Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, manzana said:

Επειδή τα λέμε μέρες τωρα και μάλλον κανείε δεν έχει καταλάβει τί λέγαμε όσιι απευχόμασταν το χιόνι στην Αθήνα.

Είτε βέβαια το ήθελαν κάποιοι είτε το απευχόντουσαν άλλοι, ότι ήταν να γίνει θα γινόταν, δεν επηρέασε η "προσευχή" κάποιου το τελικό αποτέλεσμα. Αντιθέτως το να μην έχει κάποιος προληπτικά αλυσίδες μαζί του έκανε όλη την ζημιά.

• Like 5
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελευσίνα πάμε καλά, πυκνή χιονόπτωση αυτή τη στιγμή. Στο βόρειο τμήμα του Δήμου - Μαγούλα - το χε στρώσει αρκετά καλά από το πρωί. 

Κρυο δεν έχει έξω πάντως. Λέει μηδέν αλλά εγώ δεν κατάλαβα κάτι το ιδιαίτερο. 

Μέσα είναι Μυυυυυυυυκονος κλασσικά στους 24 ο θερμοστάτης, πετρελαιάρα φουλ, σταθερή αξία. 

Η αδερφή μου που μένει Αργολίδα μου λέει ότι παίζει να κάνει και κάνα μπάνιο Βερβερόντα που ναι ζεστά τα νερά.....

Δημοσ.

Η διακοπή ρεύματος στην Παλλήνη-Πικέρμι-Γέρακα οφείλεται σε νταλίκα που έπεσε σε στύλο(?) της ΔΕΔΗΕ. Τώρα το είπε στο ΣΚΑΪ.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Thresh είπε

Είτε βέβαια το ήθελαν κάποιοι είτε το απευχόντουσαν άλλοι, ότι ήταν να γίνει θα γινόταν, δεν επηρέασε η "προσευχή" κάποιου το τελικό αποτέλεσμα. 

Προφανώς, κανείς δεν είπε το αντίθετο. Εγώ μιλάω κι εξηγώ για την συμπεριφορά και το πόσο "άσχημο" είναι να λέμε οκ, επειδή δεν είναι στο χέρι μας να αλλάξει ας το απολαύσουμε και αφού εγώ είμαι χιονόφιλος ας χιονίσει και δεν πα να γίνει της Πόπης από προβλήματα κτλ.

Ούτε φταίει κάποιος που του αρέσει το χιόνι για διακοπές ρεύματος, ούτε γιατί υπάρχουν άστεγοι, αδέσποτα κτλ που θα περάσουν δύσκολα κτλ κτλ, η συμπεριφορα μας όμως είναι που κάνει την διαφορα και μας κάνει ανθρώπους.

Όποιος πετάει να ξέρει έχουν ήδη ακυρωθεί πτήσεις, διότι πολύς κόσμος δεν κατάφερε να φτάσει. Το αναφέρω γιατί κάποιος ρώτησε σε προηγούμενο ποστ.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Η σκέψη για αργία αυριο ειναι πολυ σωστή 

Mακάρι πραγματικά, γιατί ο κόσμος δεν έχει ντιπ για ντιπ μυαλό

Ρισκάρουν την σωματική μας ακεραιότητα άνευ λόγου και αιτίας...

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσοι γκρινιάζετε για το που είναι το κράτος και στο εξωτερικό δεν γίνονται αυτά. Απλά αναλογιστείτε ότι ο βόρειοευρωπαίος είναι εξοικειωμένος με τα χιόνια γιατί κάθε χειμώνα χιονίζει. Φοράει χιονολάστιχα κάθε χειμώνα γιατί κάθε χειμώνα χιονίζει και οι αλυσίδες δεν είναι λύση. Θα βγει να φτυαρίσει εμπρός από το σπίτι του και δεν θα φωνάζει που είναι το κράτος. Είναι σίγουρα λειψό το κράτος μας αλλά και οι υπήκοοι του είναι για πολλές φάπες στο σβέρκο.

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 7
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, manzana said:

Προφανώς, κανείς δεν είπε το αντίθετο. Εγώ μιλάω κι εξηγώ για την συμπεριφορά και το πόσο "άσχημο" είναι να λέμε οκ, επειδή δεν είναι στο χέρι μας να αλλάξει ας το απολαύσουμε και αφού εγώ είμαι χιονόφιλος ας χιονίσει και δεν πα να γίνει της Πόπης από προβλήματα κτλ.

Το άσχημο είναι οι πράξεις μας, αυτές φέρνουν τα αποτελέσματα και το να μην έχουν πάρει αλυσίδες οι περισσότεροι είναι το χειρότερο.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο κόσμος εγκλωβίστηκε επειδή πήγαν δουλειές κ τώρα παίζουν συγκρουόμενα αφού  προσπαθούν να γυρίσουν σπίτι...

Προσωπικά θεωρώ ότι δήμοι κ κράτος είναι ΠΑΝΤΑ αχρηστοι και γ αυτό οι κάτοικοι θα έπρεπε να προνοησουν για κλαδιά στα καλώδια ΔΕΗ και χιονοκουβερτες στα λαστιχα 50€ 

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Περιστέρι-Πετρούπολη εδώ και μία ώρα δεν ρίχνει τίποτα. Και το λίγο χιονι στα δέντρα αρχίζει και σπάει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Το άσχημο είναι οι πράξεις μας, αυτές φέρνουν τα αποτελέσματα και το να μην έχουν πάρει αλυσίδες οι περισσότεροι είναι το χειρότερο.

Οι πράξεις είναι αντίστοιχες της συμπεριφοράς μας, δεν διαφωνούμε κάπου σε αυτό.

Πάντως εγώ δεν θυμάμαι ποτέ άλλωτε τέτοια σφοδρότητα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και μπουμπουνιτά κατά τη διάρκεια χιονόπτωσης (στην Αθήνα πάντα αναφέρομαι). Θυμάμαι λάθος?

Επεξ/σία από manzana
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...