Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Αύριο θα ηρεμήσουμε?

Απο οτι φαινεται οχι , νεα κακοκαιρια απο το Σαββατο πιο εντονη

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έτσι όπως το περιγράφει ο Μαρουσάκης, Σάββατο βράδυ θα είναι στρωμένος όλος ο νόμος.

Δημοσ.

Καλα αυτο που κάνει ο καιρός δεν υπαρχει. Ξυπνάω για δουλειά βλεπω εξω ξεκινάει και χιονίζει λεω ας ετοιμάστω και βλέπουμε. Περνάει ένα τέταρτο βλεπω τα αμάξια στρωμένα μισό πόντο πάνω κάνω να δω τον ουρανό δεν υπήρχε τπτ γαλάζιος.  Γαλατσι αυτα

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Cosmonaut21 είπε

Μαρούσι έχετε χιόνια; Να ανέβω για δουλειά;

Έχει ,αλλά οι δρόμοι για την ώρα είναι καθαροί.

Δημοσ.

Ξυπνησα τα παντα ασπρα δεν εβλεπες τιποτα.

Για καποιο λογο ομως οι δρομοι δεν εχουν πιασει, δεν ξερω ισως λογω αέρα.

τωρα εχει καθαρισει ο ουρανος και εχει ηλιο οποτε το απολαμβανεις με εναν ζεστο καφέ.

Το σαββατο θα εχει τα ιδια παλι δηλαδη ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Σούζι είπε το Σάββατο μεσημέρι έως αργά το απόγευμα και τέλος. Το πολύ χιόνι θα το φάει λέει η Τουρκία.

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 2
Δημοσ.

Μπήκα windy τωρα που με εβγαλε ασπροπροσωπο σχεδον μια βδομαδα πριν με τα alerts, λεει οτι σημερα θα ειναι νορμαλ και αυριο παλι οντως θα εχει χιονια θεωρω επιπεδου σημερινου που ηταν ολα ασπρα.

Τουλαχιστον παιδια εχουμε ρευμα !!!!!!!!!!!!!

Η θερμοκρασια παντως εχει ανεβει, χθες ηταν κολημενη στο 0 τωρα ειναι στο 3.9

Δημοσ.

Το καλό με όλα αυτά τα χιόνια φέτος είναι ότι θα έχουν νερό στις Κυκλάδες. Την περσινή χρονιά είχαν φτάσει σε επικίνδυνο σημείο ανομβρίας.

• Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Swimmer21 είπε

Το Σάββατο τα υπόλοιπα...

Προς το παρόν χρυσέ μου άνθρωπε μόνο το nick και το avatar σου, με παρηγορούν!

Καλοκαίρι, θάλασσα, μπάνια, φεγγαράδες κτλ.

Ωραία!

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας είναι ότι από το πρωί μουντζώνω τον εαυτό μου στον καθρέφτη που δυσανασχετούσα το καλοκαίρι για τον καύσωνα.

19 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Ανυπομονώ πότε θα κανουμε ποστ για τον καύσωνα απο τις παραλίες 😃

Ποτέ πια κακή κουβέντα για το καλοκαίρι και τον καύσωνα!

Πήρα όρκο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, Sibyl said:

Ωραία!

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας είναι ότι από το πρωί μουντζώνω τον εαυτό μου στον καθρέφτη που δυσανασχετούσα το καλοκαίρι για τον καύσωνα.

Δυστυχώς δεν είναι ωραίο ούτε το ένα άκρο ούτε το άλλο.

Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν την παλεύω με την ζέστη οπότε προτιμώ το κρύο, όσο κι αν κάνει γιατί κάπως θα βρεις να ζεσταθείς και να σκεπαστείς.

Και γενικότερα έχω την εντύπωση ότι και για τα οικονομικά αδύναμα νοικοκυριά, ίσως είναι καλύτερα το κρύο από την ζέστη. Πέρσυ τον Αύγουστο παίζει να είχαμε 20 μέρες με 35+ βαθμούς.

Όντως αύριο θα πέσει αρκετό χιόνι Αττική, οπότε προσοχή, καλύτερα να φυγετε από τις δουλειές σας αν έχετε την δυνατότητα πιο νωρίς.

Δεν θα έχουμε σοβαρά προβλήματα θεωρώ πάλι, (και γιατί θέλω να πιστεύω ότι πήραμε το μάθημα μας αλλά και γιατί δεν νομίζω να είναι τόσο ισχυρό όσο την προηγούμενη φορά), απλά περιοριστε μετακινήσεις γιατί θα ταλαιπωρηθειτε με την κίνηση.

Θα υπάρχει έξαρση φαινομενων από το μεσημέρι και μετά, κατά τόπους πολύ πυκνή χιονόπτωση και αν θα πέσει η θερμοκρασία κάτω από 1, τότε θα το στρώνει κιόλας.

Επεξ/σία από Swimmer21
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Sibyl είπε

Ωραία!

Ποτέ πια κακή κουβέντα για το καλοκαίρι και τον καύσωνα!

Πήρα όρκο!

Και όταν έρθει ο καύσωνας και λιώνεις θα λες τα αντίθετα. 😂 Ολοι το έχουμε κάνει. Μην ντρέπεσαι. 😂

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...