριού με πάνω από 20 βαθμούς από Παρασκευή. Aυτο ετοιμαζομουν να πω, τελευταια παγωμενη νυχτα αποψε απ οτι φαινεται. Τον βγαλαμε και φετος το χειμωνα 😀 Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2022 από rus
therock Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Το οτι σημερα στρωνει η φαση που το ξερουμε ρε παιδια? Αφου και προηγουμενα διαστηματα εκανε καλες μερες και μετα το χαλαγε. Αν παλι μας τα σκασει και πεσει κανα κυμα κακοκαιριας και ειμαστα με χοντρα μπουφαν για καμια βδομαδα στον Απριλη πως το ξερουμε, το ειπαν καπου Απλα προσπαθω να καταλαβω πως δουλευουν οι εποχιακες προγωνσεις
micos000 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, therock είπε Απλα προσπαθω να καταλαβω πως δουλευουν οι εποχιακες προγωνσεις Μερομήνια!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις