Προς το περιεχόμενο

Καιρικά

Τοξοβόλος___U__K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 λεπτά πριν, ModernAthenian είπε

Εγώ που το πέρασα το Μικρολίμανο αλλά κινήθηκα μόνο περιφερειακά πάνω στη θάλασσα δεν είχε τίποτα. Προφανώς και αυτό που έβγαλες στην φωτό θα ήταν βραχύβιο και δεν θα κράτησε πολύ ώρα σωστά? 

Πάντως με σιγουριά στο Λιμάνι του Πειραιά που ήμουν χθές πάνω από 13 ώρες δεν το έστρωσε ποτέ και πουθενά. Στο time lapse το δείχνει πεντακάθαρα.

περασες απο μικρολιμανο και δεν ειδες τιποτα?τι ωρα περασες?μεσημερι?αν περναγες μετα τις 5,30 6  το απογευμα θα εβλεπες αν ειχε χιονι η οχι.δε μπορω να ανεβασω και βιντεο γιατι ειναι μεγαλο.εσυ  κοιτα το time lapse.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Αυριο ειχα ρντβ για εμβολιο μαζι με την γυναικα... τι θα γινει με αυτα?

Ακύρωσε το ραντεβού από την πλατφόρμα και κλείσε νέο. 

27 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

φωτογραφιες, μαρτυρες κτλπ!

τα ποσταρισματα  τους απο το κινητο οσο ηταν μπλοκαρισμενοι ειναι αποδεικτικο ταλαιπωριας?...

12 ώρες πριν, SPY_oo7 είπε

Εκλεισε ο δρομος γιατι ενω ειχαν διπλωσει οι νταλικες (ηταν πολλες)και το ηξεραν συνεχιζαν να βαζουν αυτοκινητα στην αττικη οδο χωρίς να προιδοποιουν τούς οδηγους και φυσικα χωρίς αλυσιδες  με αποτελεσμα να φρακαρει το συμπαν και να μην μπορει να κινηθει ουτε γερανός ουτε εκχιονιστικό.Βαλε τωρα οτι το χιονι επεφτε συνεχεια  βαλε και το υψομετρο ,κλεισαν ολα .Στην ανακοινωση λενε οτι για 70 χλμ εχουν 35 εκχινηστικα .1 για καθε 2 χλμ.Γελανε και τα τσιμεντα του μπομπολα...

Ακυρωθηκε η πτηση μου στις 11 και 11.15 ειχα παρει ηδη το αμαξι απο το παρκινκ P2 και εφευγα προς Νοτια.

Μενω αργυρουπολη και ειπα να παω απο Αττικη οδο αντι για βαρης κορωπιου γιατι λεω "η αττικη οδος ειναι οργανωμενη, και θα εχει εκχιονιστικα και θα ειναι καθαρος ο δρομος" επισης λεω στη βαρης κορωπιου, ενας αχρηστος οδηγος να του φυγει, θα κλεισει για παντα ο δρομος

Ελα μου ντε που η βαρης κορωπιου ηταν αψογη απ οτι εμαθα μετα.

Στην εισοδο των διοδιων της αττικης οδου ηταν ΟΛΕΣ οι μπαρες ανοιχτες και μας λεγανε περαστε (δωρεαν)

δεν υπηρχε κανενα φιλτραρισμα οχηματων , ουτε φορτηγων. Δεν υπηρχε εκχιονιστικο ουτε για δειγμα.

Τα πρωτα 5 χλμ πηγαιναμε ανετα, καπου με 30χλμ/ω και μετα αρχισανε να κολλανε, μεχρι που κολλησα οριστικα 500 μετρα μετα το σταθμο του προαστιακου καντζα.

Εκει θα μπορουσανε να βαλουν εναν προαστιακο να μας μαζεψει, αλλα οχι μονο αυτο δε κανανε, ο προαστιακος που ερχοτανε προς αεροδρομιο, ειχε κοσμο μεσα, και τον κατεβασαν στην καντζα σε σταθμο υπαιθριο και εμεινε εκει για ωρες.

• Like 2

Πάντως για μένα, πέρα από το 2ωρο που έκανα χτες να γυρίσω, έχει πάει τζάμι. 😀

Χτες βολτα στο χιόνι και χιονοπολεμο με τον ανιψιο μου, σήμερα ανήμερα της γιορτής μου αργία και αύριο αργία 🤣

• Like 2

5 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Οχι δεν ειχα τιποτα, γιατι εφευγα για επαγγελματικο ταξιδι που με στειλαν απο τη δουλεια, και ειχα σκοπο να παρατησω το αμαξι στο αεροδρομιο και θα το επαιρνα πισω οταν γυρναγα,

Την επομενη φορα , να εχετε εξοπλισμο μαζι σας, τωρα που ξερετε πως ειναι η κατασταση. Τι πιο απλο; Δεν ειναι Γερμανια εδω.

• Sad 1

10 λεπτά πριν, flexpick είπε

Συμφωνα με συμφουριτες μπορουσες να παρεις χαρτι απο το δημο οτι γλιστραει

θεωρεις οτι ειναι ψευδες το παραπανω? Εχει γινει πανω απο 4-5 χρονιες στον Δημο μου για την εργασια μου και της μητερας μου! 

• Like 1

• Super Moderators

Να ενημερώσω πως αυτή είναι η τελευταία σας ευκαιρία για να κρατήσετε το τοπικ ανοιχτό. Συνεπώς πριν ποσταρετε κάτι, σκεφτείτε το λίγο πριν. 

Δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσετε κάποιοι το συγκεκριμένο θέμα σαν ευκαιρία παράκαμψης όλων των κανόνων του insomnia…

• Like 4

Μόλις τώρα, ELTASSOS1 είπε

Την επομενη φορα , να εχετε εξοπλισμο μαζι σας, τωρα που ξερετε πως ειναι η κατασταση. Τι πιο απλο; Δεν ειναι Γερμανια εδω.

Εξοπλισμο τι? ερπυστριοφορο? Οταν παρατησα το αυτοκινητο και εφυγα με τα ποδια, το χιονι μπροστα και πισω απο το αυτοκινητο ειχε φτασει πανω απο το γονατο μου, πανω απο μισο μετρο δηλαδη

No description available.

• Like 1

2 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Πάντως για μένα, πέρα από το 2ωρο που έκανα χτες να γυρίσω, έχει πάει τζάμι. 😀

Χτες βολτα στο χιόνι και χιονοπολεμο με τον ανιψιο μου, σήμερα ανήμερα της γιορτής μου αργία και αύριο αργία 🤣

Εγώ δεν τολμάω να βγω ξανά αν δεν λιώσει γιατί εχτές το βράδυ πήγα να φάω γλιστρες, μάλιστα σε μια έχασα την ισορροπία μου σχεδόν ακίνητος 4 φορές, φοβόμουν και να κουνηθω από εκείνο το σημείο, το πως δεν έπεσα κάτω μόνο ο θεός το ξέρει.

50 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

και άλλα 3 σε αυτούς που τους άφησαν να μπουν χωρίς αλυσίδες 

ε ;

Πρέπει να έχουμε ένα μπαμπούλα για να μας πει τα αυτονόητα και να ελέγχει τον κάθε έξυπνο που νομίζει ότι είναι ραμπο και πάει χωρίς αλυσίδες. 

Να γιατί δεν μου κάνει εντύπωση.

Screenshot_20220125-121402_Chrome.jpg.96aaa0575aa8a3caddc89441686cef3b.jpg

• Like 2
  • Sad 1

6 λεπτά πριν, valantis40 είπε

περασες απο μικρολιμανο και δεν ειδες τιποτα?τι ωρα περασες?μεσημερι?αν περναγες μετα τις 5,30 6  το απογευμα θα εβλεπες αν ειχε χιονι η οχι.δε μπορω να ανεβασω και βιντεο γιατι ειναι μεγαλο.εσυ  κοιτα το time lapse.

Όπως και να έχει η ουσία είναι οτι ένα μεγάλο κομμάτι των ΝΔ παραλιακών δεν έκανε απολύτως τίποτα. Το Λιμάνι του Πειραιά δεν μπόρεσε να στρώσει ούτε μισή νιφάδα καθόλη τη διάρκεια του χιονιά και αντίστοιχα πολλές περιοχές στα χαμηλά του Κορυδαλλού, κέντρο Πειραιά, χαμηλά Νίκαιας, Δραπετσώνα, Πέραμα κτλ παλεύαν να στρωθούν. 

Γενικά το δυτικό τόξο εντελώς μούφα σε αυτόν τον χιονιά. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ρεύμα στο Ηράκλειο δεν έχει αποκατασταθεί... πλήρως (τριφασικό). Πχ στης μητέρας μου το μισό σπίτι έχει, το άλλο όχι. Το κοινόχρηστο ρεύμα κομμένο. Εντύπωση μου έκανε σε 2 κτήρια κατασκευασμένα την περίοδο 2004-2006 πόσο χαμηλά έπεσε η εσωτερική θερμοκρασία χθες το βράδυ που δεν είχαν ρεύμα. 11 και 12 βαθμούς αντίστοιχα! Τραγικό!

Επεξ/σία από kirileman
  • Sad 1

2 λεπτά πριν, RcManiac είπε

Πρέπει να έχουμε ένα μπαμπούλα για να μας πει τα αυτονόητα και να ελέγχει τον κάθε έξυπνο που νομίζει ότι είναι ραμπο και πάει χωρίς αλυσίδες. 

ότι ας πούμε πρέπει ο μέσος Αθηναίος οδηγός να ξέρει εκ των προτέρων ότι πρέπει να βάλει αλυσίδες στην παραλιακή 

φαντάζομαι και εσύ έχεις κάνει καλή δουλειά για να φτάσει το μέσο iq εκεί...

• Like 2
  • Thanks 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...