jgeorgiou Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, dazed είπε Μιλα μου κι'αλλο για ατομικη ευθυνη, φτιαχνομαι. 7.30 το πρωί χιόνιζε στον Ασπρόπυργο και "κόλλησαν" , είμαστε σίγουροι ότι είναι έγκυρο? Οι φωτος με το χιόνι στο δρόμο σίγουρα δεν είναι 7.30 το πρωί αλλά μεταγεννέστερες. 7.30 το πρωί χιονισμένοι δρόμοι να κολλήσουν βαριές νταλίκες ήταν ελάχιστοι και σίγουρα όχι στο χαμηλό υψόμετρο του Ασπροπύργου. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2022 από jgeorgiou 2
greekfragma Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 On 22/01/2022 at 00:14, 1nsom-n1k said: To μόνο που κοιτάζω για τον καιρό είναι το windy. Μου φαίνεται πως όσοι περιμένετε χιόνι απ' την ελπίδα, με την ελπίδα θα μείνετε... On 22/01/2022 at 10:06, ELTASSOS1 said: Ετσι προβλεπει και το δικο μου μοντελλο... @Swimmer21 να τους ζητήσουμε και τα νούμερα του τζόκερ τι λες; Δε ξέρει ο Ζιακόπουλος να διαβάζει μοντέλα. Να ακούτε τους μετεωρολόγους του ινσόμνια! Η φωτογραφία είναι από Νέα Μάκρη. 7
fredd0 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, dazed είπε Μιλα μου κι'αλλο για ατομικη ευθυνη, φτιαχνομαι. το αλατι προλαβαινει τη δημιουργια παγου στο οδοστρωμα, και το ριχνεις πριν η θερμοκρασια πεσει κατω απο το μηδεν (δηλαδη απογευμα/βραδυ). Και αφου εχεις καθαρισει το χιονι. Δεν εχει κανενα απολυτως νοημα να ριξουν αλατι απο χθες, αν δεν υπαρχει παγετος. Και προφανως δεν εχει κανενα απολυτως νοημα να αλατιζουν την πουδρα χιονι. το αλατι δε κανει τιποτα στο χιονι (πουδρα) που κολλησανε τα φορτηγα. Εκει θελει εκχιονιστικο να βγαλει το χιονι απο το οδοστρομα. Και θελει φορτηγατζιδες που οταν εχει πουδρα ο δρομος κανουν στην ακρη και σταματανε για να ΜΗ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΜΑΜΗΜΕΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΟΥ ΔΗΠΛΩΣΕ Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2022 από fredd0 1 1
tommybertsen Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, emiliosk είπε Νότια πάντως ρίχνει αλλά δεν πιάνει. Νομίζω το ίδιο συμβαίνει και κέντρο ( Σύνταγμα) Και Περιστέρι. Ρίχνει αλλά δεν πιάνει. Η υγρασία είναι στο 82% και η θερμοκρασία στους 1.8
dbrillis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, greekfragma είπε @Swimmer21 να τους ζητήσουμε και τα νούμερα του τζόκερ τι λες; Δε ξέρει ο Ζιακόπουλος να διαβάζει μοντέλα. Να ακούτε τους μετεωρολόγους του ινσόμνια! Η φωτογραφία είναι από Νέα Μάκρη. Νεα Μακρη γινετε χαμος, τοσο χιονι απο το 2004 ειχα να δω.
Dangor Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε 7.30 το πρωί χιόνιζε στον Ασπρόπυργο και "κόλλησαν" , είμαστε σίγουροι ότι είναι έγκυρο? Οι φωτος με το χιόνι στο δρόμο σίγουρα δεν είναι 7.30 το πρωί αλλά μεταγεννέστερες. 7.30 το πρωί χιονισμένοι δρόμοι να κολλήσουν βαριές νταλίκες ήταν ελάχιστοι και σίγουρα όχι στο χαμηλό υψόμετρο του Ασπροπύργου. Χιόνια στον Ασπροπυργο λιγο πιο περα απο κει που λεει αυτος με τις φωτος: στην λεωφ. Νατο: αρχές περιφ. Αιγαλέω : 1
greekfragma Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Just now, dbrillis said: Νεα Μακρη γινετε χαμος, τοσο χιονι απο το 2004 ειχα να δω. Ο χιονιάς είναι Βορειοανατολικός αλλά σας φέρνει η μπούκα του Αυλώνα πολύ πράμα. Νομίζω οτι μέχρι αύριο απόγευμα θα δείτε εύκολα 30-40 πόντους. Μπορεί να ξεπεράσει και το μισό μέτρο όσοι μένετε στην ανηφόρα για λεωφόρο Διονύσου. 1
SabotazNic Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Meanwhile επαρχία Φλώρινας once again 🤦 2
liakjim Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Έχω την αίσθηση ότι έφτασε το χοντρό κύμα. Ωρωπό πυκνή χιονόπτωση.
great Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 22 λεπτά πριν, dazed είπε Μιλα μου κι'αλλο για ατομικη ευθυνη, φτιαχνομαι. ου οσο θελεις οπως δεν βλεπω νταλικα με αλυσιδες, επισης δωθηκε απαγορευτικο για βαρεα οχηματα, επισης ξεραμε οτι θα ριξει τον χαμο του μεσα επισης σε καθε κλεισιμο εθνικης στην αρχη της ουρας υπαρχει μια διπλωμενη νταλικα. οποτε ας μιλησουμε για αυτο.
dazed Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, fredd0 είπε το αλατι προλαβαινει τη δημιουργια παγου στο οδοστρωμα, και το ριχνεις πριν η θερμοκρασια πεσει κατω απο το μηδεν (δηλαδη απογευμα/βραδυ). Και αφου εχεις καθαρισει το χιονι. Δεν εχει κανενα απολυτως νοημα να ριξουν αλατι απο χθες, αν δεν υπαρχει παγετος. Και προφανως δεν εχει κανενα απολυτως νοημα να αλατιζουν την πουδρα χιονι. το αλατι δε κανει τιποτα στο χιονι (πουδρα) που κολλησανε τα φορτηγα. Εκει θελει εκχιονιστικο να βγαλει το χιονι απο το οδοστρομα. Και θελει φορτηγατζιδες που οταν εχει πουδρα ο δρομος κανουν στην ακρη και σταματανε για να ΜΗ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΜΑΜΗΜΕΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΟΥ ΔΗΠΛΩΣΕ Ο φορτηγατζης φταιει με 2 ποντους χιονι, οχι οτι δεν υπαρχει κανενα εκχιονιστικο να καθαρισει τους δρομους. Το αλατι το φυλαμε για μετα, ειναι γκουρμε. Με λιγα λογια, φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο οσους εχουν την ευθυνη να λειτουργει αυτο το κατι_σαν_χωρα. 1
cumulus Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, dazed είπε Μιλα μου κι'αλλο για ατομικη ευθυνη, φτιαχνομαι. Τι μου θυμίζει; Α το βρήκα τους Ρουμάνους πυροσβέστες. Αυτός βέβαια ,αν λέει αλήθεια, που δε φόραγε αλυσίδες δεν έχει καμια ευθύνη . 9 λεπτά πριν, dazed είπε Ο φορτηγατζης φταιει με 2 ποντους χιονι, οχι οτι δεν υπαρχει κανενα εκχιονιστικο να καθαρισει τους δρομους. Το αλατι το φυλαμε για μετα, ειναι γκουρμε. Με λιγα λογια, φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο οσους εχουν την ευθυνη να λειτουργει αυτο το κατι_σαν_χωρα. Γιατί δεν είχε βάλει αλυσίδες;Επίσης σου εξήγησε και άλλος ποτέ μπαίνει το αλάτι ,αλλά δεν … Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2022 από cumulus
SabotazNic Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, dazed είπε Ο φορτηγατζης φταιει με 2 ποντους χιονι, οχι οτι δεν υπαρχει κανενα εκχιονιστικο να καθαρισει τους δρομους. Το αλατι το φυλαμε για μετα, ειναι γκουρμε. Με λιγα λογια, φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο οσους εχουν την ευθυνη να λειτουργει αυτο το κατι_σαν_χωρα. Δεν έχω γνώμη για τους φορτηγατζιδες, αλλά μπορώ να μιλήσω για τους οδηγούς. Είχαμε εστιατόριο στον Π Άγιο Αθανάσιο του Καϊμακτσαλάν. Τα προβλήματα στους δρόμους τα δημιουργούν συνήθως μεγάλα suv νοτίων, οι οποίοι πίστευαν ότι ένα μεγάλο αμάξι, θα ανέβει στο βουνό όπως και να έχει. Επισης, είχε τύχει να πρέπει να ταξιδέψω με πλοίο. Από Φλώρινα ξεκίνησα με λεωφορείο και δεν είχα θέμα, παρόλο τα χιόνια στον δρόμο. Τελικά έχασα το πλοίο γτ είχαν κλείσει την εθνική για 2-3 πόντους. Γελούσα από τα νεύρα μου.
james9tito Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτο που μόλις βλεπετε χιονι, θεωρείτε οτι η λυση ειναι το αλατι και το υποστηριζετε και με σθενος , ειναι χαρακηριστικο "ειδικών" του fb. Επισης πολλες φορές, όταν η χιονοπτωση ειναι ισχυρη και το εδαφος στεγνο -και σας μιλαω εκ πειρας- το εκχιονιστικο καθαριζει τοο δρομο και απο πισω του το χιονι στρωνεται παλι σε χρονο dt. Δε λεω οτι δεν εχουν ευθυνες οι εκαστοτε υπευθυνοι αλλα ας κανουμε αυτα που πρεπει εμεις ως πολιτες και μετα ας κραξουμε ολοι μαζι την πολιτεια. Σαββατο στην Οιτη εσκασε μυτη Atos με 3 κοπελες και το βλεπαμε απο μακρια να ερχεται κανοντας σλαλομ. Εννοειται δεν ειχε αλυσιδες. Απλα οι περισσοτεροι εχουν αγνοια. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2022 από james9tito 1
cumulus Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μπαίνω στο. Nooa και βλέπω από τo metar ότι το χιόνι ξεκίνησε στις 7.50 ,αλλά το φορτηγό βρήκε χιόνι πριν καν ξεκινήσει να χιονίζει . Κατι σαν back to the future. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2022 από cumulus
Προτεινόμενες αναρτήσεις