lasithi12 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 με τις τέντες που μαζεύουν χίονι εχουμε λογο να αγχωνομαστε; ενταξει δεν τις παραφουσκωσε αλλα φανταζομαι μετά αυτο θα γινει νερό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Just now, lasithi12 said: με τις τέντες που μαζεύουν χίονι εχουμε λογο να αγχωνομαστε; ενταξει δεν τις παραφουσκωσε αλλα φανταζομαι μετά αυτο θα γινει νερό θα στην σκίσει από το βάρος. έπρεπε να τις είχες μαζέψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Γλυφάδα τώρα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 @Swimmer21 Η Κύπρου δε κουνιέται για να ξέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 31 λεπτά πριν, telis είπε Παλλήνη χωρίς ρεύμα, νέα Μάκρη τα ίδια, οκ να χαρούμε όμως το χιόνι Αυτοι που χαιρονται για το χιονι φταινε που περιοχες δεν εχουν ρευμα? Ηλιουπολη Γλυφαδα 2 ωρες με αλυσιδες! Ξεκινησαν 11μιση και εφτασαν 1μιση. έπισης Αμπελοκηπους έχουν ακουστει 3-4 βροντες το τελευταιο 15λεπτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Ω ρε χιονοθυελλα τωρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, lasithi12 είπε με τις τέντες που μαζεύουν χίονι εχουμε λογο να αγχωνομαστε; ενταξει δεν τις παραφουσκωσε αλλα φανταζομαι μετά αυτο θα γινει νερό Τίναγμα κάθε λίγο. Εγώ Γέρακα που ρίχνει πολύ και δεν είχα μαζέψει μία την έχω τινάξει 3-4 φορές μέχρι τώρα. Αν συνεχίσει και το βράδυ θα κάνουμε βάρδιες με τη σύζυγο να μην σκιστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lasithi12 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, papoys1 είπε Τίναγμα κάθε λίγο. Εγώ Γέρακα που ρίχνει πολύ και δεν είχα μαζέψει μία την έχω τινάξει 3-4 φορές μέχρι τώρα. Αν συνεχίσει και το βράδυ θα κάνουμε βάρδιες με τη σύζυγο να μην σκιστεί. καλά εγω ειμαι κέντρο αμπελόκηπους δεν χρειαζεται και τοσο! οκ κρατάνε δεν ειναι κανα πανι της πλάκας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas7777 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Κάτι για αργία λένε για αύριο λόγω κακοκαιρίας. Βέβαια δεν άκουσα τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Metal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 update: Άρχισε να το στρώνει και στο απέραντο τσιμέντο της Καλλιθέας. Οκ, και επισήμως τα πράγματα είναι σοβαρά : ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 ΔΕΗ likes this 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 και Παλαιό Φάληρο το έστρωσε στο δρόμο από κάτω.... τον ήπιαμε κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Εγω έκανα 2 ώρες παρα 5 λεπτά να φτάσω Άγιο Δημήτριο από το κέντρο. Η σκέψη για αργία αυριο ειναι πολυ σωστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzana Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Αυτοι που χαιρονται για το χιονι φταινε που περιοχες δεν εχουν ρευμα? Ηλιουπολη Γλυφαδα 2 ωρες με αλυσιδες! Ξεκινησαν 11μιση και εφτασαν 1μιση. έπισης Αμπελοκηπους έχουν ακουστει 3-4 βροντες το τελευταιο 15λεπτο Επειδή τα λέμε μέρες τωρα και μάλλον κανείς δεν έχει καταλάβει τί λέγαμε όσοι απευχόμασταν το χιόνι στην Αθήνα. Όταν ζεις σε μία περιοχή που δεν είναι συνηθισμένη και προετοιμασμένη για τέτοιο καιρό και κάθε φορά που χιονίζει (είτε στρώσει 1 πόντο είτε 20 πόντους) δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα, είναι τουλάχιστον προκλητικό να βλέπεις κόσμος να εύχεται να χιονίσει και να το στρώσει μόνο και μόνο γιατί το τοπίο που δημιουργείται είναι ωραίο (και είναι αντικειμενικά). Καμία ενσυναίσθηση. Το να λέμε οκ δεν είναι στο χέρι μας να μην χιονίσει και ας το απολαύσουμε (δεν γίνεται να το απολαύσουμε όπως καταλαβαίνετε) είναι ξαναλέω και προκλητικό και φάση στ@ρχιδισμού, αφού εμένα μου αρέσει το χιόνι ας θαφτούμε για να το χαρώ εγώ (σα συμπεριφορά εννοώ). Τέσπα, όποιος κατάλαβε κατάλαβε από την 1η στιγμή που κάποιοι σκεφτόμασταν τα προβλήματα και τους συνανθρώπους μας. Εύχομαι, ελπίζω και αναμένω να μην χειροτερέψει η κατάσταση και να αποκατασταθούν τα όποια προβλήματα το συντομότερο δυνατό. Σούζη τώρα στον Σκαϊ για Αττική είπε για χιονοκαταιγίδα αυτή την ώρα και πως θα συνεχίσουν οι χιονοπτώσεις και το απόγευμα και το βράδυ, άλλωτε αραιές, άλλωτε πυκνές. Αύριο το πρωί το ίδιο απλά όπως είπε πιο "σπασμένος" ο καιρός και κυρίως Βόρεια και Ανατολικά του νομού. Από την ιστοσελίδα του δήμου μου μια αναφορά που αντικατοπτρίζει την κατάσταση: "Σας παρακαλούμε θερμά, μείνετε στα σπίτια σας όπως άλλωστε προειδοποιεί και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μέσω των ειδικών μηνυμάτων. Πρόκειται για κακοκαιρία που ξεπερνά τις δυνατότητες όλων. Θα ενημερώνουμε συνέχεια για ό,τι νεότερο προκύπτει." Οπλιστείτε με υπομονή Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2022 από manzana 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις