Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Δεν μιλάω για τέτοια οχήματα γενικής χρήσης, αλλά για πιο εξειδικευμένα που δουλεύουν μόνο για αυτή την δουλειά της απομάκρυνσης του χιονιού. 

τα οποία όμως δεν υπάρχουν στο video

Επεξ/σία από nvel
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

προσθέτοντας μια λεπίδα εκχιονισμού σε ένα φορτηγό γενικής χρήσης δεν το μετατρέπει μαγικά σε εκχιονιστικό όχημα

Εγω αυτο σχολιαζω μονο και λεω οτι γινεται.Οχι για να περασει πρωτο μετα όμως μια χαρα κρατει ανοιχτο τον δρομο

2338811.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

Σας διαφευγει οτι εχουμε ΧΕΙΜΩΝΑ.  1 μερα χιονισε και μιλατε ολοι για κλιματικη αλλαγη. Περσυ που η χιονοπτωση ηταν πιο ηπια να μου θυμισει κανενας εαν ειχαν παρθει μετρα για το φιασκο που ακολουθησε? τι? κανενα?

Η κλιματικη αλλαγη φταιει που εκλεισε κατεχακη και μεσογειων και οχι η ανικανοτητα των αρμοδιων. Η κλιματικη αλλαγη φταιει που τα 2/3 παπαγου-χολαργου εχουν μεινει χωρις ρευμα και οχι η ανικανοτητα του δημου που απο το καλοκαιρι φωναζουμε για το κοψιμο των δεντρων. Η κλιματικη αλλαγη φταιει που ο δημος ενω εχει μπουλντοζα ΔΕΝ την χρησιμοποιει.

Σε μια χωρα που χρυσοπληρωνεις εναν δρομο σαν την ΑΟ να κοψουν απλα τον λαιμο τους να την κρατησουν ανοικτη.

Σε μια χωρα που πληρωνεις 50% φορους και εναν σκασμο τελη να κοψουν απλα τον λαιμο τους να κρατησουν ανοικτη κατεχακη, μεσογειων.

Σε εναν δημο που φαγανε 5,5 εκατομυρια ευρω απο την απαλλοτροιωση της ΑΟ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ, και οχι να παρω εγω αλυσιδες.

Τις αλυσιδες που επιμενετε ολοι σας τις εχουμε πληρωσει πολλαπλασια.

ps. κουρασατε με την "ατομικη ευθυνη".

p.s. 2: αυριο η γυναικα πρεπει να παει να ανοιξει το φαρμακειο γιατι εχει διανυκτερευση. Το αμαξι ειναι καλλυμενο στο χιονι . Αυτοι που επιμενουν στην ατομικη ευθυνη ξεπλενωντας ευθυνες ας ερθουν να καθαρισουν τον δρομο με τα χερακια τους και βαζω αλυσιδες μετα.

DSC_0008.jpg

Άλλο ένα post με δικαιολογουλες δημοτικού για να αποφύγουμε να τηρήσουμε εμείς αυτό που πρέπει επειδή κάποιοι άλλοι πάλι δεν τηρούν αυτό που πρέπει. Κάντε εσείς πρώτα αυτά που πρέπει για να κάνουμε και εμείς μετά αυτά που πρέπει. Και κάπως έτσι καταλήξαμε μια χώρα μπάχαλο από την κορυφή ως τα νύχια. 

Οι αλυσίδες ΠΡΈΠΕΙ να υπάρχουν μέσα στο αυτοκίνητο. Ένα ποσόν δίνεις και τις κρατάς μέσα μόνιμα ξεχασμένες για όταν απαιτηθεί και χρειαστεί, μπορείς να μην τις βάλεις καθόλου όταν ξεκινάς αλλά να σου χρειαστούν μετά όταν υπάρξει πρόβλημα. Το αν θα γίνουν όλα τα υπόλοιπα που λέτε και ξαναλετε κάποιοι, με νταλίκες, με χιόνι, με κράτος με τον οποιονδήποτε τρίτον, είναι άλλο θέμα, δεν έχει να κάνει με τις αλυσίδες που θα πρέπει να έχουν όλοι.

Και φυσικά η μη κατοχή των αλυσίδων δεν αποκλείει τις ευθύνες τρίτων για αβλεψιες, λάθη και κακό σχεδιασμό, το ότι θα κάνουν λάθη οι άλλοι δεν σημαίνει πως εσύ δεν θα πρέπει να έχεις αλυσίδες. Το ότι επιμένετε κάποιοι να θεωρείτε λάθος την αγορά και κατοχή αλυσίδων για τα ΙΧ, που μια φορά θα το κάνετε, ένα ποσόν εφάπαξ θα πληρώσετε, και αναφέρετε τέτοιες τραγικές δικαιολογίες δημοτικού, πραγματικά με τρελαίνει. 

Με τις παραπάνω λογικές κάποιοι δεν θέλουν να βάζουν ζώνη η να φοράνε κράνος, να βάζουν μάσκα, να πληρωνουν φόρους, να παρκάρουν όπου νομίζουν. 

Η τόσο άσχετος και εκτός πραγματικότητας είμαι εγώ ή είναι κάποιοι άλλοι και μάλιστα πάρα πολλοί. Τι να πω. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Like 5
  • Sad 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε

Οτι να ναι. Το εκχιονιστικο έχει κατασκευασμένα ειδικά λάστιχα για αυτή την δουλειά ακριβώς. Αλίμονο αν ήθελες αλυσίδες για το εκχιονιστικο. 

Τοτε γιατι γλιστραει αφου εχει ειδικα λαστιχα?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Άλλο ένα post με δικαιολογουλες δημοτικού για να αποφύγουμε να τηρήσουμε εμείς αυτό που πρέπει επειδή κάποιοι άλλοι πάλι δεν τηρούν αυτό που πρέπει. Κάντε εσείς πρώτα αυτά που πρέπει για να κάνουμε και εμείς μετά αυτά που πρέπει. Και κάπως έτσι καταλήξαμε μια χώρα μπάχαλο από την κορυφή ως τα νύχια. 

Οι αλυσίδες ΠΡΈΠΕΙ να υπάρχουν μέσα στο αυτοκίνητο. Ένα ποσόν δίνεις και τις κρατάς μέσα μόνιμα ξεχασμένες για όταν απαιτηθεί και χρειαστεί, μπορείς να μην τις βάλεις καθόλου όταν ξεκινάς αλλά να σου χρειαστούν μετά όταν υπάρξει πρόβλημα. Το αν θα γίνουν όλα τα υπόλοιπα που λέτε και ξαναλετε κάποιοι, με νταλίκες, με χιόνι, με κράτος με τον οποιονδήποτε τρίτον, είναι άλλο θέμα, δεν έχει να κάνει με τις αλυσίδες που θα πρέπει να έχουν όλοι.

Και φυσικά η μη κατοχή των αλυσίδων δεν αποκλείει τις ευθύνες τρίτων για αβλεψιες, λάθη και κακό σχεδιασμό, το ότι θα κάνουν λάθη οι άλλοι δεν σημαίνει πως εσύ δεν θα πρέπει να έχεις αλυσίδες. Το ότι επιμένετε κάποιοι να θεωρείτε λάθος την αγορά και κατοχή αλυσίδων για τα ΙΧ, που μια φορά θα το κάνετε, ένα ποσόν εφάπαξ θα πληρώσετε, και αναφέρετε τέτοιες τραγικές δικαιολογίες δημοτικού, πραγματικά με τρελαίνει. 

Με τις παραπάνω λογικές κάποιοι δεν θέλουν να βάζουν ζώνη η να φοράνε κράνος, να βάζουν μάσκα, να πληρωνουν φόρους, να παρκάρουν όπου νομίζουν. 

Η τόσο άσχετος και εκτός πραγματικότητας είμαι εγώ ή είναι κάποιοι άλλοι και μάλιστα πάρα πολλοί. Τι να πω. 

Μαλλον εκτος πραγματικοτητας. Οι αλυσιδες δεν θα προσφερουν απολυτως τιποτα οταν εχεις αφησει το χιονι να φτασει 30 και 40 ποντους. εκτος και αν πρεπει ολοι να παμε να παρουμε 4χ4 τζιπακια.

ps. εχω και αλυσιδες και κουβερτες. Θα τις κρεμασω να τις βλεπω ομως γτ δεν μπορω να βγω.

Και για να σε προλαβω..... εχω βρεθει σε κολοχωρι της Ρουμανις διπλα στα καρπαθια. Ναι οι ανθρωποι εχουν χιονολαστιχα ( ουτε καν λογος για αλυσιδες) , αλλα μαντεψε. Οι αρμοδιοι κανουν την δουλεια τους. Στην Ιταλια ειναι υποχρεωτικο το χιονολαστιχο. Μαντεψε. Οι αρμοδιοι κανουν την δουλεια τους. Οποτε μπορεις να τα χρησιμοποιησεις και οχι να τα εχεις να τα κοιτας.

24 ωρες χωρις ρευμα ο χολαργος αλλα φταινε οι αλυσιδες.

Και να στο ξαναθεσω. Εναν δρομο που ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΕΙς για να κανεις το πολυ 10-20 χιλιομετρα - Αττικη Οδος- δεν θα επρεπε να χρειαζεσαι αλυσιδες. Δεν εισαι σε κανενα χωριο. στην Αττικη Οδο εισαι.

Επεξ/σία από NTC Labs
  • Like 15
  • Thanks 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

Ε πες το ντε :)

Δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να μπλέξω τα Θεία για να σταματήσεις να είσαι βλάσφημος

Τέσπα συγνώμη και απο μέρους μου, είναι και αυτό το challenge που τρέχει στα social και δεν μπορώ να παραγγείλω espresso και ένα λαχταριστό cookie double caramel σαν άνθρωπος. Μας έχουν κάνει τη ζωή μαύρη

• Confused 1
Δημοσ.
25 minutes ago, ObeyWario! said:

Δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να μπλέξω τα Θεία για να σταματήσεις να είσαι βλάσφημος

Τέσπα συγνώμη και απο μέρους μου, είναι και αυτό το challenge που τρέχει στα social και δεν μπορώ να παραγγείλω espresso και ένα λαχταριστό cookie double caramel σαν άνθρωπος. Μας έχουν κάνει τη ζωή μαύρη

ψιτ...κλεισε το ιντερνετ γτ καταναλωνει ενεργεια.....πανε σε κανα βουνο με τους λυκους και την θειτσα γκρετα.

22 minutes ago, notist said:

Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΟ λέει το μεγκα. 

Ο διευθυνων συμβουλος μαλλον παραιτηθηκε , το μερισμα θα το παρει ομως :)

Δημοσ.

Όσον αφορά την Αττική οδό , μεγάλη απορία το'χω σε ποιους και με ποια κριτήρια θα δοθούν αποζημιώσεις.

Υπάρχουν άτομα που ταλαιπωρήθηκαν σχεδόν όλη μέρα και με τα χίλια ζόρια έφτασαν στον τελικό τους προορισμό βράδυ...Φωτογραφίες ελάχιστες που έστειλαν σε φίλους και απόδειξη τις ώρες "αιχμής" δεν υπάρχει εφόσον ήταν ανοιχτά. 

Μιλάμε και για μεγάλο ποσό όπως και στους ταξιδιώτες του ΤΡΑΙΝΟΣΕ , που επίσης απορώ πως βγήκε αυτό το υπέρογκο ποσό , όχι πως δεν είναι ανάλογο της ταλαιπωρίας αλλά ...

Δημοσ.

Φοβερή ταλαιπωρία στην ΑΟ.Υπήρχε κόσμος με μικρά παιδιά και ηλικιωμένοι.Δεν θα ήθελα να το ζήσω, άλλο να το βλέπεις στην TV και άλλο να το ζείς.

Το σημαντικότερο όλων, είναι οτι υπήρχαν άνθρωποι που έπρεπε να πάρουν φάρμακα σε προγραμματισμένη ώρα.Αλλοι με προβλήματα υγείας.

46 χρονος καρδιοπαθής που εγκλωβίστηκε θα κάνει μήνυση.

Θα περιμένουμε την επόμενη χιονόπτωση να δούμε αν θα γίνουν πάλι τα ίδια, εγώ πιστεύω πως η διαφορά επιπέδου οργάνωσης θα είναι μικρή, αυτή η χώρα πάσχει σε πολλούς τομείς.

Αν η ατομική ευθύνη είναι 10%, τότε το 90% είναι των υπολοίπων, κράτους, Δήμων και λοιπών αρμόδιων φορέων.

Εντωμεταξύ:

https://www.tovima.gr/2022/01/25/society/attiki-odos-paraitithike-o-dieythynon-symvoulos-tis-etaireias/

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...