Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Macosj είπε Εκεί είμαι αρα γιατι χαλιεσαι με το μισο ποντο χιονι στην Ελλαδα?δεν σε επηρεαζει στην ζωουλα σου!
fommof Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Φίλη μου έστειλε φωτο απο Ηλιουπολη... Κατω Πατησια ειμαστε στους 1.5C 66%, ριχνει αλλά δεν στρωνει (ενω νωριτερα ειχε πιασει χιονι στις οροφες των αυτοκινήτων, τωρα μόνο στα παρμπριζ). Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2022 από fommof 1
papoys1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, fredd0 είπε οχου μωρε με το κρατικο μηχανισμο. Αττικη ειμαστε που ριχνει χιονι μια φορα στα 10 χρονια, δεν ειμαστε Μινεσσοτα που χει χιονι καθε μερα 6 μηνες. Τι περιμενεις να χουμε, στρατιες απο εκχιονιστικα να καθονται μπας και χιονισει Τουλαχιστον φετος εχει χαμηλες θερμοκρασιες (ελαφρυ χιονι) οποτε λογικα δε θα χουμε τα θεματα που χαμε περσυ (εδω 3 μερες ηταν χωρις ρευμα) Θα μπορούσε από χτες το βράδυ να απαγορεύσει την κίνηση βαρέων οχημάτων. Άντε τώρα να ανοίξουν δρόμοι για να περάσουν εκχιονιστικά τα οποία και να υπάρχουν είναι άχρηστα. Και ένα μικρό παιδί αυτό το καταλαβαίνει αλλά αυτουνών το μυαλό υστερεί και από μυαλό μικρού παιδιού. 5
greekfragma Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαιρετισμούς από Ελληνικό ψηλά στον Υμηττό. Η ορατότητα κοντά στα 60-70 μέτρα. Πλέον αρχίζει και πυκνώνει κι άλλο. @Swimmer21 Να δω πως θα γυρίσεις από Πόρτο Ράφτη! βιντεάκι https://streamable.com/svduip Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2022 από greekfragma 3
emiliosk Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Νότια πάντως ρίχνει αλλά δεν πιάνει. Νομίζω το ίδιο συμβαίνει και κέντρο ( Σύνταγμα)
cumulus Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε αρα γιατι χαλιεσαι με το μισο ποντο χιονι στην Ελλαδα?δεν σε επηρεαζει στην ζωουλα σου! Κάνει μια προσπάθεια , δεν ξέρεις ποιος μπορεί να τσιμπήσει.
papoys1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Γέρακας πριν 10 λεπτά (δεν έχω αλλάξει την ώρα στη μηχανή) . Και ρίχνει του θανατά. 1
dazed Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 25 λεπτά πριν, fredd0 είπε Κανενας εργοδοτης δε θα σου πει ελα δουλεια σημερα/αυριο. Κανενας εργοδοτης δεν θα σου πει μην ερχεσαι. Δεν ξερω που ζεις, αλλα ολος αυτος ο χαμος στους δρομους γινεται γιατι ολα (πλην των σχολειων) θα λειτουργουσαν κανονικα σημερα. Αν δεν πας, η ευθυνη ειναι δικια σου. Εγω αυτο εκανα, αλλα δεν μπορουν ολοι. 8
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, dazed είπε Κανενας εργοδοτης δεν θα σου πει μην ερχεσαι. Δεν ξερω που ζεις, αλλα ολος αυτος ο χαμος στους δρομους γινεται γιατι ολα (πλην των σχολειων) θα λειτουργουσαν κανονικα σημερα. Αν δεν πας, η ευθυνη ειναι δικια σου. Εγω αυτο εκανα, αλλα δεν μπορουν ολοι. https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/371079/ti-isxyei-gia-tous-ergazomenous-pou-den-tha-boresoun-na-pane-stin-ergasia-tous-logo-kakokairias?fbclid=IwAR2u9Trdr969RN9uJMMnyp9XQUEHHJQEnQvQ0Goo0tlWuXSBqxU8gxSeTRM Δεν ξερω αν μπορει κατι να γινει με αυτο...
papoys1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Αυτή τη στιγμή παιδιά είχαμε και το πρώτο μπουμπουνητό στο Γέρακα και παλιά λεγανε ότι θα μας πνίξει στο χιόνι. Άσχημα τα πράγματα πέραν της πλάκας στο δρόμο ξεπέρασε τα 20 εκατοστά. 1
kirileman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, emiliosk είπε Νότια πάντως ρίχνει αλλά δεν πιάνει. Νομίζω το ίδιο συμβαίνει και κέντρο ( Σύνταγμα) Τι εννοείς δεν πιάνει και πόσο νότια;
greekfragma Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 15 hours ago, margaritagr said: Εγω αυριο μεσημέρι περιμένοντας το χιόνι περιμένουμε σημερινή φώτο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 1 minute ago, papoys1 said: Αυτή τη στιγμή παιδιά είχαμε και το πρώτο μπουμπουνητό στο Γέρακα και παλιά λεγανε ότι θα μας πνίξει στο χιόνι. Άσχημα τα πράγματα πέραν της πλάκας στο δρόμο ξεπέρασε τα 20 εκατοστά. Yeah κι εγώ άκουσα βροντές πριν μερικά λεπτά...
cumulus Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, papoys1 είπε Θα μπορούσε από χτες το βράδυ να απαγορεύσει την κίνηση βαρέων οχημάτων. Άντε τώρα να ανοίξουν δρόμοι για να περάσουν εκχιονιστικά τα οποία και να υπάρχουν είναι άχρηστα. Και ένα μικρό παιδί αυτό το καταλαβαίνει αλλά αυτουνών το μυαλό υστερεί και από μυαλό μικρού παιδιού. 2/10
Προτεινόμενες αναρτήσεις