Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Δεν παίζει. Εδώ έλεγαν μέχρι 2 το βράδυ και είχε σταματήσει από τις 8, από τις 9 συνεχές λιώσιμο. Μιλάω για Αττική και κέντρο, δεν έχω ιδέα τι παίζει επαρχία. Αέρας όντως φυσάει, αλλά εγώ ακούω συνεχώς σταγόνες που πέφτουν από το λιωμένο. 

Τώρα αν ξεκινήσει πάλι χιονιας, θα είναι από τα πιο απρόβλεπτα που έχουν γίνει.

Δεν έχεις ιδέα τι γίνεται στα ΒΠ που είμαι.Είχε σταματήσει κατά τις 20:00-21:00 και άρχισε πάλι να ρίχνει με αέρα.Το χιόνι εδώ θα λιώσει σε 2-3 ημέρες, αν συνεχίσει θα φτάσει αν δεν έχει ήδη φτάσει το μισό μέτρο.

Βασικά αυτό είναι χιονοθύελλα.

Καμία σχέση με τα ΔΠ και το κέντρο.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχετε δίκιο, άρχισε παλι ο χιονιάς παίδες. 

Δεν ξέρω τι να πω, ότι έπεσαν έξω οι μετεωρολόγοι; 

Να δούμε τι θα γίνει με όσους έχουν εγκλωβιστει. Διότι τώρα βασικά βαδίζουμε σε αχαρτογραφητα νερά όσον αφορά προβλέψεις και τα γνωστά. Ποιος μου λέει εμένα ότι δεν θα χιονίζει και μετά τις 8 πχ. 

Επίσης όντως από τότε που ξεκίνησε να χιονίζει, σταμάτησαν και οι σταγόνες από τα λιωμένα σιγά σιγά. 

Edit: Σταμάτησε πάλι. Μάλλον είναι κάτι παροδικό με εξάρσεις και υφεσεις που καλύπτουν διαφορες περιοχές της Αττικής μέχρι το πρωί. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.

Παιδιά Γέρακα απελπιστική η κατάσταση.

Πάνω από μισό μέτρο αυτή τη στιγμή έστω και αραιό ρίχνει , και η νέα πρόγνωση λέει αραιή χιονόπτωση μέχρι το μεσημέρι, δυνατός αέρας σίγουρα θα παγώσουν τα πάντα , δρόμοι όλοι τριγύρω κλειστοί δεν ξέρω τι γίνεται με Μαραθώνος και αν κυκλοφορεί . Δραματική η κατάσταση.

Δεν παίζει τόσο χιόνι στο Γέρακα από το 1994 που ζω εδώ. Πρωτόγνωρη κατάσταση. Να ξημερώσει να βγούμε έξω να δούμε τι παίζει , με την ελπίδα να μην ακούσουμε και για θύματα σε εγκλωβισμένους. Από τα ΜΜΕ ελάχιστη ενημέρωση είτε ηθελημένα είτε λόγω ανικανότητας. Και έχεις και τον άλλο να σου λέει ότι με όλη αυτή την κατάσταση έχουμε και ένα ευχάριστο νέο σε λίγο η κλήρωση για το ποιος μ...κας θα πάρει το δώρο. 

Ευτυχώς έχουμε ρεύμα σε αντίθεση με το συμφουρμίτη Νότη στην Παλλήνη που δεν ξέρω αλλά ελπίζω να έχει  αποκατασταθεί. 

Δημοσ.

Ο Καλλιανος είπε ότι από το 1938 είχαμε να δούμε χιόνι δύο συνεχόμενες χρονιές στην Αθήνα. Μου φαίνεται αδιανόητο βέβαια αυτό να μην έχει πέσει χιόνι έστω δύο συνεχόμενες χρονιές από τότε, αλλά οκ αφού τα στατιστικά λένε το παραπάνω, δεν έχω λόγο να το αμφισβητώ. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Κοροϊδεύεις; 😅

Ορίστε και το timelapse όλης της μέρας στο Λιμάνι του Πειραιά. 

Ούτε καν στα γρασίδια, δέντρα ή αμάξια το έστρωσε στο Λιμάνι του Πειραιά. Λέμε καμία σχέση με την υπόλοιπη Αθήνα.

Γενικά παραλιακά από το Μικρολίμανο μέχρι Δραπετσώνα δεν το έστρωσε πουθενά 

https://www.skylinewebcams.com/el/webcam/ellada/atiki/piraeus/port-of-piraeus/timelapse.html

https://web.archive.org/web/20220125031757/https://www.skylinewebcams.com/el/webcam/ellada/atiki/piraeus/port-of-piraeus/timelapse.html

Επεξ/σία από ModernAthenian
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω τι γίνεται από Αθήνα και κάτω αλλά εδώ Β/Α στη χαβούζα των Μεσογείων ζούμε τραγικές καταστάσεις, αφήστε που εδώ και μία ώρα συνεχίζει να ρίχνει ενώ χτες άλλες μαλ...ες έλεγε ο  Καλιάνος και ο κάθε Καλιάνος.

Άσε που άρχισαν να τρέχουν οι βόθροι μας έχει φάει η βρώμα και βυτία όπως έχει η κατάσταση μετά από 3-4 μέρες θα δούμε.

Το μόνο καλό έχουμε ρεύμα και μπορούμε να ανάβουμε καλοριφέρ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ModernAthenian είπε

Ορίστε και το timelapse όλης της μέρας στο Λιμάνι του Πειραιά. 

Ούτε καν στα γρασίδια, δέντρα ή αμάξια το έστρωσε στο Λιμάνι του Πειραιά. Λέμε καμία σχέση με την υπόλοιπη Αθήνα.

Γενικά παραλιακά από το Μικρολίμανο μέχρι Δραπετσώνα δεν το έστρωσε πουθενά 

https://www.skylinewebcams.com/el/webcam/ellada/atiki/piraeus/port-of-piraeus/timelapse.html

https://web.archive.org/web/20220125031757/https://www.skylinewebcams.com/el/webcam/ellada/atiki/piraeus/port-of-piraeus/timelapse.html

Δεν κατάλαβες.Εννοούσα που έγραψες πως μας ζηλεύεις που είμαστε μέσα στα χιόνια, όχι πως δεν έχει χιονίσει εκεί που είσαι.

Μια χαρά είσαι στο σπίτι σου, έχω αποκλειστεί στην δουλειά στα χιόνια μακριά από το σπίτι μου από χθές το μεσημέρι, δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω και έχω να κοιμηθώ απο την Κυριακή το βράδυ.Χωρίς θέρμανση και πλέον ούτε φαγητό.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Δημοσ.

Υπομονή αδερφέ. Έχει ρίξει απίστευτο χιόνι πρακτικά είμαστε αποκλεισμένοι. Θυμίζει 2004 μπορεί και χειρότερα. Ευτυχώς έχουμε ρεύμα! Ευτυχώς!

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Υπομονή αδερφέ. Έχει ρίξει απίστευτο χιόνι πρακτικά είμαστε αποκλεισμένοι. Θυμίζει 2004 μπορεί και χειρότερα. Ευτυχώς έχουμε ρεύμα! Ευτυχώς!

Ερχεται ο σωτήρας μου, αν και δεν το περίμενα.Με αμάξι και έκανε στάση για αλυσίδες για να μπορεί να συνεχίσει, ελπίζω να τα καταφέρει.

Τουλάχιστον αντί για σήμερα το βράδυ, θα έρθω πάλι αύριο βράδυ, ταλαιπωρία Νο 2.Αν οι δρόμοι έχουν καθαρίσει, μπορεί να πάρω το αμάξι, αλλιώς Μετρό και αν υπάρχει λεωφορείο, δεν θα μπορώ άλλο περπάτημα.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαστε έτοιμοι είμαστε έτοιμοι και από την πολλή ετοιμότητα έβγαλαν το στρατό να μοιράζει κουβέρτες στην Αττική οδό οι αχαρακτήριστοι. Τι ζούμε ρε φίλε πάλι. Deja Vu.

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 1
Δημοσ.

Καλά σοβαρά υπάρχουν ακόμα εγκλωβισμενοι? Έχει περάσει σχεδόν μια μέρα. Όποιος δεν κάνει μήνυση στους υπεύθυνους συναινεί σε αυτή την κατάσταση. Δεν είναι δυνατόν να μην έχουν κάνει κάτι εδώ και 18 ώρες 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Macosj είπε

Καλά σοβαρά υπάρχουν ακόμα εγκλωβισμενοι? Έχει περάσει σχεδόν μια μέρα. Όποιος δεν κάνει μήνυση στους υπεύθυνους συναινεί σε αυτή την κατάσταση. Δεν είναι δυνατόν να μην έχουν κάνει κάτι εδώ και 18 ώρες 

Μου έλεγε γνωστός χτες στο Α.Τ. Παλλήνης που έχει έδρα το Γέρακα γινόταν χαμός από κόσμο που ήθελε να υποβάλλει μηνύσεις. Από την άλλη και να τις κάνουν τι θα  βγάλουν;; Ταλαιπωρία και τίποτε άλλο. Ψηφίζουν παντού ακαταδίωκτο να μην τους πιάνει τίποτε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...