Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 19 minutes ago, gas7777 said: Ουτε λεωφορεία δε περνάνε πλέον. Τα έχει αποσύρει ο ΟΑΣΑ, δεν έχει λεωφορεία/τρόλεϊ στους δρόμους.
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Εξάρχεια μέχρι πριν 1 ώρα έλεγα δεν παίζει να το στρώσει, έβλεπα μόνο σε οροφές αυτοκινητων και βεράντες, τώρα μιλάμε για γερό στρώσιμο, και από ότι βλέπω δεν περνάει πουθενά αμάξι γιατί είναι όλα κλειστά.
SilentVoice Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Εντωμεταξύ αρκετοι οδηγοί είναι εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό απο της 10 το πρωί. Ολοι έλεγαν για το 3ευρω που πλήρωσαν και τους άφησαν να περάσουν. Να θυμίσουμε πως το 3ευρω στα διόδια δεν είναι μόνο για το αν περνάει ο δρόμος, αλλά πως σε κάτι τέτοιες ημέρες είναι υποχρέωση των αρμόδιων να διατηρούν ανοιχτό το δίκτυο. 3 2
G.TH. Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Η ΛΕΑ έχει μείνει, κλασικά, κλειστή από αυτοκίνητα. 2
jgeorgiou Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, fredd0 είπε νταξ ρε φιλε, αντι να πω 20-30 χιλιαδες λιτρα ειπα τονους καιριο λαθος πλάκα έκανα , προφανώς ήταν εκ παραδρομής
flexpick Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Thresh είπε Τα έχει αποσύρει ο ΟΑΣΑ, δεν έχει λεωφορεία/τρόλεϊ στους δρόμους. Κωμωδια Προηγουμενες μερες " Προτιμηστε τς ΜΜΜ την δευτερα" 5
Ison_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, manzana είπε Όταν ζεις σε μία περιοχή που δεν είναι συνηθισμένη και προετοιμασμένη για τέτοιο καιρό και κάθε φορά που χιονίζει (είτε στρώσει 1 πόντο είτε 20 πόντους) δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα, είναι τουλάχιστον προκλητικό να βλέπεις κόσμος να εύχεται να χιονίσει και να το στρώσει μόνο και μόνο γιατί το τοπίο που δημιουργείται είναι ωραίο (και είναι αντικειμενικά). Καμία ενσυναίσθηση. Το να λέμε οκ δεν είναι στο χέρι μας να μην χιονίσει και ας το απολαύσουμε (δεν γίνεται να το απολαύσουμε όπως καταλαβαίνετε) είναι ξαναλέω και προκλητικό και φάση στ@ρχιδισμού, αφού εμένα μου αρέσει το χιόνι ας θαφτούμε για να το χαρώ εγώ (σα συμπεριφορά εννοώ). Τέσπα, όποιος κατάλαβε κατάλαβε από την 1η στιγμή που κάποιοι σκεφτόμασταν τα προβλήματα και τους συνανθρώπους μας. Σε κάποιους αρέσει και το χαλάζι. Μάλλον δεν θα τους θες για φίλους 😛 Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2022 από Ison_ 1
dtk-386 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Εξάρχεια μέχρι πριν 1 ώρα έλεγα δεν παίζει να το στρώσει, έβλεπα μόνο σε οροφές αυτοκινητων και βεράντες, τώρα μιλάμε για γερό στρώσιμο, και από ότι βλέπω δεν περνάει πουθενά αμάξι γιατί είναι όλα κλειστά. Ποια Εξάρχεια και Πατήσια ρε αδέρφια. Εδώ έχουμε θαφτεί κι εσείς μιλάτε για πασπάλισμα. 😆
liakinen Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Ανατρέξτε στα χθεσινά και προχθεσινά ρεπορτάζ του ήμαστε έτοιμοι και σε περιμένουμε ρε χιονιά. 500 τόνοι αλάτι χοντρό στας αποθήκας και 25 ώρες το 24 ωρο ο κρατικός μηχανισμός σε ετοιμότητα. Μεγάλη μπουκιά φάε... 2 2
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, Thresh είπε Τα έχει αποσύρει ο ΟΑΣΑ, δεν έχει λεωφορεία/τρόλεϊ στους δρόμους. Καλά έκανε. Σε δρόμους εκτός κεντρικών εδώ κέντρο που βλέπω είναι στρωμένοι εντελώς με χιόνι, οπότε χωρίς αλυσίδες δεν περνάς με τίποτα, μόνο προβλήματα θα είχαμε αν κυκλοφορούσαν και τα ΜΜΜ. Το μόνο που μπορεί να δουλέψει σήμερα με αραιά δρομολόγια είναι το μέτρο.
flexpick Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, liakinen είπε Ανατρέξτε στα χθεσινά και προχθεσινά ρεπορτάζ του ήμαστε έτοιμοι και σε περιμένουμε ρε χιονιά. 500 τόνοι αλάτι χοντρό στας αποθήκας και 25 ώρες το 24 ωρο ο κρατικός μηχανισμός σε ετοιμότητα. Μεγάλη μπουκιά φάε... Πιστεψαν τους συνφουριτες με τα μοντελα οτι δε θα εριχνε τιποτα 1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε Καλά έκανε. Σε δρόμους εκτός κεντρικών εδώ κέντρο που βλέπω είναι στρωμένοι εντελώς με χιόνι, οπότε χωρίς αλυσίδες δεν περνάς με τίποτα, μόνο προβλήματα θα είχαμε αν κυκλοφορούσαν και τα ΜΜΜ. Το μόνο που μπορεί να δουλέψει σήμερα με αραιά δρομολόγια είναι το μέτρο. Ναι και ο κοσμος να γυρισει με τα ποδια. Ευφυεστατο Εργασιμη ειναι Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2022 από flexpick
fredd0 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 παντως εδω στο Βορειο Πολο της Αθηνας, ριχνει τ'αντερα του. Δε βλεπω το απεναντι σπιτι σε αποσταση 25 μετρα
Haldol Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 ΄Εκανα μία γύρα στο τετράγωνο να δω τι γίνεται. Μας έχουν αφήσει στη μοίρα μας εδώ (Σταμάτα, Προκόννησο). Πέρασε 1 φορά εκχιονιστικό νωρίτερα, έκτοτε τίποτα. Σε λίγο θα θέλω αλυσίδες... στα πόδια
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Ποια Εξάρχεια και Πατήσια ρε αδέρφια. Εδώ έχουμε θαφτεί κι εσείς μιλάτε για πασπάλισμα. 😆 Έλα με αυτά τα αστεία τώρα.... Μου τα έλεγε και ένας άλλος στο IRC εχτές, ότι εσείς μιλάτε για πασπαλισμα κουραμπιεδων. Προφανώς στα πιο βόρεια το έχουμε περισσότερο δεδομένο. Προβλέπω καλό στρώσιμο εδώ. Ακόμα δεν βράδιασε. 2 λεπτά πριν, flexpick είπε Πιστεψαν τους συνφουριτες με τα μοντελα οτι δε θα εριχνε τιποτα Ναι και ο κοσμος να γυρισει με τα ποδια. Ευφυεστατο Εργασιμη ειναι Τα είπαμε αυτά δεν θα τα επαναλάβω πάλι. Έτσι κι αλλιώς θα κολλήσουν τα λεωφορεία στον δρόμο δεν έχει κανένα νόημα η κυκλοφορία τους. Εκτός αν υπάρχει τρόπος να τοποθετηθούν αλυσίδες στα λεωφορεία.
dtk-386 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Έλα με αυτά τα αστεία τώρα.... Μου τα έλεγε και ένας άλλος στο IRC εχτές, ότι εσείς μιλάτε για πασπαλισμα κουραμπιεδων. Προφανώς στα πιο βόρεια το έχουμε περισσότερο δεδομένο. Προβλέπω καλό στρώσιμο εδώ. Ακόμα δεν βράδιασε. Αττική είμαι.😋 Απλά όχι κέντρο. Βόρειο τομέα και έχω 60 πόντους όπως το βλέπω και δεν έχεις ορατότητα στα 20μ. Επίσης απίστευτο αέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις