Προς το περιεχόμενο

Καιρικά

Τοξοβόλος___U__K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωστοί μου χωρίς ρεύμα στην Αττική. Εδώ Πανόρμου, έχουν πέσει χοντρά κλαδιά σε αυτοκίνητα και μάλλον έχουν κάνει ζημιά (από την πυκνότητα του χιονιού, δεν φαίνεται καλά). 

Επεξ/σία από MitsosDaBest13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

35 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Τώρα είπε μόνο στις περιοχές που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία θα εφαρμοστεί η γενική αργία. Οχι σε όλη την Ελλάδα. Στον ΣΚΑΙ το ανακοίνωσαν.

Καλά ότι να ναι. Και ποιες είναι αυτές οι περιοχές; Αφού τα πάντα με χιόνι έχουν καλυφτεί.... Το μόνο που βλέπω εγώ είναι να τα κάνουν ακόμα πιο μπάχαλο από όσο είναι ήδη με αυτό. 

5 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Δεν καταλαβαινω τι βλαβη εννοείς;

Μπερδεύτηκα με τον τρόπο που το διατύπωσες παραπάνω και κατάλαβα κάτι εντελώς διαφορετικό. Ως εκ τούτου, μην το λάβεις υπόψη σου. 

4 ώρες πριν, G.TH. είπε

Η ΛΕΑ έχει μείνει, κλασικά, κλειστή από αυτοκίνητα. 

Το κρατος φταιει που δεν κοβει προστιμα εδω και καιρο. Ψηφαλακια ειναι ομως και αυτα.

4 λεπτά πριν, phanispal είπε

Γιατί, χιόνισε σε όλη την Ελλάδα;

Δεν το έψαξα συγκεκριμένα αυτό. 

Αλλά φαντάσου τι έχει να γίνει τώρα, σε μέρη που μπορεί να έχουν μεν χιόνι αλλά να είναι προσβάσιμα με αλυσίδες θα σου πει ο εργοδότης να έρθεις ενώ εσύ μπορεί να μένεις σε μέρος που δεν μπορείς, ο εργοδότης σκέφτεται με βάση αν είναι εντάξει τα πράγματα στο σπίτι του και στο μέρος της εταιρείας του όχι στο μέρος που μένει ο εργαζόμενος. 

10 λεπτά πριν, MitsosDaBest13 είπε

Γνωστοί μου χωρίς ρεύμα στην Αττική. Εδώ Πανόρμου, έχουν πέσει χοντρά κλαδιά σε αυτοκίνητα και μάλλον έχουν κάνει ζημιά (από την πυκνότητα του χιονιού, δεν φαίνεται καλά). 

Καλλιθέα τωρα συνορα με Ν.Σμυρνη το UPS μου μπαίνει και βγαίνει απο λειτουργία AVR δηλαδη αυξομειώσεις του ρευματος, βλεπω να μας ερχαιτε και εμας καμια διακοπη ρευματος :(

• Like 1

2 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Καλλιθέα τωρα συνορα με Ν.Σμυρνη το UPS μου μπαίνει και βγαίνει απο λειτουργία AVR δηλαδη αυξομειώσεις του ρευματος, βλεπω να μας ερχαιτε και εμας καμια διακοπη ρευματος :(

Βυρωνας τα ιδια. 2-3 φορες το τελευταιο μισαωρο. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 minutes ago, Petros Electron said:

Αγ. Παρασκευή το μεσημέρι έπεσε στα 120V δύο φορές για μερικά δευτερόλεπτα. Το απογεύμα είχε διακοπή, ευτύχως ξανάρθε. Το πρωί ήταν αρκετές στιγμές κάτω απο 220V. Τωρα ειναι 232V.

Επεξ/σία από @11h

14 λεπτά πριν, ELTASSOS1 είπε

να χαζεψω αυτους  που δεν βαζουν αλυσιδες.

Καλά, τέρμα στόκοι οι συγκεκριμένοι.

Λέμε για πολιτεία κτλ. Αλλά ρε φίλε έλεος με τον Έλληνα που θέλει και μια νταντά από πάνω... Λίγο μυαλό στο κεφάλι δεν υπάρχει;

Ειμαι 11 ωρες στην αττικη οδο.

Σκοτωνω ανθρωπο αυτη τη στιγμη απο τα νευρα μου.

Δεν κουνιεται τιποτα, μπροστα μου εχει κατι μπατσικα και οχηματα της αττικης οδου, οι οποιοι δεν ξερουν τιποτα, δεν κανουν τιποτα.

• Sad 23

2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Ειμαι 11 ωρες στην αττικη οδο.

Σκοτωνω ανθρωπο αυτη τη στιγμη απο τα νευρα μου.

Δεν κουνιεται τιποτα, μπροστα μου εχει κατι μπατσικα και οχηματα της αττικης οδου, οι οποιοι δεν ξερουν τιποτα, δεν κανουν τιποτα.

Εχεις εγκλωβιστει εκεί; 

Διάβασα πριν ώρες ότι θα επέμβει ο στρατός για τον απεγκλωβισμο. 

Κουράγιο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...