daPro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Κορωπί ρίχνει πάλι αρκετά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, nbtz89 είπε Εμένα η απορία μου είναι , οκ η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα αποζημιώσει με το εισιτήριο ως αποδεικτικό στοιχείο, η Αττική Οδός πώς θα το ελέγξει ποιός δικαιούται τα 2κ; Θα ζητήσουν απόδειξη από τα διόδια; Και αν κάποιος την πέταξε/έχασε; Πολύ φλου η φάση... Είτε απόδειξη (αν και είπαν ότι περνούσαν δωρεάν) είτε καταγραφή πινακίδων των ΙΧ από κάποιον επιτόπου όσο είναι αποκλεισμένα. Είτε συνδυασμός των παραπάνω με εξέταση υλικού από κάμερες για να δουν τις πινακίδες από βιντεοληπτικο υλικό. Για την τραινοσε, εισιτήριο επικυρωμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, czarjuly είπε φιλος μου εκανε ψυχικο -γλυφαδα 3.5 ωρες απο εξυπνους που δεν ειχαν αλυσιδες χωρις να υπαρχουν διπλωμενες νταλικες Ψυχικό έκανε ο τύπος (όνομα και πράγμα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas7777 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Ψυχικό έκανε ο τύπος (όνομα και πράγμα). Όσοι συνάδελφοι μου αναγκάστηκαν να πάνε στο κέντρο χθες το πρωί, πριν τις 8, φυσικά και δεν είχαν αλυσίδες. Τα έντονα φαινόμενα τα περιμέναμε το απόγευμα και αυτό μάλιστα έλεγαν τα εκάστοτε τμήματα προσωπικού. Με το ζόρι άρχισαν να αφήνουν κόσμο να φεύγει μετά τις 10 και πολλές φορές 1 και 2 με αποτέλεσμα να δούμε όλα αυτά τα ωραία. Κανείς δεν είπε στον κόσμο να πάρει αλυσίδες. Και όχι κανείς δε φταίει αν έφυγε στις 8 το πρωί χωρίς αλυσίδες για να πάει από Χαλάνδρι στη Κατεχάκη. Υποτίθεται ότι είναι κεντρικές αρτηρίες και μενουν πάντα ανοιχτές. Έχω βαρεθεί να ακούω απ' όλες τις κυβερνήσεις πάντα ότι αντιμετωπίζουν κάτι πρωτόγνωρο. Όταν περιμένεις κάτι τέτοιο, όταν βουλευτής της κυβερνησης έχει ξεκαθαρίσει τι θα συμβεί λόγω του επαγγέλματος του και εσυ φοβάσαι να ζητήσεις τηλεργασια από τους εργοδότες (ενώ νωρίτερα τους έκανες τη χάρη να πληρώνουν μισο μισθό σε όσους νοσεί το παιδί τους από κορονοιο), υπάρχει πρόβλημα. Η ατομική ευθύνη τελειώνει όταν ο πανάκριβος ιδιωτικός δρόμος σε αφήνει να μπεις και να πληρώσεις και σε αφήνει μετα αβοήθητο 17 ωρες. Καμία ατομική ευθύνη. Τα κάνανε μαντάρα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. 17 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magicnumbers Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καπου εδω τελειωνει οντως το παραμυθι της ατομικης ευθυνης/δεν ειχαν αλυσιδες/διπλωσαν απειροι οδηγοι κλπ φαιδρα.Χτες το πρωι καταρχην ειχε λιακαδα.Επειτα οταν το κρατος εχει πολυεπιπεδη ανεπαρκεια στην βασικη προστασια του πολιτη δεν φταιει ο τελευταιος αν δε φοραγε κασκολ η δεν ειχε προμηθειες 2 ημερων στο αμαξι του.Ελεος.Ελεος με την υπεραπλουστευση κ την δηθεν ωριμη αναλυση "αφου ειμαστε ζωα". Οχι δεν ειμαστε ζωα.Βολευει ναμαστε ζωα.Βολευει να σκορπιζει η ευθυνη σε 15 παραμετρους αντι να την επωμιζονται οι αρμοδιοι. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2022 από magicnumbers 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
primeragt Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Καθίστε ρε παιδιά. Γιατί πρέπει όλα να είναι εντελώς δίπολα; Το να φταίνε ΟΛΟΙ δε παίζει; Τόσο η πολιτεία όσο και ο κόσμος που έγραψε τις ενημερώσεις στα @@ του; Πήγε κολλητός μου για δουλειά χθες στο γραφείο , ακυρώθηκε και έφυγε . Βουλιαγμένης. Μεχρι να πείσει Αλίμου έβλεπε αμάξια να γλιστράνε αριστερά και δεξιά και μου είπε ότι είναι πολύ αλισθηρο το οδόστρωμα ( και ξέρει να οδηγάει πολύ άνω του μέσου όρου). Στη πρώτη ευκαιρία σταμάτησε και αγόρασε αλυσίδες επί τοπου. Με αυτές πήγε τελικά αντί Πειραιά στη Ν.Ιωνια και έφερε τη γυναίκα του αφήνοντας πίσω το δικό της αμάξι γιατί δεν θα τα έβγαζε πέρα. Έκανε κοντά 3,5 ώρες γιατί παντού κολουσαν ανεγκεφαλοι που δεν ξέρανε τι να κάνουν. Φταίει η πολιτεία για πολλά στραβά αλλά και ο κόσμος για άλλα τόσα χθες. Το σύνολο πολιτείας-κοσμου απέδωσε κάτω του μηδενός. Ούτε η μία πλευρά ούτε η άλλη φταίνε εξ απόλυτου. 9 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, fommof είπε Γιατι σου κάνει εντυπωση...Κατω Πατησια, πολυκατοικια, πετρελαιο εχει να μπει πανω απο 10 χρονια. 2ος οροφος, χθες το βραδυ 10-11C (αναλογως το δωματιο, εχω θερμομετρα ψηφιακα παντου). Σημερα το πρωι σηκωθηκα με 10C σε ολο το διαμερισμα (νεο ρεκορ 15ετιας για μενα οποτε τραβηξα και τις απαραιτητες φωτογραφιες, ετσι να τις εχω και να τις θυμαμαι). Και μιλαμε και για διαμερισμα με αλουμινια. Τις επομενες 2-3 ημερες περιμενω και χαμηλοτερες πλεον. Νορμαλ ειναι, και σε μενα οταν φευγω για δουλεια και γυρναω μετα απο 12 ωρες, τα μεσανυχτα εχει 10 βαθμους το σπιτι, ρετιρε 4ου (ταρατσα) κατασκευη του 78. Στο πατρικο μου που ειναι ρετιρε 3ου οχι τατατσα και καλυπτεται απο 2 πλευρες εχει 11 χωρις θερμανση τη νυχτα (εξωτερικες θερμοκρασιες -2 -3 κλπ). Και που κρατιεται στο 10 καλα ειναι να λες, αμα ειχες ξυλινα κουφωματα θα ειχες 0 στο σπιτι. Οταν ανακαινιζε ενας φιλος μου, χειμωνα πριν μερικα χρονια, ειχε αφησει ακομα τα ξυλινα κουφωματα, μπηκαμε μεσα το πρωι και ηταν ολα παγωμενα, κοντα στο 0 δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Ntinaras είπε Το αμαξι μου ειχε μισο μετρο χιονι γυρω του, και να ειχα αλυσιδες, παλι δε θα μπορουσα να περασω γιατι εβρισκε στο σασι το χιονι. to be fair, δεν μου φαινεται για μισο μετρο, αλλα οκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
golden33 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Εδώ δεν είχαν αλυσίδες και λάστιχα τα εκχιονιστικά στην ΑΟ. Κατά τα άλλα φταίνε οι οδηγοί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Η πολιτεία και η ΑΟ έχουν τις ευθύνες τους αλλά δεν νοείται να κινείται αυτοκίνητο χωρίς αλυσίδες στο πορτπαγκάζ με τις πιθανότητες ισχυρότατες για χιονοπτώσεις . Όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο είναι απλά ανεύθυνος. Τελεία. 7 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Γενικά δεν υπήρχαν μηχανήματα έξω. Ηταν εξαφανισμένα. Να μην μπορείς να περάσεις την λ. Συγγρού ρε παιδιά....την Συγγρού ένα κεντρικό δρόμο.... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzana Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Για κάποιον που ρώτησε σε προηγούμενο ποστ τί θα γίνει με τους αυριανούς εμβολιασμούς: https://www.iefimerida.gr/ellada/emboliasmoi-ayrio-anastellontai-attiki-kai-eyboia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Βγηκα μια βολτα κεντρο παπαγου-ουλωφ παλμε-πανεπιστημιουπολη πολλες ζημιες σε αυτοκινητα και πολλα δεντρα πεσμενα,ολα αυτα θελουν 3 εβδομαδες για να φτιαχτουν και βαλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPY_oo7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) ΑΝ ειδατε τα καναλια εκει χαμηλα στη μεσογείων- κατεχακη που ειχαν ακινητοποιηθεί τα παντα υπήρχαν οδηγοι με αλυσιδες που ομως η αστυνομια δεν αφηνε να ανεβουν.Το ιδιο συνεβηκε παντου και το προβλημα δεν ηταν οι αλυσιδες αλλα οι κλειστεί δρομοι.Επιτρέπετε να μην μπορουν να κρατησουν στην κατεχακη μια λουριδα ανοιχτη στην ανοδο -καθοδο οι ξεφτιλες.Κλεισαν τους δρόμους και αφησανε τον κοσμο ακινητοποιημένο στα αυτοκινητα τους.Στην ατικη οδο παρολο που απο τις 10 το πρωι ξέρανε οτι ειχαν μπλοκαρει οι δρομοι αφηνανε κοσμο να μπαινει μεσα ελευθερα ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ αντι να τον σταματανε.Αρα δεν φταιει ο κοσμος γιατι ειναι λογικο στον ποιο ακριβοπληρωμένο δρομο τής Ελλαδος οταν σε αφηνόσουν να περάσεις χωρίς καν μήνυμα στης φωτιενες πινακιδες να θεωρείς οτι ολα εινα ενταξει.ΑΝ τέλος αντι να δωσει δυο μερες τριτη και τεταρτη αργια εδινε δευτερα τριτη ετσι ωστε να μπορουν οι εργαζομενοι νομιμα να μην πανε στην εργασια τους ολα αυτα θα ειχαν αποφευχθει.Γιατι κανενας εργαζόμενος δεν περνει μόνος του το ρισκο να λειψει του απο την δουλεια ειδικά οταν μεχρι τις 9 ειχε λιακαδα . Τελος οι ιδιωτες γαι τούς οποιυς πληρωνουμε αδρα ΑΟ ,νεα οδός ,εθνικη αθηνων θεσαλονικη, τρενοσε ,ΔΕΔΗΕ τα κανανε μανταρα και περιμενανε το αχρηστο δημοσιο πυροσβεστες στρατο αστυνομια και δήμους να τους σωσουνε .ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2022 από SPY_oo7 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 34 λεπτά πριν, ougxar είπε Βγηκα μια βολτα κεντρο παπαγου-ουλωφ παλμε-πανεπιστημιουπολη πολλες ζημιες σε αυτοκινητα και πολλα δεντρα πεσμενα,ολα αυτα θελουν 3 εβδομαδες για να φτιαχτουν και βαλε Και εγώ είδα πεσμένα δέντρα και κλαδιά στην πλατεία Εξαρχείων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις