Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν διαβάζω στις 4-5 τελευταίες σελίδες από κάποιος συνφορουμίτες ότι φταίνε οι Αθηναίοι που δεν πήραν αλυσίδες κτλ.

Παιδιά σοβαρευτείτε.!

Πείτε μου έναν εργοδότη που το πρωί είδε το παράθυρο του και είπε στους εργαζόμενους του "Παιδιά θα χιονίσει! Μην έρθετε στη δουλειά." 

Επίσης πείτε μου ένα εργαζόμενο που πήρε το αυτοκίνητο του και είπε "Ας πάρω αλυσίδες γιατί θα τους χρειαστώ στην Κατεχάκη, Αττική Οδό κτλ"

Σοβαρευτείτε!

• Like 7
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, valantis40 είπε

η φωτο ειναι εξω απο το σπιτι μου 20 μετρα απο την θαλασσα στην κατηφορα που κατεβαινει στο μικρολιμανο.

Εγώ που το πέρασα το Μικρολίμανο αλλά κινήθηκα μόνο περιφερειακά πάνω στη θάλασσα δεν είχε τίποτα. Προφανώς και αυτό που έβγαλες στην φωτό θα ήταν βραχύβιο και δεν θα κράτησε πολύ ώρα σωστά? 

Πάντως με σιγουριά στο Λιμάνι του Πειραιά που ήμουν χθές πάνω από 13 ώρες δεν το έστρωσε ποτέ και πουθενά. Στο time lapse το δείχνει πεντακάθαρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, valantis40 είπε

πανω στη θαλασσα λεω και γω.η φωτο ειναι εξω απο το σπιτι μου 20 μετρα απο την θαλασσα στην κατηφορα που κατεβαινει στο μικρολιμανο.

σε ωραίο σημείο είσαι άτιμε :P

πάντως και εγώ που μένω σε απόσταση 100 μέτρων από τη θάλασσα, ελάχιστο χιόνι είχε χτες 

το πρωί σήμερα πουθενά, μόνο λίγο πάνω στα αμάξια

Επεξ/σία από AristidisZ
Δημοσ.

Δεν ξερω ποιος Αγιος με φυλαξε χτες. Εχω σηκωθει, λουστει, ντυθει στις 8.00 το πρωι, και δεν ειχε πιασει ακόμα. 8.05 αρχίζει να χιονιζει

Παίρνω τον Μανατζερ και του λεω τι να κανω, να ξεκινήσω? Μου λεει οχι καλύτερα, κατσε σπίτι δουλεψε απο κει.

Αλλιως θα ήμουνα και εγω ενας απο τους εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό.

• Like 5
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, JLEE είπε

Επίσης πείτε μου ένα εργαζόμενο που πήρε το αυτοκίνητο του και είπε "Ας πάρω αλυσίδες γιατί θα τους χρειαστώ στην Κατεχάκη, Αττική Οδό κτλ"

ποια αττική οδό και κατεχάκη, μέχρι και η Συγγρού ήθελε χτες μετά από κάποια ώρα...

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

2000 ευρο λεει η Αττικη Οδος για καθε αυτοκινητο που ταλαιπωρηθηκε...ξεφτιλες, για να κλεισουν στοματα! Τρεξτε ολοι για μηνυσεις

Θα σιχτηριζουν τη μοιρα τους αυτοι που δεν προλαβαν να εγκλωβιστουν? ...χασαν τα 2 χιλιαρα, και δεν θα περασει ετσι.

Τουλαχιστον ας παρουν ενα σετ πανια για λαστιχα.

• Sad 1
Δημοσ.

Γενικη αργια και αυριο για τις περιοχες που επηρεαστηκαν απο την Ελπιδα, Αττικης συμπεριλαμβανομενης.

Δημοσ.

Αγανακτισμενοι του χιονια...με αλυσιδες στα χερια στο συνταγμα με καταρες κατα παντος υπευθυνου...

η επομενη φαση αυτοξεφτιλας ειναι αυτη. 

Μηπως να μην ηταν αργια αλλα ΑΠεργια?...ετσι για να τοποθετηθουν και τα κωματα.

Δημοσ.

Οι αλυσίδες έπρεπε να ήταν απαραίτητο "αξεσουάρ" για το αμάξι και θα έπρεπε να υπάρχει υποχρεωτικά μέσα στο πορτ παγκαζ μαζί με την ρεζέρβα τον μηχανισμό ανύψωσης το κουτί με τα είδη πρώτων βοηθειών. Όλα τα υπόλοιπα περί νταλίκας και φορτηγών που θα τα κάνουν όλα ρημαδιο, ανυπαρξίας κράτους και εκχιονιστικων, περί γυναικών και πιτσιρικων κτλ, τα θεωρώ δικαιολογίες. Γιατί όπως λένε όλοι πως ότι και να κάνεις εσύ ατομικά θα έρθει ο τρίτος και ο ασταθμητος παράγοντας να σου χαλάσει το πλάνο και άρα δεν νόημα να λάβουμε εμείς τα μέτρα μας γιατί πάλι θα έχουμε τα ίδια προβλήματα, άλλο τόσο θα σου πούνε και οι άλλοι ακριβώς το ίδιο, πως ότι και να κάνουμε εμείς σαν κρατικές αρχές, σαν φορτηγατζιδες και όλοι αυτοί, πάλι θα έχουμε τα ίδια από εσάς που δεν φέρατε αλυσίδες άρα και εμείς δεν υπάρχει λόγος να ιδρώσει το αυτάκι μας και θα πάμε με το πάσο μας, ασχέτως αν έχουν την συνταγματική υποχρέωση να βοηθήσουν τον πολίτη και να λάβουν μέτρα. Οι μετακυλιση ευθυνών από τους μεν στους δε γίνεται και αντιστρόφως, είναι κάτι αμφίδρομο, διότι όλοι άνθρωποι είμαστε είτε μιλάμε για τον κρατικό μηχανισμό είτε όχι, συνεπώς, όλοι ίδια νοοτροπία έχουμε πάνω κάτω. Μην μου πείτε πάλι για ατομική ευθύνη, προσπαθώ να βγαλω λάδι τους πολιτικούς και τέτοια. Κάθε άλλο, αλλά η αλήθεια να λέγεται. 

• Confused 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, JLEE είπε

Λοιπόν διαβάζω στις 4-5 τελευταίες σελίδες από κάποιος συνφορουμίτες ότι φταίνε οι Αθηναίοι που δεν πήραν αλυσίδες κτλ.

Παιδιά σοβαρευτείτε.!

Πείτε μου έναν εργοδότη που το πρωί είδε το παράθυρο του και είπε στους εργαζόμενους του "Παιδιά θα χιονίσει! Μην έρθετε στη δουλειά." 

Σοβαρευτείτε!

Συμφωνα με συμφουριτες μπορουσες να παρεις χαρτι απο το δημο οτι γλιστραει

Μη ψαχνεις λογικη

Εδω πιστευουν οτι επρεπε να εχεις αλυσιδες ενω το ΕΠΙΣΗΜΟ κρατος εβγαζε φωτο τις αλατιερες και ολα θα μεινουν ανοιχτα

Το ιδιο κρατος που ειπε χρησιμοποιειστε τα μεσα για να τα κλεισει μετα τις 13:00

Επεξ/σία από flexpick
  • Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Αυριο ειχα ρντβ για εμβολιο μαζι με την γυναικα... τι θα γινει με αυτα?

Θα μεταφερθουν ειπαν οι ημνιες...μεχρι τοτε προσοχη 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Αυριο ειχα ρντβ για εμβολιο μαζι με την γυναικα... τι θα γινει με αυτα?

Εχετε ρευμα να κανεις μια απλη αναζητηση στο ιντερνετ ή σου φτανει το ιντερνετ μονο για ινσομνια;;;
Να το ψξμ εμεις γ σν?

Δημοσ.
13 ώρες πριν, ELTASSOS1 είπε

Απαντησε μας ειλικρινα ομως...

αλυσιδες η πανια ειχες μαζι σου;.αν ναι τα εβαλες?

Το πρωι το γκουγκλ μαπς δεν με εβφαζε εθνικη και εδινε ενημερωτικο σημα οτι ηταν ΕΠΙΣΗΜΩΣ μπλοκαρισμενη με απαγορευση...οχι κοκκινο οχι καθυστερηση...ΜΠΛΟΚ.

Οχι δεν ειχα τιποτα, γιατι εφευγα για επαγγελματικο ταξιδι που με στειλαν απο τη δουλεια, και ειχα σκοπο να παρατησω το αμαξι στο αεροδρομιο και θα το επαιρνα πισω οταν γυρναγα,

δεν πηγαινα ουτε στο βουνο για σκι, ουτε σε καποιο resort στο bansko.

Οποτε κομμενες οι πιπες και οι ειρωνιες.

Πεταγα 10.35 και μας βαλανε μεσα στο λεωφορειο για να μας πανε στο αεροπλανο και απλα μας κατεβασανε, και δεν ηξερε ολοκληρο αεροδρομιο, τροχαια αττικης οδου, κρατος, και περιφερεια αλλα θα επρεπε να ξερω εγω αν θα πεταγα η αν θα εκλεινε η αττικη οδος που εχει 2.80 και υποτιθεται εχει 40 εκχονιστικα οχηματα.

Ολα τα οχηματα της αττικης οδου ηταν κολλημενα στο χιονι, μαζι με μπατσικα και δεν ξεραν ουτε αυτοι τι τους γινεται.

• Like 11
  • Thanks 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...