Προς το περιεχόμενο

Καιρικά

Τοξοβόλος___U__K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το θεμα ειναι οτι και τα μισα αυτοκινητα απο αυτα αν ειχαν βγει σημερα παλι ο ιδιος χαμος θα ειχε γινει. Ειναι πολυς 5 εκ κοσμος σε τοσο μικρο χωρο οπως το λεκανοπεδιο αλλα τι καθομαι και λεω και εγω τετοιες ωρες.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

33 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Και για να μείνετε πιστοί στις παραδόσεις εσείς εκεί κάτω, μην ξεχάσετε να παραγγείλετε τπτ σήμερα που έχει survivor/mc

Τα λέγαμε, τα φωνάζαμε. Οσοι δεν φρόντισαν να προμηθευτούν σουβλακόπιτσες από χτες είναι άξιοι της μοίρας τους.

Δεν βρίσκω κάπου στο ίντερνετ ανάρτηση, και έλεγα μήπως γνωρίζει κανένας για το τι θα είναι αύριο ανοιχτό. Το λέω γτ αναγκάζουν από  μαγαζί με είδη πρώτης ανάγκης  να πάνε αύριο για δουλειά τους υπαλλήλους ακόμα και αν είναι 200μ από το μετρό. Απλά θέλω να δω αν είναι παράνομο γτ τσακωνομαι εδώ και ώρα με την γυναίκα που θέλει να πάει, αλλά εγώ θέλω να τους ρίξω καταγγελία, γτ αν χτυπήσει στον δρόμο, ποιος θα φταίει;;; 

1 λεπτό πριν, TriLoBiTe είπε

Τα λέγαμε, τα φωνάζαμε. Οσοι δεν φρόντισαν να προμηθευτούν σουβλακόπιτσες από χτες είναι άξιοι της μοίρας τους.

Αν ειχαν πει τις προηγουμενες ήμερες "ΜΗΝ ΠΑΤΕ SUPER MARKET," δεν θα υπηρχε σπιτι χωρίς προμηθειες. Θα είχε εγκλωβιστει κοσμος στις ουρες στα Super Market.

46 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Και για να μείνετε πιστοί στις παραδόσεις εσείς εκεί κάτω, μην ξεχάσετε να παραγγείλετε τπτ σήμερα που έχει survivor/mc

:P

Θα πάω ο ίδιος να τα πάρω από το σουβλατζίδικο εδώ κοντά, ειπανε δεν κάνουν διανομές, μόνο για όποιον θέλει να πάει εκεί. 

26 λεπτά πριν, petrakiskap είπε

Tραγικές εικόνες. Ουτε σε τριτοκοσμική χώρα δεν συμβαίνει αυτο το πράγμα.  Χιλιάδες άνθρωποι εγκλωβισμένοι και καταδικασμενοι στους δρόμους με  κάτω απο 0 βαθμούς και έντονη χιονόπτωση , να περιμένουν 7  και 8 ώρες μες στο κρύο χωρίς να παίρνουν απάντηση για το τι θα γίνει και ποτε θα πάνε σπιτι τους.

Κουράγιο στους ανθρώπους αυτους  και μακάρι να μην έχουμε και άλλα χειρότερα.. Οι ευθύνες όσων είναι αρμόδιοι για αυτό που βλέπουμε  είναι εγκληματικές και θα πρέπει να αποδοθούν ΑΜΕΣΑ.

"Ουτε σε τριτοκοσμικές" Δηλαδή κατα που μας εντάσσεις κατά Σουηδία και Γερμανία ας πούμε.

Σε ολα τριτοκοσμικοι είμαστε.

• Like 1

6 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Αν ειχαν πει τις προηγουμενες ήμερες "ΜΗΝ ΠΑΤΕ SUPER MARKET," δεν θα υπηρχε σπιτι χωρίς προμηθειες. Θα είχε εγκλωβιστει κοσμος στις ουρες στα Super Market.

Δεν σε πιάνω, για ντελίβερι αντιφίτνες λέμε.. Σε κάθε περίπτωση, μακάριοι οι έχοντες τζανκ φουντ κοντά τους

• Like 1

2 λεπτά πριν, phanispal είπε

Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση;

Κατσε να το ψαξουμε για σενα που το ιντερνετ σου πιανει μονο insomnia.
https://www.protothema.gr/greece/article/1204482/alert-geniki-argia-aurio-padou-se-dimosio-kai-idiotiko-tomea/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.iefimerida.gr/ellada/mpainei-o-stratos-stin-attiki-odo

"Επίσης με κυβερνητική απόφαση κηρύσσεται γενική αργία αύριο παντού σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα"

Κύριο μέλημα αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι η αποκατάσταση των όποιων προβλημάτων και ο απεγκλωβισμός όσων είναι στο δρόμο με τα αυτοκίνητά τους. Μία φορά σε αυτή τη χώρα να ξέραμε να ξεχωρίσουμε τις προτεραιότητες.

Απόδοση ευθυνών πρέπει να γίνει, αλλά στην ώρα της και όχι την στιγμή που κοιτάμε πώς θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα.

Επίσης, προς γνώση και συμμόρφωση όλων τα όσα συμβαίνουν, ώστε αύριο να μην έχουμε τα ίδια με κόσμο που δεν θα πάει για δουλειά, αλλά θα θέλει να πάει βόλτα, να χαρεί το χιόνι ή οτιδήποτε άλλο. 

Καλά για τα περί delivery και ας παραγγείλω με τον χαμό έξω θα το αφήσω ασχολίαστο.

Επεξ/σία από manzana
  • Like 2

18 λεπτά πριν, greekbusters είπε

Δεν βρίσκω κάπου στο ίντερνετ ανάρτηση, και έλεγα μήπως γνωρίζει κανένας για το τι θα είναι αύριο ανοιχτό. Το λέω γτ αναγκάζουν από  μαγαζί με είδη πρώτης ανάγκης  να πάνε αύριο για δουλειά τους υπαλλήλους ακόμα και αν είναι 200μ από το μετρό. Απλά θέλω να δω αν είναι παράνομο γτ τσακωνομαι εδώ και ώρα με την γυναίκα που θέλει να πάει, αλλά εγώ θέλω να τους ρίξω καταγγελία, γτ αν χτυπήσει στον δρόμο, ποιος θα φταίει;;; 

μια απαντηση στο μα καλα γιατι πηγαν στις δουλειες τους σημερα. Δεν πιανει το χαρτι γλιστρας απο δημο παντου

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...