laserjesus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Παιδιά δεν ξέρω τι γίνεται από Αθήνα και κάτω αλλά εδώ Β/Α στη χαβούζα των Μεσογείων ζούμε τραγικές καταστάσεις, αφήστε που εδώ και μία ώρα συνεχίζει να ρίχνει ενώ χτες άλλες μαλ...ες έλεγε ο Καλιάνος και ο κάθε Καλιάνος. Άσε που άρχισαν να τρέχουν οι βόθροι μας έχει φάει η βρώμα και βυτία όπως έχει η κατάσταση μετά από 3-4 μέρες θα δούμε. Το μόνο καλό έχουμε ρεύμα και μπορούμε να ανάβουμε καλοριφέρ. Τα ίδια είχαμε και εμείς πέρυσι στα βόρεια. Υπομονή 2 μέρες και θα πάνε καλύτερα τα πράγματα. 1
Aias Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, papoys1 είπε Μου έλεγε γνωστός χτες στο Α.Τ. Παλλήνης που έχει έδρα το Γέρακα γινόταν χαμός από κόσμο που ήθελε να υποβάλλει μηνύσεις. Από την άλλη και να τις κάνουν τι θα βγάλουν;; Ταλαιπωρία και τίποτε άλλο. Ψηφίζουν παντού ακαταδίωκτο να μην τους πιάνει τίποτε. Όλοι μήνυση όσοι ήταν στην Αττική οδό αφού αποτελεί ιδιωτικό έργο μέσω δικηγόρου κατά πάντως υπευθύνου. Όλα τα άλλα που γράφεις είναι για τους καναπεδακιδες και τους δεν βαριέσαι που κάθονται και τρώνε την σφαλιάρα μια ζωη. Επίσης μην πετάξετε ούτε αποδείξεις πληρώμης διοδίων ούτε φωτό να σβήσετε ούτε τπτ. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2022 από Aias 7
papoys1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, laserjesus είπε Τα ίδια είχαμε και εμείς πέρυσι στα βόρεια. Υπομονή 2 μέρες και θα πάνε καλύτερα τα πράγματα. Ρε φίλε εκεί που είχε κόψει και λέω άντε σε λίγο να βγω να δω αν υπάρχει έστω και κάποιος πιο κεντρικός δρόμος ανοιχτός έστω και με αλυσίδες έκλεισε και άρχισε να ρίχνει πάλι. Ψιλό βέβαια αλλά ρίχνει. Το θέμα έχω και το γείτονα απέναντι που χτες μου έλεγε ότι η γυναίκα του είναι στις μέρες της , περιμένει από μέρα σε μέρα και όλοι οι δρόμοι τριγύρω έχουν πάνω από μισό μέτρο χιόνι. Σίγουρα σε επείγουσα κατάσταση θα επιστρατευθούμε όλοι αλλά μακάρι να μην χρειαστεί.😇
dtk-386 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Έκλεισε η Αττική οδός και η Βάρης Κορωπίου ήταν ανοικτή. Αυτό λένε οδηγοί που έφυγαν μέσω αυτής. 1
liakjim Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Πάντως βλέπω θετικές θερμοκρασίες και παύση των φαινομένων οπότε λογικά μέχρι το μεσημέρι θα έχει λιώσει αρκετό χιόνι. Δεν ξέρω τι θα γίνει στις περιοχές που είχαν τα περισσότερα φαινόμενα όπου από αυτά που είδαμε είχανε την περισσότερη χιονόπτωση.
GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 καλημερα . βλεπω απο τις 6 το πρωι και χθες μεχρι τις 12 το μαυρο χαλι της Ελλαδας . Γιατι δεν αφορα μονο την Αθηνα το χαος που επικρατει . Το ζησαμε και εμεις στην Θεσσαλονικη το 2017 και θα το ξανα ζησουμε ολοι μας ξανα και ξανα .... Εχω μια απορια . Οταν εγινε το Lockdown ειχαν δωθει καποια χρηματα στην Αττικη Οδο για την χασουρα που θα ειχε απο τα διοδια εξαιτιας του κλειδωματος της χωρας. Τωρα θα βρεθει κανεις να σκισει την Αττικη Οδο και να πληρωσει αποζημιωσεις η εταιρεια ; ή θα μεινουνε σε ενα συγγνωμη και τελειωσαν ολα ;
dtk-386 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, liakjim είπε Πάντως βλέπω θετικές θερμοκρασίες και παύση των φαινομένων οπότε λογικά μέχρι το μεσημέρι θα έχει λιώσει αρκετό χιόνι. Δεν ξέρω τι θα γίνει στις περιοχές που είχαν τα περισσότερα φαινόμενα όπου από αυτά που είδαμε είχανε την περισσότερη χιονόπτωση. Tι να λιώσει. Εδώ δεν έχει περάσει ούτε 1 φορά μηχάνημα και έχουμε 80 πόντους χαλαρά. Μην πω παραπάνω. Καλά το λιώσιμο θα πάρει πολύ. Αυτή την στιγμή χιονίζει πάλι με πολύ αέρα. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2022 από dtk-386
notist Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Επίσης Παλλήνη αυτή τη στιγμή ρίχνει φουλ με πολύ αέρα
dtk-386 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2022 από dtk-386 1
jgeorgiou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ δεν νοιάζεται , είχε μια περίεργη (παγκοσμίως πρωτότυπη) σύμβαση όπου το 60% του έργου ήταν επιδοτήσεις το 30% κρατικές δαπάνες (απολλοτριώσεις) και το 10% των ιδιωτών δάνειο με εγγύηση δημοσίου και η "απόσβεση" γινόταν επι των ΚΑΘΑΡΩΝ κερδών. Οι ιδιώτες κατασκευαστές που δεν έβαλαν ούτε 1 ευρώ από την τσέπη τους έφτιαξαν μια θυγατρική που συντηρούσε τον δρόμο με χρυσόσκονη αντί για πίσσα και η εταιρία έδειχνε παγείως μικρό κλάσμα των πραγματικών της κερδών με αποτέλεσμα αντί να αποσβεστεί σε 5-6 χρόνια όπως υπολόγιζαν , έκλεισαν 20+ έτη και ακόμη "κλαίνε". Τέλος πάντων επειδή του χρόνου θα κάνουν διαγωνισμό να την δώσουν σε άλλον ανάδοχο , η εταιρία έχει στήσει το τελευταίο πάρτι του στυλ "ότι φάμε , ότι πιούμε και ότι προλάβει και αρπάξει ο απαυτός μας τους τελευταίους μήνες που μας απομένουν με την κουτάλα μέσα στο καζάνι με το μέλι". Κάποιοι φτιάχνουν περιουσία για τα τετρασέγγονα τώρα που εμείς γκρινιάζουμε γιατί έβαζαν τους οδηγούς μέσα και τους έπαιρναν εισητήριο. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2022 από jgeorgiou 9 3
eaglos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Μια απάντηση για όσους κράζουν για αλυσίδες, χειμωνιάτικα λάστιχα και γενικα πετάνε το μπαλάκι στους οδηγούς και παίζουν την κασέτα της ατομικής ευθύνης. "Κανείς δεν έχει την απαίτηση μια μεσογειακή χώρα, της οποίας η πρωτεύουσα έχει περισσότερες από 2.500 ώρες ηλιοφάνεια τον χρόνο, να έχει εξοπλισμό Σκανδιναβίας." "Κανείς δεν περιμένει από το ελληνικό κράτος να μπορεί να διατηρήσει όλες τις δομές του σε λειτουργία υπό την πίεση τόσων σφοδρών φαινομένων, όπως αυτό που μαστίζει την Αττική τις τελευταίες ώρες." Έτσι για να καταλάβετε πως γίνεται το ξέπλυμα ευθυνών τους κράτους/κυβέρνησης. Το κράτος είναι οκ αφού έχουμε 2.500 ώρες ήλιο στην Αθήνα αλλά ο οδηγός έπρεπε να έχει αλυσίδες, χειμωνιάτικα λάστιχα, κουβέρτες, ξηρά τροφή και δεν ξέρω τι άλλο. 11 1 1
AristidisZ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 41 λεπτά πριν, liakjim είπε Πάντως βλέπω θετικές θερμοκρασίες και παύση των φαινομένων οπότε λογικά μέχρι το μεσημέρι θα έχει λιώσει αρκετό χιόνι. Δεν ξέρω τι θα γίνει στις περιοχές που είχαν τα περισσότερα φαινόμενα όπου από αυτά που είδαμε είχανε την περισσότερη χιονόπτωση. ο Πειραιάς δεν επηρεάστηκε σχεδόν καθόλου από τα φαινόμενα, χτες έφυγα από Παλαιό Φάληρο κατά τις 17:30 και οι δρόμοι ήταν στο όριο του επικίνδυνου, ενώ φτάνοντας προς ΣΕΦ ήταν λες και ήμουν σε άλλο πλανήτη Το πρωί είχε ελάχιστο χιόνι σε κάνα 2 γλάστρες και όλες οι ταράτσες ήταν καθαρές Γενικά ουδεμία σχέση με πέρυσι, που είχαμε πολύ χειρότερο χιόνι Αντίθετα στα βόρεια φέτος ήταν σαφώς χειρότερα από πέρσι Άβυσσος... 1
dtk-386 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Και όπως είπε ένας το πρωί όλα αυτά έγιναν στην ΑΟ. Ενα δρόμο που όλοι τον επιλέγουν ως δρόμο διαφυγής γιατί υποτίθεται ότι εκεί υπάρχει η οργάνωση του ιδιώτη (γελάμε). Το κακό για όλους αυτούς είναι ότι έγινε ο δρόμος εγκλωβισμού τους! Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2022 από dtk-386 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις