Aurumnus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Macosj είπε Καλά πόσες νταλίκες διπλωσαν και θέλουν 12 ώρες να τις μετακινήσουν? Και μία είναι αρκετή για να φέρει την καταστροφή. 1 ώρα πριν, kirileman είπε Εγκλωβισμένοι στη Μεσογείων 12 ώρες... στη Μεσογείων! Και δεν έχει περάσει κανείς. Αυτοί στην Μεσογείων, καλό πρωί Τρίτης. Αρκεί να έχει σταματήσει το χιόνι. Πιο κάτω έχει σταματήσει και ακούς το χιόνι που λιώνει.
panosno1com Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Το μετρό το πρωι θα ανοιξει ή περιμένουμε ανακοίνωση?
Μάκαρος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, panosno1com είπε Το μετρό το πρωι θα ανοιξει ή περιμένουμε ανακοίνωση? Ηλεκτρικός από Πειραιά μέχρι Αττικη Γραμμες 2-3 κανονικά από την έναρξη της βάρδιας (εκτός δρομολογίων προς αεροδρόμιο) Εχουν και την ανακοίνωση στην σελίδα τους
AntiCambeR Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Μάκαρος είπε Ηλεκτρικός από Πειραιά μέχρι Αττικη Γραμμες 2-3 κανονικά από την έναρξη της βάρδιας (εκτός δρομολογίων προς αεροδρόμιο) Εχουν και την ανακοίνωση στην σελίδα τους Οταν λένε εκτός δρομολογίων προς αεροδρόμιο, εννοούν απο Δουκίσσης Πλακεντίας και μετά, τουλάχιστον έτσι διάβασα. Δηλαδή θα μπορέσω απο Αγία Παρασκευή να πάω προς Αγία Μαρίνα;Αν φύγω ποτέ απο'δω. Τι ώρα ανοίγει το πρωί το Μετρό, θα καθυστερήσει;
Μάκαρος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Οταν λένε εκτός δρομολογίων προς αεροδρόμιο, εννοούν απο Δουκίσσης Πλακεντίας και μετά, τουλάχιστον έτσι διάβασα. Δηλαδή θα μπορέσω απο Αγία Παρασκευή να πάω προς Αγία Μαρίνα;Αν φύγω ποτέ απο'δω. Τι ώρα ανοίγει το πρωί το Μετρό, θα καθυστερήσει; Σωστα. Από Δουκίσσης και μετά. Το πρώτο από Δουκίσσης προς Νίκαιας ξεκινάει 5μιση. Υπάρχουν όλα τα δρομολόγια στο site. Ανοίγει κανονικά το πρωι. Μόνο το τραμ θα ξεκινήσει από τος 8 απ ότι διαβασα
Aurumnus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Δυστυχώς έκανα το λάθος να έρθω στην δουλειά απο τα ΔΠ στα ΒΠ απο το μεσημέρι με το Μετρό και συνολικό περπάτημα 2.5 χμ. Οι πιθανότητες να έρθει κάποιος για να φύγω είναι μικρές.Πρέπει να έχει ήδη φτάσει το χιόνι μισό μέτρο, τα κλιματιστικά δεν λειτουργούν, το φαγητό φτάνει το πολύ μέχρι αύριο το πρωί. Το ρεύμα κόπηκε 2-3 φορές. Εχω ήδη απελπιστεί, αν δεν μπορέσει να έρθει κανείς, θα μείνω εδώ τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη απόγευμα, ίσως και παραπάνω, το 8ωρο θα γίνει 24ωρο-48ωρο. Και η τρέλα σε όλο αυτό, είναι πως πιθανόν να πληρωθώ μόνο τις 3 βάρδιες που μου αναλογούν, ενώ οι άλλοι θα είναι στα σπίτια τους. Γνωστός που εργάζεται στο αεροδρόμιο και πηγαινοέρχεται με μετρό/προαστιακό, δεν είχε τρόπο να γυρίσει σπίτι του και θα διανυκτερεύσει εκεί, μαζί με άλλους συναδέλφους που έχουν το ίδιο πρόβλημα.
giwfys Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 εγω παλι δεν εχω καταλαβει γιατι τα τρενα σταματησαν με το χιονι?
AntiCambeR Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Aurumnus είπε Γνωστός που εργάζεται στο αεροδρόμιο και πηγαινοέρχεται με μετρό/προαστιακό, δεν είχε τρόπο να γυρίσει σπίτι του και θα διανυκτερεύσει εκεί, μαζί με άλλους συναδέλφους που έχουν το ίδιο πρόβλημα. Στις 07:00 κλείνω 16ωρο και κανείς δεν γνωρίζει αν καταφέρει να έρθει το πρωί για να φύγω, ίσως στις 15:00, ίσως και αργότερα.Προσπαθώ να μην χάσω την ψυχραιμία μου, αλλά κρυώνω, νυστάζω και δεν είμαι καλά ψυχολογικά.Ηδη έχω αρχίσει και κουράζομαι, είμαι και μόνος. Υποτίθεται πως ήρθα για το 15:00-23:00. Μετά θα πρέπει να βρω το κουράγιο να περπατήσω 1.3 χμ στο χιόνι μέχρι το Μετρό και μετά άλλα 1.2 χμ μέχρι το σπίτι, δεν κυκλοφορούν λεωφορεία. 3 λεπτά πριν, giwfys είπε εγω παλι δεν εχω καταλαβει γιατι τα τρενα σταματησαν με το χιονι? Μεγάλες ποσότητες χιονιού και έχουν πέσει δέντρα μάλλον. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2022 από AntiCambeR 8
Aurumnus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Στις 07:00 κλείνω 16ωρο και κανείς δεν γνωρίζει αν καταφέρει να έρθει το πρωί για να φύγω, ίσως στις 15:00, ίσως και αργότερα.Προσπαθώ να μην χάσω την ψυχραιμία μου, αλλά κρυώνω, νυστάζω και δεν είμαι καλά ψυχολογικά.Ηδη έχω αρχίσει και κουράζομαι, είμαι και μόνος. Υποτίθεται πως ήρθα για το 15:00-23:00. Μετά θα πρέπει να βρω το κουράγιο να περπατήσω 1.3 χμ στο χιόνι μέχρι το Μετρό και μετά άλλα 1.2 χμ μέχρι το σπίτι, δεν κυκλοφορούν λεωφορεία. Τι να πω... Κουράγιο και καλή δύναμη. Security είσαι;
AntiCambeR Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Aurumnus είπε Τι να πω... Κουράγιο και καλή δύναμη. Security είσαι; Δυστυχώς, το μεγαλύτερο αρνητικό αυτής της δουλειάς είναι πως αν δεν έρθει ο άλλος δεν φεύγεις. Ο ένας λέει πως δεν μπορεί να περπατήσει στο χιόνι, ο άλλος λέει μπορεί να τον φέρουν με αμάξι, ο άλλος λέει πως δεν κινείται τίποτα. Ομως η πληρωμή είναι βάσει του προγράμματος.Ετσι και καταφέρω να φύγω πχ το πρωί ηβτο μεσημέρι, ελπίζω να έρθω πάλι σε 3-4 ημέρες και όχι Τετάρτη βράδυ, ας κάνουν αυτοί μετά σε 16ωρα τις επόμενες δικές μου βάρδιες. Είμαι ήδη στην 5η βάρδια σερί και έχω άλλες 2.Πλησιάζει το ρεπό.Πόσο να αντέξω; Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2022 από AntiCambeR 1
Aurumnus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Δυστυχώς, το μεγαλύτερο αρνητικό αυτής της δουλειάς είναι πως αν δεν έρθει ο άλλος δεν φεύγεις. Ο 1 δεν μπορεί να περπατήσει στο χιόνι, ο άλλος λέει μπορεί να τον φέρουν με αμάξι, ο άλλος λέει πως δεν κινείται τίποτα. Ω ρε φίλε... σαν τα σκοπέτα στον στρατό.
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Aurumnus είπε Και μία είναι αρκετή για να φέρει την καταστροφή. Αυτοί στην Μεσογείων, καλό πρωί Τρίτης. Αρκεί να έχει σταματήσει το χιόνι. Πιο κάτω έχει σταματήσει και ακούς το χιόνι που λιώνει. Το χιόνι έχει σταματήσει τελείως. Τώρα λιώνει από τις 9 το βράδυ.
AntiCambeR Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Το χιόνι έχει σταματήσει τελείως. Τώρα λιώνει από τις 9 το βράδυ. Εχει βάλει αρκετό αέρα και πολύ κρύο έξω.Μακάρι να μην ρίξει χιόνι ξανά. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2022 από AntiCambeR
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Εχει βάλει αρκετό αέρα και πολύ κρύο έξω.Μακάρι να μην ρίξει χιόνι ξανά. Δεν παίζει. Εδώ έλεγαν μέχρι 2 το βράδυ και είχε σταματήσει από τις 8, από τις 9 συνεχές λιώσιμο. Μιλάω για Αττική και κέντρο, δεν έχω ιδέα τι παίζει επαρχία. Αέρας όντως φυσάει, αλλά εγώ ακούω συνεχώς σταγόνες που πέφτουν από το λιωμένο. Τώρα αν ξεκινήσει πάλι χιονιας, θα είναι από τα πιο απρόβλεπτα που έχουν γίνει. 3 λεπτά πριν, giwfys είπε Βασικα ξαναρχισε Που άρχισε; Που μένεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις