Προς το περιεχόμενο

Καιρικά

Τοξοβόλος___U__K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Γενικα θα ειναι κλειστα ολα αυριο..Εκτος απο καταστήματα τροφίμων κα φαρμακεια...

Και πρατήρια υγρών καυσίμων είπαν. Κοινώς ότι ήταν ανοιχτό στην 1η καραντίνα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 λεπτά πριν, Macosj είπε

Η αμηχανη στιγμή που αυτό είναι ίσως το μόνο πλάνο που υπάρχει στην περιφέρεια αυτή τη στιγμή. Εγώ δεν είμαι υπέρ της κυβ, αλλά ρε παιδιά που πάνε όλοι αυτοί χωρίς αλυσίδες σε ημέρα που έχουν πει ότι έχει χιόνι. Φυσικά έπρεπε να είχαν ρίξει αλάτι βράδυ, αλλά πάλι χωρίς αλυσίδες θα τράκαραν και θα έκλεινε όλος ο δρόμος. Αντί τα κανάλια να έλεγαν τοσες ημέρες για τον τέλειο κρατικό μηχανισμό που θα αντιμετωπίσει την κακοκαιρία ας ενημέρωναν να βάλουν όλοι αλυσίδες. Απλά πράγματα 

Μαζι σου φιλε μου,

λογω του χειμερινου σκι που κανω ,έχω ανεβει δεκαδες φορες στα χιονοδρομικα και ξερω οτι ΠΑΝΤΑ πρεπει να έχουμε αλυσιδες ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ να τις τοποθετουμε.

Οι φορες που ταλαιπωρηθηκα (πολυ λιγες) ηταν απο τους σπανιους που δεν ειχαν μαζι τους ουτε καν ενα σετ των 50€ αλλα ειχαν το αυτοκινητο των 20,30,40χιλιάδων...

Καποιοι ειναι αξιοι της μοιρας τους αλλα δυστυχώς παιρνουν και άλλους μαζι τους...

• Like 1
  • Sad 1

Χαλάνδρι τώρα. Χωρίς ρεύμα από της 17:10. Στην σελίδα του δεδηε φαίνεται πιθανή αποκατάσταση στις 23:30.

Χρησιμοποίησα πρώτη φορά ένα γκαζάκι που μου είχαν δώσει από το 2010 και το είχα κλειστό τόσα χρόνια, για να ζεστάνω το γάλα της μικρής.

Screenshot_2022-01-24-20-54-43-780_com.miui.gallery.jpg

4 λεπτά πριν, manzana είπε

Και πρατήρια υγρών καυσίμων είπαν. Κοινώς ότι ήταν ανοιχτό στην 1η καραντίνα

Μόνο σε εμένα ήρθε λίγο νωρίτερα ενημέρωση από την shell για το διήμερο προσφοράς της 98αρας αύριο και μεθαύριο;

• Sad 3

1 λεπτό πριν, SilentVoice είπε

Χωρίς ρεύμα από της 17:10

Θλιβερές καταστάσεις. Πέρυσι έφταιγαν τα δέντρα, φέτος τα άστρα ή δεν ξέρω και εγώ τι. 

Κάνε κουράγιο, εύχομαι γρήγορη αποκατάσταση. 

• Like 1

Και στη Νεα Μακρη πολλα σπιτια χωρίς ρευμα για ωρες.
Το χρονοδιαγραμμα για αποκατασταση δεν τηρήθηκε. 

Μόλις τώρα, MauroPaltoudias είπε

Θλιβερές καταστάσεις. Πέρυσι έφταιγαν τα δέντρα, φέτος τα άστρα ή δεν ξέρω και εγώ τι. 

Κάνε κουράγιο, εύχομαι γρήγορη αποκατάσταση. 

Φταινε και τα δεντρα, εχουν σπασει παρα πολλα κλαδια απο το βαρος του χιονιου και τα καλωδια ρευματος ειναι υπεργεια.

3 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Μόνο σε εμένα ήρθε λίγο νωρίτερα ενημέρωση από την shell για το διήμερο προσφοράς της 98αρας αύριο και μεθαύριο;

Πες το ρε φίλε να πάω να γεμίσω αυτοκίνητο, μηχανάκι, των γονιών μου και 7-8 γειτόνων μου!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς έκανα το λάθος να έρθω στην δουλειά απο τα ΔΠ στα ΒΠ απο το μεσημέρι με το Μετρό και συνολικό περπάτημα 2.5 χμ.

Οι πιθανότητες να έρθει κάποιος για να φύγω είναι μικρές.Πρέπει να έχει ήδη φτάσει το χιόνι μισό μέτρο, τα κλιματιστικά δεν λειτουργούν, το φαγητό φτάνει το πολύ μέχρι αύριο το πρωί.

Το ρεύμα κόπηκε 2-3 φορές.

Εχω ήδη απελπιστεί, αν δεν μπορέσει να έρθει κανείς, θα μείνω εδώ τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη απόγευμα, ίσως και παραπάνω, το 8ωρο θα γίνει 24ωρο-48ωρο.

Και η τρέλα σε όλο αυτό, είναι πως πιθανόν να πληρωθώ μόνο τις 3 βάρδιες που μου αναλογούν, ενώ οι άλλοι θα είναι στα σπίτια τους.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Sad 7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, AntiCambeR είπε

Δυστυχώς έκανα το λάθος να έρθω στην δουλειά απο τα ΔΠ στα ΒΠ απο το μεσημέρι με το Μετρό και συνολικό περπάτημα 2.500 χμ.

Οι πιθανότητες να έρθει κάποιος για να φύγω είναι μικρές.Πρέπει να έχει ήδη φτάσει το χιόνι μισό μέτρο, τα κλιματιστικά δεν λειτουργούν, το φαγητό φτάνει το πολύ μέχρι αύριο το πρωί.

Το ρεύμα κόπηκε 2-3 φορές.

Εχω ήδη απελπιστεί, αν δεν μπορέσει να έρθει κανείς, θα μείνω εδώ τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη απόγευμα, ίσως και παραπάνω, το 8ωρο θα γίνει 24ωρο-48ωρο.

Και η τρέλα σε όλο αυτό, είναι πως πιθανόν να πληρωθώ μόνο τις 3 βάρδιες που μου αναλογούν, ενώ οι άλλοι θα είναι στα σπίτια τους.

Εμ στο είπανε μην πας!

ΥΓ. 2500 χλμ περπάτησες??? Μάλλον 2,5 χλμ θες να πεις. Καλό κουράγιο φίλε μου.

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 1

2 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Φταινε και τα δεντρα, εχουν σπασει παρα πολλα κλαδια απο το βαρος του χιονιου

Αυτό το λέγαμε και πέρυσι όμως. Αυτό είναι το πρόβλημα. 

Βλάβη σε σχέση με τα καλώδια, εγώ δεν έχω δει προς το παρόν. Αλλά για στείλε κανένα λινκ, αν έχεις βρει κάτι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Εμ στο είπανε μην πας!

ΥΓ. 2500 χλμ περπάτησες??? Μάλλον 2,5 χλμ θες να πεις.

Ναι, το διόρθωσα.Στα μέρη σου είμαι, απλά σαν βλάκας σκέφτηκα να αλλάξω τον πρωινό, ο οποίος μένει απο'δώ 3 χμ, αλλά δεν μπορεί λέει να έρθει πάλι για να φύγω.

Τι κατάλαβα;Αντί να εγκλωβιστεί αυτός, το έπαθα εγώ.Ενώ θα έμενε ίδιος εδώ αν δεν ερχόμουν, δεν μπορεί λέει να έρθει, γιατί θα πρέπει να περπατήσει 3 χμ.

Αν έρθει κάποιος, θα πρέπει πάλι να περπατήσω μέχρι την Αγία Παρασκευή, Μετρό και πάλι περπάτημα, αν δεν πέσω πουθενά.Με την ελπίδα να ξεκουραστώ και να έρθω πάλι μεθαύριο και αν.

Επεξ/σία από AntiCambeR

7 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Αυτό το λέγαμε και πέρυσι όμως. Αυτό είναι το πρόβλημα. 

Βλάβη σε σχέση με τα καλώδια, εγώ δεν έχω δει προς το παρόν. Αλλά για στείλε κανένα λινκ, αν έχεις βρει κάτι. 

Δεν καταλαβαινω τι βλαβη εννοείς;
Το μεσημέρι που βγηκα με τα ποδια ειδα τεραστια κλαδια σπασμενα και πεσμενα στο δρόμο. Τότε στην περιοχη ειχαμε ρευμα. Φανταζομαι οτι και αλλου εχουν πεσει δεντρα και κλαδια σε καλωδια της ΔΕΔΔΗΕ ή ακομα και κολωνες. Τωρα σχεδον ολοι οι φιλοι μου με παιδια δεν εχουν ρευμα στο σπιτι τους. Εγω εχω, δεν κοπηκε ποτε στο σπιτι μου, ενω μιλαμε για μερικους δρομους διαφορα με τους φιλους μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...