manzana Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 45 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Καλά ότι να ναι. Και ποιες είναι αυτές οι περιοχές; Αφού τα πάντα με χιόνι έχουν καλυφτεί.... Το μόνο που βλέπω εγώ είναι να τα κάνουν ακόμα πιο μπάχαλο από όσο είναι ήδη με αυτό. Έχουν ανακοινώσει αναλυτικά: https://www.iefimerida.gr/ellada/kakokairia-elpida-geniki-argia-triti "Γενική αργία αύριο σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Κυκλάδες, Σποράδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Εχεις εγκλωβιστει εκεί; Διάβασα πριν ώρες ότι θα επέμβει ο στρατός για τον απεγκλωβισμο. Κουράγιο. Ναι, γυρναγα απο αεροδρομιο κατα τις 11.15 επειδη ακυρωθηκε η πτηση μου, και κολλησα μετα απο 2-3 χλμ. και σταματησε και ο προαστιακος. 18 λεπτά πριν, phanispal είπε Εν τω μεταξύ εδώ και λίγη ώρα το Google Maps δε δείχνει την κίνηση στην Αττική Οδό. Τι φάση; Αφου δεν κινειται κανεις, τα οχηματα τα βλεπει μαλλον ως πεζους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELTASSOS1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 22 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Ειμαι 11 ωρες στην αττικη οδο. Σκοτωνω ανθρωπο αυτη τη στιγμη απο τα νευρα μου. Δεν κουνιεται τιποτα, μπροστα μου εχει κατι μπατσικα και οχηματα της αττικης οδου, οι οποιοι δεν ξερουν τιποτα, δεν κανουν τιποτα. Απαντησε μας ειλικρινα ομως... αλυσιδες η πανια ειχες μαζι σου;.αν ναι τα εβαλες? 4 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Ναι, γυρναγα απο αεροδρομιο κατα τις 11.15 επειδη ακυρωθηκε η πτηση μου, και κολλησα μετα απο 2-3 χλμ. και σταματησε και ο προαστιακος. Αφου δεν κινειται κανεις, τα οχηματα τα βλεπει μαλλον ως πεζους... Το πρωι το γκουγκλ μαπς δεν με εβφαζε εθνικη και εδινε ενημερωτικο σημα οτι ηταν ΕΠΙΣΗΜΩΣ μπλοκαρισμενη με απαγορευση...οχι κοκκινο οχι καθυστερηση...ΜΠΛΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Ακόμα στην Αττική οδό είναι εγκλωβισμενοι;;; Live your myth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyber_Spartacus Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 2 minutes ago, ELTASSOS1 said: Απαντησε μας ειλικρινα ομως... αλυσιδες η πανια ειχες μαζι σου;.αν ναι τα εβαλες? Σταματήστε αυτο το πραγμα ζω Γερμανια πέρσι έριξε αρκετο χιόνι οι κεντρικοί δρόμοι σχεδον ολοι καθαροί δουλευαν τα εκχιονιστικα νυχτα μερα), τα στενα οχι τα καθάρισαν αργοτερα, δεν ειδα ουτε εναν με αλυσίδες πρέπει να εχεις η χιονολαστιχα η allweather ψάχνετε να βρείτε αλλους φταιχτες απο αυτους που πραγματικά ειναι 7 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, ELTASSOS1 είπε Απαντησε μας ειλικρινα ομως... αλυσιδες η πανια ειχες μαζι σου;.αν ναι τα εβαλες? Το πρωι το γκουγκλ μαπς δεν με εβφαζε εθνικη και εδινε ενημερωτικο σημα οτι ηταν ΕΠΙΣΗΜΩΣ μπλοκαρισμενη με απαγορευση...οχι κοκκινο οχι καθυστερηση...ΜΠΛΟΚ. Τις εβαλε τις αλυσιδες αλλα δεν μπορουσε να περασει απ τα υπολοιπα φρακαρισμενα οχηματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 30 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Ειμαι 11 ωρες στην αττικη οδο. Σκοτωνω ανθρωπο αυτη τη στιγμη απο τα νευρα μου. Δεν κουνιεται τιποτα, μπροστα μου εχει κατι μπατσικα και οχηματα της αττικης οδου, οι οποιοι δεν ξερουν τιποτα, δεν κανουν τιποτα. Εσύ είσαι σε χειρότερη κατάσταση και απο εμένα. Ομως δεν σκέφτηκες πως θα μπορούσε να ακυρωθεί η πτήση λόγω καιρικών φαινομένων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzana Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 31 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Ειμαι 11 ωρες στην αττικη οδο. Σκοτωνω ανθρωπο αυτη τη στιγμη απο τα νευρα μου. Δεν κουνιεται τιποτα, μπροστα μου εχει κατι μπατσικα και οχηματα της αττικης οδου, οι οποιοι δεν ξερουν τιποτα, δεν κανουν τιποτα. https://www.iefimerida.gr/ellada/kakokairia-elpida-olonyktia-mahi-gia-apegklobismo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 On 22/01/2022 at 14:36, prometheas said: Κρατάτε μικρό καλάθι και για την Δευτέρα... On 22/01/2022 at 18:27, ELTASSOS1 said: Σωστος 7 hours ago, ELTASSOS1 said: Τα μοντελλα ειναι αστατα, αυτο ειναι γνωστο σε ολο τον επιστημονικο κοσμο, δεν ειναι να τα εμπιστευεσαι ολα και απολυτα. Πρεπει να εχεισ 2 3 stand by , παντοτε , ωστε σε περιπτωση που δεν ανταποκριθει το ενα να εχεις προχειρο το αλλο να κανεις δουλεια σου. Quote Βγηκα βολτα απο τις 8 το πρωι να χαζεψω αυτους που δεν βαζουν αλυσιδες...φαση ειχε. Το πιο ωραιο καπουτσινο ever. είσαι από αυτούς που μερικές σελίδες πίσω έλεγες δε θα ρίξει τίποτα με βάση τα μοντέλα σου. τελικά έριξες μια πρώτη ζειμπεκιά μόλις άρχισε ο μνημειώδης χιονιάς, και τώρα μας δείχνεις και πόσο χαίρεσαι με την έστω και βλακώδη ταλαιπωρία των συνανθρώπων σου. ξέρεις πως λέγεται αυτός που εκφράζεται έτσι; πονηρός-σκ@τόψυχος συγχαρητήρια. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, Cyber_Spartacus είπε Σταματήστε αυτο το πραγμα ζω Γερμανια πέρσι έριξε αρκετο χιόνι οι κεντρικοί δρόμοι σχεδον ολοι καθαροί δουλευαν τα εκχιονιστικα νυχτα μερα), τα στενα οχι τα καθάρισαν αργοτερα, δεν ειδα ουτε εναν με αλυσίδες πρέπει να εχεις η χιονολαστιχα η allweather ψάχνετε να βρείτε αλλους φταιχτες απο αυτους που πραγματικά ειναι Επειδή όμως δεν ζεις στη Γερμανία αλλά στην Ελλαδα και όλοι ξέρουμε τι μπάχαλο επικρατεί σε τέτοιες περιπτώσεις. Για μενα φταινε και οι μεν και οι δε. Και το κράτος για την ανικανότητα του αλλά και ο κόσμος που είναι ενημερωμένος τόσες μερες, αλλά παρολα αυτά θα βγει έξω χωρίς αλυσίδες. φιλικα παντα!! 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Ειμαι 11 ωρες στην αττικη οδο. Σκοτωνω ανθρωπο αυτη τη στιγμη απο τα νευρα μου. Δεν κουνιεται τιποτα, μπροστα μου εχει κατι μπατσικα και οχηματα της αττικης οδου, οι οποιοι δεν ξερουν τιποτα, δεν κανουν τιποτα. Πόσο χιόνι έχει τριγύρω σας, ανάμεσα στα αμάξια; Άσε, μόλις είδα εικόνες και βίντεο. Καλά, δεν μπορούν να έρθουν οι υπεύθυνοι και να καθαρίσουν τον δρόμο μέχρι στο τέλος της ουράς και μετά σιγά σιγά και οργανωμένα να καθοδηγήσουν τους οδηγούς για να απεγκλωβίζονται με την όπισθεν και μετά από λίγα μέτρα αναστροφή και δρόμο; Μόνο το «μπροστά» υπάρχει σε αυτή την χώρα; 46 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Εχεις εγκλωβιστει εκεί; Διάβασα πριν ώρες ότι θα επέμβει ο στρατός για τον απεγκλωβισμο. Κουράγιο. Καλά κρασιά... το κλασσικό παραμύθι που ανακοινώνουν κάθε φορά που τα πράγματα φθάνουν στο απροχώρητο. Και ο στρατός είτε σχεδόν ποτέ επεμβαίνει είτε κινητοποιείται όταν έχει πρακτικά τελειώσει το νταβαντούρι. 26 λεπτά πριν, ELTASSOS1 είπε Απαντησε μας ειλικρινα ομως... αλυσιδες η πανια ειχες μαζι σου;.αν ναι τα εβαλες? Το πρωι το γκουγκλ μαπς δεν με εβφαζε εθνικη και εδινε ενημερωτικο σημα οτι ηταν ΕΠΙΣΗΜΩΣ μπλοκαρισμενη με απαγορευση...οχι κοκκινο οχι καθυστερηση...ΜΠΛΟΚ. Τι αλυσίδες μωρέ και κουραφέξαλα; Αμάν πια με αυτή την καραμέλα. Αφού στην Αττική Οδό το πρόβλημα δημιουργήθηκε από νταλίκες που δίπλωσαν και έκλεισαν τον δρόμο. Είτε με αλυσίδες είτε χωρίς πάλι ακίνητος θα ήταν. Και κάθε φορά που με χιονιά κλείνει εθνικό δίκτυο και εγκλωβίζονται οδηγοί στα ΙΧ είναι εξαιτίας διπλωμένης νταλίκας. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2022 από Aurumnus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Cyber_Spartacus είπε Σταματήστε αυτο το πραγμα ζω Γερμανια πέρσι έριξε αρκετο χιόνι οι κεντρικοί δρόμοι σχεδον ολοι καθαροί δουλευαν τα εκχιονιστικα νυχτα μερα), τα στενα οχι τα καθάρισαν αργοτερα, δεν ειδα ουτε εναν με αλυσίδες πρέπει να εχεις η χιονολαστιχα η allweather ψάχνετε να βρείτε αλλους φταιχτες απο αυτους που πραγματικά ειναι Αν έχεις δει το 90% των αυτοκινήτων των Ελλήνων έχουν ελαστικά 5ετιας τουλάχιστον. Τους βλέπω και τα λάστιχα έχουν γίνει σλικ, μέχρι και τα super soft στην F1 δεν είναι τόσο λεία. Αυτά γλιστράνε ακόμα και στην ψιχαλα πόσο μάλλον στο χιόνι. Εδώ τα αλλάζουν κάθε 10 χρόνια και βάζουν μεταχειρισμένα τουρκικά 120€ 7 λεπτά πριν, Aurumnus είπε Αφού στην Αττική Οδό το πρόβλημα δημιουργήθηκε από νταλίκες που δίπλωσαν και έκλεισαν τον δρόμο Καλά πόσες νταλίκες διπλωσαν και θέλουν 12 ώρες να τις μετακινήσουν? Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2022 από Macosj Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δεν έχω καταλάβει τί παίζει αύριο στο ιδιωτικό τομέα. Από τη μια δίνεται ισχυρή σύσταση για τηλεργασία για όλους τους εργαζόμενους, από την άλλη λένε γενική αργία. Ξέρει κανείς περισσότερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
requiem_for_a_dream Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, dimitris21gr είπε Δεν έχω καταλάβει τί παίζει αύριο στο ιδιωτικό τομέα. Από τη μια δίνεται ισχυρή σύσταση για τηλεργασία για όλους τους εργαζόμενους, από την άλλη λένε γενική αργία. Ξέρει κανείς περισσότερα; Γενική αργία. Η σύσταση για τηλεργασία ήταν με τα απογευματινά δεδομένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Σταμάτησε πάντως να χιονίζει εδώ Πεντέλη, έφυγε κι η "ομίχλη", καθάρισε γενικότερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις