Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 8 minutes ago, dtk-386 said: Ασε με. Σήμερα όλο το πρωί φτυάριζα. Τι έριξε ρε φίλε. Κι εγώ μια ώρα, απλά να ανοίξω πέρασμα προς την καγκελόπορτα. Τη ράμπα μέχρι το γκαράζ μέσα στο οικόπεδο, δεν προσπάθησα καν, θέλει μια μέρα να φτυαρίζω και δεν έχει νόημα αφού δεν έχει περάσει ακόμα εκχιονιστικο απο το δρόμο. Θα δοκιμάσω πάλι την Κυριακή μετά την βροχή που θα έχει μειωθεί ο όγκος.
rus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Λιγο ζεστανε προσωρινα, σημερα Παρασκευη. Προχτες μολις ξυπνησα ειχα στο δωματιο μου 11.5oC, δηλαδη οσο περ. ειχε το ψυγειο μου το καλοκαιρι πριν του κανω αποψυξη😄 Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2022 από rus 1
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Σε εμάς ακόμα έχει χιόνι η ταράτσα. Αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν έχει λιώσει όλο αυτό σε τόσες ημέρες. Έφερα λίγο χιόνι στο σπίτι το μεσημέρι με τον ήλιο και το μέτρησα με ένα θερμόμετρο υπερύθρων, η θερμοκρασία του ήταν 1.7 - 1.9 βαθμοί Κελσίου. Οι δρόμοι έξω αν το χιόνι έχει εξαφανιστεί κατά 95%, είναι ακόμα βρεγμένοι.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, rus είπε Λιγο ζεστανε προσωρινα, σημερα Παρασκευη. Προχτες μολις ξυπνησα ειχα στο δωματιο μου 11.5oC, δηλαδη οσο περ. ειχε το ψυγειο μου το καλοκαιρι πριν του κανω αποψυξη😄 Με 11 μεσα στο σπίτι. Εγω θα είχα πεθάνει 🤔
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, rus είπε Προχτες μολις ξυπνησα ειχα στο δωματιο μου 11.5oC, δηλαδη οσο περ. ειχε το ψυγειο μου το καλοκαιρι πριν του κανω αποψυξη😄 Σχεδιάζεις να πας Ανταρκτική και κάνεις ζέσταμα; 1
papoys1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Το τι φορτηγό με χιόνι μεταφέρανε χτες Μεσογείων μέχρι το ύψος του Σταυρού Αγίας Παρασκευής δε λέγεται. Σε παράταξη τα φορτηγά στην πλατεία Αγίας Παρασκευής και ΕΡΤ περίμεναν σειρά. Αφού γίνεται αυτό εδώ φαντάζομαι πόσο χιόνι θα έχει στην Πεντέλη. Αν δεν κάνει Νοτιά με αρκετές βροχές απορώ αν και πότε θα φύγει τόσο χιόνι. Γέρακα αν και με δυσκολία μεγάλη άνοιξαν λίγο οι δρόμοι και κυκλοφορούμε έστω μετά εμποδίων.
dtk-386 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Αφού γίνεται αυτό εδώ φαντάζομαι πόσο χιόνι θα έχει στην Πεντέλη. Αν δεν κάνει Νοτιά με αρκετές βροχές απορώ αν και πότε θα φύγει τόσο χιόνι. Γέρακα αν και με δυσκολία μεγάλη άνοιξαν λίγο οι δρόμοι και κυκλοφορούμε έστω μετά εμποδίων. Άστα. Έχουμε πολύ πράμα. 1
notist Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Το τι φορτηγό με χιόνι μεταφέρανε χτες Μεσογείων μέχρι το ύψος του Σταυρού Αγίας Παρασκευής δε λέγεται. Σε παράταξη τα φορτηγά στην πλατεία Αγίας Παρασκευής και ΕΡΤ περίμεναν σειρά. Αφού γίνεται αυτό εδώ φαντάζομαι πόσο χιόνι θα έχει στην Πεντέλη. Αν δεν κάνει Νοτιά με αρκετές βροχές απορώ αν και πότε θα φύγει τόσο χιόνι. Γέρακα αν και με δυσκολία μεγάλη άνοιξαν λίγο οι δρόμοι και κυκλοφορούμε έστω μετά εμποδίων. Παππού πέρασα εχθές από γέρακα. Ανοιχτές οι κεντρικοί Κλεισθένους μαραθώνος, αυτή που είναι η Nivea δεν θυμάμαι πως λέγεται, και 2-3 ακόμα. Οι μικροί δράμα. Είδα και μερικά στενά απάτητα. Αίσχος. Περιμένουμε με βροχή να λιώσουν. 1
papoys1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, dtk-386 είπε Άστα. Έχουμε πολύ πράμα. Χάσατε και το Στεργίου που ήταν μανούλα με χιόνια , επικοινωνιακός με κανάλια κυβέρνηση , έβρισκε άκρες και καθάριζε. Την καινούργια που βγάλατε ούτε το τηλεΑΣΤΥ δεν την παίζει άρα φτιάρια , αξίνες και σπάστε πάγο. 🤣 1
JohnnySilverhand Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Θα βγουν σημερα και θα πουν οτι το λιωσιμο των χιονιων ειναι θεμα ατομικης ευθυνης και αν εβγαιναν ολοι οι πολιτες να κατουρανε στα χιονια θα ειχαν λιωσει τοσες μερες
dtk-386 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, papoys1 είπε Χάσατε και το Στεργίου που ήταν μανούλα με χιόνια , επικοινωνιακός με κανάλια κυβέρνηση , έβρισκε άκρες και καθάριζε. Την καινούργια που βγάλατε ούτε το τηλεΑΣΤΥ δεν την παίζει άρα φτιάρια , αξίνες και σπάστε πάγο. 🤣 τώρα την έχει το ΣΚΑΙ στο Καμπουράκη μαζί με τον παλιό. εγώ είμαι από κάτω, Πάτημα Χαλανδρίου αλλά ο όγκος χιονιού είναι τεράστιος. ευτυχώς σε εμάς πέρασε μηχάνημα. προσωπικά καθαρίσαμε όλοι μαζί το γκαράζ μας και την είσοδο μας. αλλά αυτό δεν αναιρεί τον όγκο που είναι συσσωρευμένος. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από dtk-386 1
kajwbtfe Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Χάσατε και το Στεργίου που ήταν μανούλα με χιόνια , επικοινωνιακός με κανάλια κυβέρνηση , έβρισκε άκρες και καθάριζε. Την καινούργια που βγάλατε ούτε το τηλεΑΣΤΥ δεν την παίζει άρα φτιάρια , αξίνες και σπάστε πάγο. 🤣 Καθε φορά που έπεφτε χιόνι άκουγες το εκχιονιστικο ανά μία ώρα να περνάει..Τώρα πέρασε μια φορά σε τόσες μέρες και μετά τίποτα... 1
lasithi12 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 ειμαι αμπελόκηοπους. μηχανη παιρνεις για κέντρο; συνταγμα κολωνάκι ή ειναι χάλια τα πραγαματα.;
primeragt Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, lasithi12 είπε ειμαι αμπελόκηοπους. μηχανη παιρνεις για κέντρο; συνταγμα κολωνάκι ή ειναι χάλια τα πραγαματα.; Αν πας από κεντρικούς δρόμους είναι καλά, αν μπεις σε τίποτα κολοστενα είναι τζόκερ η φάση. Χθες πήγα κέντρο και ήταν κομπλέ στο μόνο σημείο που βρήκα πρόβλημα ήταν στο Γκύζη τέρμα Βαρβάκη που πας να βγεις Πριγκηποννήσων. Το ένα στενό ήταν κυριολεκτικά απάτητο , γύρισα ανάποδα να βγω από αλλού. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις