Προς το περιεχόμενο

Καιρικά

Τοξοβόλος___U__K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

- Από τη στιγμή που το in.gr αναφέρει πως «η νέα κακοκαιρία… κάνει την εμφάνισή της και στην Αττική καθώς χιονίζει στην Πάρνηθα», είναι κομμάτι δύσκολο να σε ξεγελούν τα μάτια σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

19 λεπτά πριν, Tmark είπε

Είπα από την μέση και πάνω, τι να πω μπορεί και να με ξεγελούν τα μάτια μου.

Τι από την μέση και πάνω, τι από την μέση και κάτω.

Δεν γίνεται μόλις περνάνε οι γιορτές των Χριστουγέννων, ν΄αρχίζει το καλοκαίρι λέω εγώ;

Νισάφι πια!

• Like 1
  • Sad 1

2 λεπτά πριν, Sibyl είπε

Τι από την μέση και πάνω, τι από την μέση και κάτω.

Δεν γίνεται μόλις περνάνε οι γιορτές των Χριστουγέννων, ν΄αρχίζει το καλοκαίρι λέω εγώ;

Νισάφι πια!

Με 1.65 το πετρέλαιο θέρμανσης εγώ λέω να μην έρχεται καθόλου ο Χειμώνας.

Από Φθινόπωρο απευθείας Άνοιξη.

• Like 2

5 λεπτά πριν, Tmark είπε

Τυχερός είσαι που έχεις πετρέλαιο.

Σκέψου να είχες φυσικό αέριο.

Και η μεγαλύτερη ειρωνία είναι να έδωσες έναν σκασμό λεφτά το καλοκαίρι για να το γυρίσεις από πετρέλαιο σε φυσικό αέριο με σκοπό να κάνεις, λέει, οικονομία!

Θα σκάσω!

Τι να σκάσω δηλαδή που προς το παρόν κρυώνω!

• Like 5
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλέτζι και Λ. Μαραθωνος χιονιζει τωρα ελαφρα

μολις βαλαμε πετρελαιο με 1.54, και μας ειπε τυχερους γιατι το επομενο τιμολογιο που γεμισε δεξαμενη ειναι 1.64 που θα παει

Θερμοκρασια στουσ 5 βαθμους (ξεκινησε και λιγο αερας και real feel 4), θεωρω οτι λιγο ασπρο θα το δουμε, μαλλον χωρις προβληματα και χωρις διακοπη ρευματος τουλαχιστον., να το ευχαριστηθουμε. Αυτο το ισα ισα που ειναι για να χαρεις βλεποντας σειρά και να εισαι τηλεργασια γκουχου γκουχου αφεντικό

Επεξ/σία από great

30 λεπτά πριν, great είπε

Καλέτζι και Λ. Μαραθωνος χιονιζει τωρα ελαφρα

μολις βαλαμε πετρελαιο με 1.54, και μας ειπε τυχερους γιατι το επομενο τιμολογιο που γεμισε δεξαμενη ειναι 1.64 που θα παει

Θερμοκρασια στουσ 5 βαθμους (ξεκινησε και λιγο αερας και real feel 4), θεωρω οτι λιγο ασπρο θα το δουμε, μαλλον χωρις προβληματα και χωρις διακοπη ρευματος τουλαχιστον., να το ευχαριστηθουμε. Αυτο το ισα ισα που ειναι για να χαρεις βλεποντας σειρά και να εισαι τηλεργασια γκουχου γκουχου αφεντικό

Με 1.6+ το πετρέλαιο θέρμανσης, σε λίγο θα ανάψουμε τα παλιά on-off κλιματιστικά που έχουμε μόνο για το καλοκαίρι στη θέρμανση.., πιο αποδοτικά θα είναι.. 😜

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Tmark είπε

Με την τιμη της kwh, εγω λεω να μην ερχεται καθολου το καλοκαιρι.

Απο ανοιξη κατευθειαν φθινοπωρο.

🥴🥴

Παντως επαρχια Φλωρινας (περιοχες που διναμε ετσι και αλλιως 4-5κ πετρελαιο/σεζον) χθες εριξε αρκετο πραγμα, και δινει και σημερα το βραδυ παλι. Βεβαια, οι δρομοι ειναι καθαροι 😈

Επεξ/σία από SabotazNic

5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Με την τιμη της kwh, εγω λεω να μην ερχεται καθολου το καλοκαιρι.

Απο ανοιξη κατευθειαν φθινοπωρο.

🥴🥴

Παντως επαρχια Φλωρινας (περιοχες που διναμε ετσι και αλλιως 4-5κ πετρελαιο/σεζον) χθες εριξε αρκετο πραγμα, και δινει και σημερα το βραδυ παλι. Βεβαια, οι δρομοι ειναι καθαροι 😈

Δεν εχετε τηλεθερμανση;;;

Μόλις τώρα, txcellas είπε

Δεν εχετε τηλεθερμανση;;;

Μεχρι Αμυνταιο φτανει (και που βρισκομαι), οχι ολος ο νομος. Μετα εχουν Πτολεμαιδα και τριγυρω χωρια που ειναι κοντα στα εργοστασια. Απλα το ανεφερα, γιατι το πετρελαιο ειναι ακριβο, μονο οταν το αναφερουν κατοικοι στην Αττικη (και οπως και τα περισσοτερα πραγματα δυστυχως).

Αλλα και η τηλεθερμανση ανεβηκε, παρολο που ειναι ζεστο νερο που ουτως ή αλλως θα πηγαινε χαμενο. Και συσκευες/συντηρησεις τις πληρωνουμε εμεις 🤷‍♂️

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...