Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, dtk-386 said:

Ασε με. Σήμερα όλο το πρωί φτυάριζα. Τι έριξε ρε φίλε.

Κι εγώ μια ώρα, απλά να ανοίξω πέρασμα προς την καγκελόπορτα. Τη ράμπα μέχρι το γκαράζ μέσα στο οικόπεδο, δεν προσπάθησα καν, θέλει μια μέρα να φτυαρίζω και δεν έχει νόημα αφού δεν έχει περάσει ακόμα εκχιονιστικο απο το δρόμο.

Θα δοκιμάσω πάλι την Κυριακή μετά την βροχή που θα έχει μειωθεί ο όγκος.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λιγο ζεστανε προσωρινα, σημερα Παρασκευη. Προχτες μολις ξυπνησα ειχα στο δωματιο μου 11.5oC, δηλαδη οσο περ. ειχε το ψυγειο μου το καλοκαιρι πριν του κανω αποψυξη😄

Επεξ/σία από rus
  • Sad 1
Δημοσ.

Σε εμάς ακόμα έχει χιόνι η ταράτσα. 

Αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν έχει λιώσει όλο αυτό σε τόσες ημέρες. Έφερα λίγο χιόνι στο σπίτι το μεσημέρι με τον ήλιο και το μέτρησα με ένα θερμόμετρο υπερύθρων, η θερμοκρασία του ήταν 1.7 - 1.9 βαθμοί Κελσίου. 

Οι δρόμοι έξω αν το χιόνι έχει εξαφανιστεί κατά 95%, είναι ακόμα βρεγμένοι. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, rus είπε

Λιγο ζεστανε προσωρινα, σημερα Παρασκευη. Προχτες μολις ξυπνησα ειχα στο δωματιο μου 11.5oC, δηλαδη οσο περ. ειχε το ψυγειο μου το καλοκαιρι πριν του κανω αποψυξη😄

Με 11 μεσα στο σπίτι. Εγω θα είχα πεθάνει 🤔

Δημοσ.
3 ώρες πριν, rus είπε

Προχτες μολις ξυπνησα ειχα στο δωματιο μου 11.5oC, δηλαδη οσο περ. ειχε το ψυγειο μου το καλοκαιρι πριν του κανω αποψυξη😄

Σχεδιάζεις να πας Ανταρκτική και κάνεις ζέσταμα;

• Like 1
Δημοσ.

Το τι φορτηγό με χιόνι μεταφέρανε χτες Μεσογείων μέχρι το ύψος του Σταυρού Αγίας Παρασκευής δε λέγεται. Σε παράταξη τα φορτηγά στην πλατεία Αγίας Παρασκευής και ΕΡΤ περίμεναν σειρά.

Αφού γίνεται αυτό εδώ φαντάζομαι πόσο χιόνι θα έχει στην Πεντέλη. Αν δεν κάνει Νοτιά με αρκετές βροχές απορώ αν και πότε θα φύγει τόσο χιόνι. Γέρακα αν και με δυσκολία μεγάλη άνοιξαν λίγο οι δρόμοι και κυκλοφορούμε έστω μετά εμποδίων.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Αφού γίνεται αυτό εδώ φαντάζομαι πόσο χιόνι θα έχει στην Πεντέλη. Αν δεν κάνει Νοτιά με αρκετές βροχές απορώ αν και πότε θα φύγει τόσο χιόνι. Γέρακα αν και με δυσκολία μεγάλη άνοιξαν λίγο οι δρόμοι και κυκλοφορούμε έστω μετά εμποδίων.

Άστα. Έχουμε πολύ πράμα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Το τι φορτηγό με χιόνι μεταφέρανε χτες Μεσογείων μέχρι το ύψος του Σταυρού Αγίας Παρασκευής δε λέγεται. Σε παράταξη τα φορτηγά στην πλατεία Αγίας Παρασκευής και ΕΡΤ περίμεναν σειρά.

Παππού πέρασα εχθές από γέρακα. Ανοιχτές οι κεντρικοί Κλεισθένους μαραθώνος, αυτή που είναι η Nivea δεν θυμάμαι πως λέγεται, και 2-3 ακόμα. Οι μικροί δράμα. Είδα και μερικά στενά απάτητα. Αίσχος. Περιμένουμε με βροχή να λιώσουν. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Άστα. Έχουμε πολύ πράμα.

Χάσατε και το Στεργίου που ήταν μανούλα με χιόνια , επικοινωνιακός με κανάλια κυβέρνηση , έβρισκε άκρες και καθάριζε.

Την καινούργια που βγάλατε ούτε το τηλεΑΣΤΥ δεν την παίζει άρα φτιάρια , αξίνες και σπάστε πάγο. 🤣

• Like 1
Δημοσ.

Θα βγουν σημερα και θα πουν οτι το λιωσιμο των χιονιων ειναι θεμα ατομικης ευθυνης και αν εβγαιναν ολοι οι πολιτες να κατουρανε στα χιονια θα ειχαν λιωσει τοσες μερες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Χάσατε και το Στεργίου που ήταν μανούλα με χιόνια , επικοινωνιακός με κανάλια κυβέρνηση , έβρισκε άκρες και καθάριζε.

Την καινούργια που βγάλατε ούτε το τηλεΑΣΤΥ δεν την παίζει άρα φτιάρια , αξίνες και σπάστε πάγο. 🤣

τώρα την έχει το ΣΚΑΙ στο Καμπουράκη μαζί με τον παλιό.

εγώ είμαι από κάτω, Πάτημα Χαλανδρίου αλλά ο όγκος χιονιού είναι τεράστιος.

ευτυχώς σε εμάς πέρασε μηχάνημα.

προσωπικά καθαρίσαμε όλοι μαζί το γκαράζ μας και την είσοδο μας.

αλλά αυτό δεν αναιρεί τον όγκο που είναι συσσωρευμένος. 

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Καθε φορά που έπεφτε χιόνι άκουγες το εκχιονιστικο  ανά μία ώρα να περνάει..Τώρα πέρασε μια φορά σε τόσες μέρες και μετά τίποτα...

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lasithi12 είπε

ειμαι αμπελόκηοπους.

μηχανη παιρνεις για κέντρο; συνταγμα κολωνάκι ή ειναι χάλια τα πραγαματα.;

Αν πας από κεντρικούς δρόμους είναι καλά, αν μπεις σε τίποτα κολοστενα είναι τζόκερ η φάση. Χθες πήγα κέντρο και ήταν κομπλέ στο μόνο σημείο που βρήκα πρόβλημα ήταν στο Γκύζη τέρμα Βαρβάκη που πας να βγεις Πριγκηποννήσων. Το ένα στενό ήταν κυριολεκτικά απάτητο , γύρισα ανάποδα να βγω από αλλού.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...