Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μισό να τα παρουμε σωστά.

Αποκλεισμενοι λεει στην μαραθωνος, βγηκαν το πρωι να πανε στην δουλεια, γιατι ? ο αλλος χωρις αλυσιδες, ολοι χωρις αλυσιδες, δυο τρακαρισμενα αυτοι την στιγμη και εχει μια ουρα μεχρι νεα μακρη, και να που ειναι το κρατος και να τα μπινελικια. Κανεις δεν παιρνει ευθηνη ατομικη στο θεμα. Μεγαλε, οχι δεν θα βγεις εξω, το λενε μια βδομαδα τωρα, βλεπεις ριχνει ανεμοθυελα, χαμος. Δεν φταιει το κρατος ΤΩΡΑ. Εφοσον εσυ θες να πας να παιξεις με τα χιονια στην παρνηθα ή ειπες εγω θα παω γραφειο φροντισε να εχεις αλυσιδες, η νταλικα τι δουλεια εχει στο δρομο. Λενε οτι παρατανε αυτοκινητα και γυριζουν με τα ποδια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! συγγνωμη οταν ανοιξει ο δρομος τι θα γινει με τα παρατημενα !!!!!!!!!!!!!! θα τρελαθουμε τελειως !!!!!!!!!

Επίσης ξεκαθααριζω οτι πας στον δημο σου, μετα απο μερες λες την οδο σου σου δινει χαρτη οτι ο δρομοσ ηταν κλειστος το πας σον εργοδοτη σου και πληρωνεσε κανονικα την μερα χωρις αδεια χωριςε τιποτα. Το εχω κανει πολλες φορες οταν ειμουνα Διονυσο. 

Χαλαρωστε ολοι που πηρατε το αυτοκινητο και κοιταξτε πρωτα στο καθρεφτη για τις "ασκοπες μετακινησεις"

μην πει κανεις για θεμα υγειας και εγω τι να κανω που πρεπει να παω στο νοσοκομειο.  Μην συχγεετε τα πραγματα.

• Like 4
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, fredd0 είπε

Κανενας εργοδοτης δε θα σου πει ελα δουλεια σημερα/αυριο. 

Πλάκα κάνεις;

Μια χαρά πήγα σήμερα και κάνω γραφειακη εργασία. Εννοείται ότι δεν είχαν προβλέψει τίποτε και μάλιστα χθες έλεγαν πως υπερβάλλουν οι μετεωρολόγοι. Όσοι βλέπεις έξω που τώρα γυρνάνε την έπαθαν από ανεύθυνους προϊσταμένους ή τμήματα προσωπικού.

• Like 10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, fommof είπε

Φίλη μου έστειλε φωτο απο Ηλιουπολη...

1210869226_signal-2022-01-24-114222_001-Copy.jpeg.e4e15ef96ff07c7419187317ef8ed138.jpeg

Κατω Πατησια ειμαστε στους 1.5C 66%, ριχνει αλλά δεν στρωνει (ενω νωριτερα ειχε πιασει χιονι στις οροφες των αυτοκινήτων, τωρα μόνο στα παρμπριζ).

Και αλλη μια φρέσκια που μου έστειλε (με ρωτάει αν βλέπω τον Υμηττο, εδω δεν βλεπω την τυφλα μου απο το κρυο, ποιον Υμηττο...)

signal-2022-01-24-120743_001 - Copy.jpeg

Επεξ/σία από fommof
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kirileman είπε

Τι εννοείς δεν πιάνει και πόσο νότια;

Παλαιό Φάληρο. Τώρα ξεκίνησε σιγά σιγά να πιάνει στα δέντρα

Δημοσ.
1 hour ago, Ison_ said:

Ασχέτως πώς θα εξελιχθεί αυτός ο χιονιάς, θα έπρεπε να σταθούμε περισσότερο σε αυτό. Δηλαδή δύο συνεχόμενες χρονιές χιόνι στην Αθήνα δεν πρέπει να είναι τυχαίο. Τουλάχιστον αν κάποιος έχει ιστορικά μετεωρολογικά δεδομένα να μας πει αν έχει καταγραφεί ποτέ κάτι τέτοιο.

Εχει ρίξει μέχρι στιγμής και σε μένα αρκετό χιόνι. 

1643019003461.jpg

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gas7777 είπε

Πλάκα κάνεις;

Μια χαρά πήγα σήμερα και κάνω γραφειακη εργασία. Εννοείται ότι δεν είχαν προβλέψει τίποτε και μάλιστα χθες έλεγαν πως υπερβάλλουν οι μετεωρολόγοι. Όσοι βλέπεις έξω που τώρα γυρνάνε την έπαθαν από ανεύθυνους προϊσταμένους ή τμήματα προσωπικού.

O εργαζομενος δεν εχει ευθηνη ? δηλαδη γιατι να βγεις με το αυτοκινητο χωρις ορατοτητα στα 2 μετρα να πας γραφειο ? για να βριζουν μετα ολοι τον κρατικο μηχανισμο ? Δεν νομιζω οτι ολοι ειμαστε γιατροι ή θα πεσει εξω η εταιρεια εαν δουλεψουβν αππο το σπιτι, το καλο που εκανε το covid ειναι οτι επιτελους μαθαν τι παει να πει τηλεργασια και ποσο οφελιμη ειναι για ολους. 

Αν γκρινιαζει ο εργοδοτης, ξυδακι και το χαρτι απο τον δημο απο πεμπτη που θα ειναι καλά και κουβεντα παραπάνω

• Thanks 1
Δημοσ.

Πριν καμιά ώρα η χιονόπτωση ήταν η μισή. Μας βλέπω να βάζει εύκολα 50πόντους χιόνι ως το βράδυ αν συνεχίσει έτσι ή αν χειροτερέψει.

xionia2022.JPG

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, great είπε

Αποκλεισμενοι λεει στην μαραθωνος, βγηκαν το πρωι να πανε στην δουλεια, γιατι ? ο αλλος χωρις αλυσιδες, ολοι χωρις αλυσιδες, δυο τρακαρισμενα αυτοι την στιγμη και εχει μια ουρα μεχρι νεα μακρη, και να που ειναι το κρατος και να τα μπινελικια. Κανεις δεν παιρνει ευθηνη ατομικη στο θεμα. Μεγαλε, οχι δεν θα βγεις εξω, το λενε μια βδομαδα τωρα, βλεπεις ριχνει ανεμοθυελα, χαμος. Δεν φταιει το κρατος ΤΩΡΑ. Εφοσον εσυ θες να πας να παιξεις με τα χιονια στην παρνηθα ή ειπες εγω θα παω γραφειο φροντισε να εχεις αλυσιδες, η νταλικα τι δουλεια εχει στο δρομο. Λενε οτι παρατανε αυτοκινητα και γυριζουν με τα ποδια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! συγγνωμη οταν ανοιξει ο δρομος τι θα γινει με τα παρατημενα !!!!!!!!!!!!!! θα τρελαθουμε τελειως !!!!!!!!!

Επίσης ξεκαθααριζω οτι πας στον δημο σου, μετα απο μερες λες την οδο σου σου δινει χαρτη οτι ο δρομοσ ηταν κλειστος το πας σον εργοδοτη σου και πληρωνεσε κανονικα την μερα χωρις αδεια χωριςε τιποτα. Το εχω κανει πολλες φορες οταν ειμουνα Διονυσο. 

Χαλαρωστε ολοι που πηρατε το αυτοκινητο και κοιταξτε πρωτα στο καθρεφτη για τις "ασκοπες μετακινησεις"

μην πει κανεις για θεμα υγειας και εγω τι να κανω που πρεπει να παω στο νοσοκομειο.  Μην συχγεετε τα πραγματα.

Πέρυσι που έκλεισαν προληπτικά την Εθνική ,πάλι γκρίνιαζαν .Δεν καταλαβαίνεις ότι η γκρίνια από ορισμένους εδώ μέσα έχει συγκεκριμένους λόγους;

• Like 5
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, great είπε

Απο την δουλειά μου μας ειπαν να έρθουμε κανονικά και οταν αρχίσει να χιονίζει να φύγουμε ολοι. Τι έπρεπε να κάνουμε να πουμε οχι?

Στο φύγε , ναι σε καποια σημεία ξεκινούσε δύσκολα το αμάξι.

Μια λέγαν απο το μεσημέρι και μετα θα ξεκινήσει το χιονι μια απο το πρωι, δεν εβγαζες ακρη

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, great είπε

O εργαζομενος δεν εχει ευθηνη ? δηλαδη γιατι να βγεις με το αυτοκινητο χωρις ορατοτητα στα 2 μετρα να πας γραφειο ? για να βριζουν μετα ολοι τον κρατικο μηχανισμο ? Δεν νομιζω οτι ολοι ειμαστε γιατροι ή θα πεσει εξω η εταιρεια εαν δουλεψουβν αππο το σπιτι, το καλο που εκανε το covid ειναι οτι επιτελους μαθαν τι παει να πει τηλεργασια και ποσο οφελιμη ειναι για ολους. 

Αν γκρινιαζει ο εργοδοτης, ξυδακι και το χαρτι απο τον δημο απο πεμπτη που θα ειναι καλά και κουβεντα παραπάνω

Όλοι έχουν ευθύνη. Να σου θυμίσω βεβαια ότι στις 7 το πρωί που φευγουν οι περισσότεροι είχε ακόμα ανοιχτό καιρό, ενώ στις 8 ότι είχε αρχίσει να ρίχνει λίγο χιόνονερο.

Αν σου λένε, έλα με κάθε κόστος, θα πας. Δυστυχώς.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δόθηκε εντολή στις 12.00 σε δημόσιες υπηρεσίες να αφήσουν τους εργαζόμενους να επιστρέψουν σπίτια τους αν δεν είναι απαραίτητοι για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας. Πάρα πολλοί εργαζόμενοι από δημόσιο και ιδιωτικό τομέα πήραν άδεια να επιστρέψουν σπίτια τους και πάρα πολλοί κάνουν απαραίτητα ψώνια γιατί δεν ξέρουν αν αύριο θα μπορέσουν.

Πολλοι έχουν αυξημένες ανάγκες μετακίνησης και υποχρεώσεις και δεν έχουν τρελάθεί όλοι να πηγαίνουν τσάρκα για καφε ή να δουν χιόνια στην Πάρνηθα. Είναι μια δύσκολη ημέρα , ας μην είμαστε γκρινιάρηδες και ας αναλογιστούμε αν εμείς σαν άτομα κάνουμε αυτό που πρέπει.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, great είπε

Μιλα μου κι'αλλο για ατομικη ευθυνη, φτιαχνομαι. 

FB_IMG_1643020645541.jpg

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

40 λεπτά είμαι στο δρόμο από αμερικανική πρεσβεία και τωρα φτάνω καλλιμαρμαρο 

Δεν εχει σταματήσει στιγμή να ρίχνει

20220124-124054.jpg

20220124-122353.jpg

Επεξ/σία από margaritagr
  • Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...