lasithi12 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, primeragt είπε Αν πας από κεντρικούς δρόμους είναι καλά, αν μπεις σε τίποτα κολοστενα είναι τζόκερ η φάση. Χθες πήγα κέντρο και ήταν κομπλέ στο μόνο σημείο που βρήκα πρόβλημα ήταν στο Γκύζη τέρμα Βαρβάκη που πας να βγεις Πριγκηποννήσων. Το ένα στενό ήταν κυριολεκτικά απάτητο , γύρισα ανάποδα να βγω από αλλού. για τζόκερ μου ακουγεται, ευχαριστώ πάντως. πρέπει να εχει τρελή γλίστρα ο δρόμος... αν και με πολυ καλό λάστιχο μαλλον δεν θα το επιχειρήσω.... καλα δεν λιωνει το χιονι ουτε με μπραντεφερ
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επειδη κυκλοφορουν πολλοι βαρυγδουποι clickbait τιτλοι σε sites περι χιονιων σε Αττικη σημερα ή μετα απο καποιες μερες, να πουμε εδω οτι δεν υπαρχει ουτε υποψια νιφαδας για το λεκανοπεδιο τις επομενες τουλαχιστον 5 μερες. Σε αλλες περιοχες της Αττικης, ισως. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από BackFromHell
great Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, BackFromHell είπε Επειδη κυκλοφορουν πολλοι βαρυγδουποι clickbait τιτλοι σε sites περι χιονιων σε Αττικη σημερα ή μετα απο καποιες μερες, να πουμε εδω οτι δεν υπαρχει ουτε υποψια νιφαδας για το λεκανοπεδιο τις επομενες τουλαχιστον 5 μερες. Σε αλλες περιοχες της Αττικης, ισως. ψοφάνε ολοι αυτοι για αλλη μια τετοια Δευτερα.
cumulus Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, great είπε ψοφάνε ολοι αυτοι για αλλη μια τετοια Δευτερα. Πολλοι και απο εδω μεσα, το καλοκαιρι ευχοντουσαν να εχουμε black out ,οπως και νεκρους με τις πυρκαγιες.Στο χιονι θα κολλησουν; Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από cumulus 2 3 1
liakjim Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, BackFromHell είπε Επειδη κυκλοφορουν πολλοι βαρυγδουποι clickbait τιτλοι σε sites περι χιονιων σε Αττικη σημερα ή μετα απο καποιες μερες, να πουμε εδω οτι δεν υπαρχει ουτε υποψια νιφαδας για το λεκανοπεδιο τις επομενες τουλαχιστον 5 μερες. Σε αλλες περιοχες της Αττικης, ισως. Λεκανοπέδιο είναι όντως σχεδόν σίγουρο ότι δεν. Μόλις γύρισα Ωρωπό από Αθήνα και μετά τη Λυκόβρυση έχει κλείσει πολύ ο καιρός. Μετά τον Αγ. Στέφανο χιόνιζε αλλά δεν μου φαίνεται αρκετό για στρώσιμο. Μπορεί πιο μετά να επιδεινωθεί.
greekfragma Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 6 hours ago, lasithi12 said: ειμαι αμπελόκηοπους. μηχανη παιρνεις για κέντρο; συνταγμα κολωνάκι ή ειναι χάλια τα πραγαματα.; έφυγα από Ελληνικό ψηλά με τη μηχανή και έφτασα Περιστέρι και πάλι πίσω πριν λίγο. Οι κεντρικοί μια χαρά πάνε φουλ βρεγμένα. Τα κάθετα και πόσο κοντά πλησιάζεις τα πεζοδρόμια θέλει προσοχή γιατί το πατημένο σε αυτά τα σημεία είναι πάγος και γλυστράει. Για Κολωνάκι ανηφοροκατηφόρες όπου έχει κρατήσει πατημένο χιόνι δε στο συνιστώ. Το Σύνταγμα είναι οκ. 1
rus Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 16 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Με 11 μεσα στο σπίτι. Εγω θα είχα πεθάνει 🤔 Φυσικα, δεν ειμαστε ολοι ιδιοι. Εγω πχ. με ενα παπλωμα ειμαι οk, η μανα μου χρειαζεται 35 κουβερτες για να κοιμηθει. Οταν σηκωθω χρησιμοποιω κατα περιοδους ενα θερμοπομπο για να ζεσταθω 16 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε Σχεδιάζεις να πας Ανταρκτική και κάνεις ζέσταμα; η αληθεια ειναι οτι αυτος ο καιρος ευνοει τη γυμναστικη, μπορεις να κανεις διαδρομο ή επιτοπιο τροχαδην για πολυ ωρα χωρις να ιδρωσεις.
dtk-386 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Εριξε απλά ήταν μία πολύ ψιλή ήσυχη βροχούλα. Τίποτα ακραίο ευτυχώς.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 18 minutes ago, dtk-386 said: Εριξε απλά ήταν μία πολύ ψιλή ήσυχη βροχούλα. Τίποτα ακραίο ευτυχώς. Έλιωσαν όμως τα 3/4 του χιονιού οπότε γλύτωσα άπειρο χρονο φτυαρίσματος. Πλέον το αμάξι βγαίνει από το γκαράζ. 😛
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Λιώσανε τα χιόνια και χάθηκε κι η ευκαιρία τής εναλλακτικής τού υγρού πυρ. 😋
great Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, Thresh είπε Έλιωσαν όμως τα 3/4 του χιονιού οπότε γλύτωσα άπειρο χρονο φτυαρίσματος. Πλέον το αμάξι βγαίνει από το γκαράζ. 😛 ισχυει, εμας εριξε καρεκλες απο το απογευμα και μετα για αρκετες ωρες, καθαρισε τα παντα απο χιονι παντως.
intruder99 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Λέτε να χιονίσει Θεσσαλονίκη την Τετάρτη; Σε μερικές ιστοσελίδες βλέπω χιονόνερο και σε άλλες χιόνι. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2022 από intruder99
SabotazNic Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Ξεκινησε να χιονιζει επαρχια Φλωρινας, και επιασε ηδη στους δρομους αν και εβρεξε νωριτερα. Πιανω κουβερτα, νερο και power bank και παω περιφερειακο 🥴
d_gkal Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 On 30/01/2022 at 23:17, intruder99 said: Λέτε να χιονίσει Θεσσαλονίκη την Τετάρτη; Σε μερικές ιστοσελίδες βλέπω χιονόνερο και σε άλλες χιόνι. Στα γύρω ορεινα ναι. Κεντρο δύσκολα. Ίσως ρίξει αλλά όχι να το στρώσει. Έτσι λένε οι καιρικοι...
AntiCambeR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ξεκίνησε βροχή και αέρας στα ΔΠ Αθήνας, τουλάχιστον πρόλαβα να βγάλω τον σκύλο.Εριξε για κανά τέταρτο, έκοψε για λίγο και ρίχνει πάλι κάτι απότομες, μάλλον αν κόψει ο αέρας να αρχίσει να ρίχνει σερί. Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη βροχές.Δεν έχει το κρύο των προηγούμενων ημερών. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από AntiCambeR
Προτεινόμενες αναρτήσεις