Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, primeragt είπε

Αν πας από κεντρικούς δρόμους είναι καλά, αν μπεις σε τίποτα κολοστενα είναι τζόκερ η φάση. Χθες πήγα κέντρο και ήταν κομπλέ στο μόνο σημείο που βρήκα πρόβλημα ήταν στο Γκύζη τέρμα Βαρβάκη που πας να βγεις Πριγκηποννήσων. Το ένα στενό ήταν κυριολεκτικά απάτητο , γύρισα ανάποδα να βγω από αλλού.

για τζόκερ μου ακουγεται, ευχαριστώ πάντως.

πρέπει να εχει τρελή γλίστρα ο δρόμος...

αν και με πολυ καλό λάστιχο μαλλον δεν θα το επιχειρήσω....

καλα δεν λιωνει το χιονι ουτε με μπραντεφερ

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη κυκλοφορουν πολλοι βαρυγδουποι clickbait τιτλοι σε sites περι χιονιων σε Αττικη σημερα ή μετα απο καποιες μερες, να πουμε εδω οτι δεν υπαρχει ουτε υποψια νιφαδας για το λεκανοπεδιο τις επομενες τουλαχιστον 5 μερες.

Σε αλλες περιοχες της Αττικης, ισως.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.
5 ώρες πριν, BackFromHell είπε

Επειδη κυκλοφορουν πολλοι βαρυγδουποι clickbait τιτλοι σε sites περι χιονιων σε Αττικη σημερα ή μετα απο καποιες μερες, να πουμε εδω οτι δεν υπαρχει ουτε υποψια νιφαδας για το λεκανοπεδιο τις επομενες τουλαχιστον 5 μερες.

ψοφάνε ολοι αυτοι για αλλη μια τετοια Δευτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, great είπε

ψοφάνε ολοι αυτοι για αλλη μια τετοια Δευτερα.

Πολλοι και  απο εδω μεσα, το καλοκαιρι ευχοντουσαν να εχουμε black out ,οπως και νεκρους με τις πυρκαγιες.Στο χιονι θα κολλησουν;

Επεξ/σία από cumulus
  • Like 2
  • Confused 3
  • Sad 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, BackFromHell είπε

Λεκανοπέδιο είναι όντως σχεδόν σίγουρο ότι δεν.

Μόλις γύρισα Ωρωπό από Αθήνα και μετά τη Λυκόβρυση έχει κλείσει πολύ ο καιρός. Μετά τον Αγ. Στέφανο χιόνιζε αλλά δεν μου φαίνεται αρκετό για στρώσιμο. Μπορεί πιο μετά να επιδεινωθεί.

Δημοσ.
6 hours ago, lasithi12 said:

ειμαι αμπελόκηοπους.

μηχανη παιρνεις για κέντρο; συνταγμα κολωνάκι ή ειναι χάλια τα πραγαματα.;

έφυγα από Ελληνικό ψηλά με τη μηχανή και έφτασα Περιστέρι και πάλι πίσω πριν λίγο. Οι κεντρικοί μια χαρά πάνε φουλ βρεγμένα. Τα κάθετα και πόσο κοντά πλησιάζεις τα πεζοδρόμια θέλει προσοχή γιατί το πατημένο σε αυτά τα σημεία είναι πάγος και γλυστράει.

Για Κολωνάκι ανηφοροκατηφόρες όπου έχει κρατήσει πατημένο χιόνι δε στο συνιστώ. Το Σύνταγμα είναι οκ.

• Thanks 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Με 11 μεσα στο σπίτι. Εγω θα είχα πεθάνει 🤔

Φυσικα, δεν ειμαστε ολοι ιδιοι. Εγω πχ. με ενα παπλωμα ειμαι οk, η μανα μου χρειαζεται 35 κουβερτες για να κοιμηθει.

Οταν σηκωθω χρησιμοποιω κατα περιοδους ενα θερμοπομπο για να ζεσταθω

16 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε

Σχεδιάζεις να πας Ανταρκτική και κάνεις ζέσταμα;

η αληθεια ειναι οτι αυτος ο καιρος ευνοει τη γυμναστικη, μπορεις να κανεις διαδρομο ή επιτοπιο τροχαδην για πολυ ωρα χωρις να ιδρωσεις.

• Super Moderators
Δημοσ.
18 minutes ago, dtk-386 said:

Εριξε απλά ήταν μία πολύ ψιλή ήσυχη βροχούλα. Τίποτα ακραίο ευτυχώς.

Έλιωσαν όμως τα 3/4 του χιονιού οπότε γλύτωσα άπειρο χρονο φτυαρίσματος. Πλέον το αμάξι βγαίνει από το γκαράζ. 😛

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Thresh είπε

Έλιωσαν όμως τα 3/4 του χιονιού οπότε γλύτωσα άπειρο χρονο φτυαρίσματος. Πλέον το αμάξι βγαίνει από το γκαράζ. 😛

ισχυει, εμας εριξε καρεκλες απο το απογευμα και μετα για αρκετες ωρες, καθαρισε τα παντα απο χιονι παντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λέτε να χιονίσει Θεσσαλονίκη την Τετάρτη; Σε μερικές ιστοσελίδες βλέπω χιονόνερο και σε άλλες χιόνι.

Επεξ/σία από intruder99
Δημοσ.

Ξεκινησε να χιονιζει επαρχια Φλωρινας, και επιασε ηδη στους δρομους αν και εβρεξε νωριτερα.

Πιανω κουβερτα, νερο και power bank και παω περιφερειακο 🥴

Δημοσ.
On 30/01/2022 at 23:17, intruder99 said:

Λέτε να χιονίσει Θεσσαλονίκη την Τετάρτη; Σε μερικές ιστοσελίδες βλέπω χιονόνερο και σε άλλες χιόνι.

Στα γύρω ορεινα ναι. 

Κεντρο δύσκολα. 

Ίσως ρίξει αλλά όχι να το στρώσει. Έτσι λένε οι καιρικοι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκίνησε βροχή και αέρας στα ΔΠ Αθήνας, τουλάχιστον πρόλαβα να βγάλω τον σκύλο.Εριξε για κανά τέταρτο, έκοψε για λίγο και ρίχνει πάλι κάτι απότομες, μάλλον αν κόψει ο αέρας να αρχίσει να ρίχνει σερί.

Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη βροχές.Δεν έχει το κρύο των προηγούμενων ημερών.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...