Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλη μου έστειλε φωτο απο Ηλιουπολη...

1210869226_signal-2022-01-24-114222_001-Copy.jpeg.e4e15ef96ff07c7419187317ef8ed138.jpeg

Κατω Πατησια ειμαστε στους 1.5C 66%, ριχνει αλλά δεν στρωνει (ενω νωριτερα ειχε πιασει χιονι στις οροφες των αυτοκινήτων, τωρα μόνο στα παρμπριζ).

Επεξ/σία από fommof
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, fredd0 είπε

οχου μωρε με το κρατικο μηχανισμο. Αττικη ειμαστε που ριχνει χιονι μια φορα στα 10 χρονια, δεν ειμαστε Μινεσσοτα που χει χιονι καθε μερα 6 μηνες. Τι περιμενεις να χουμε, στρατιες απο εκχιονιστικα να καθονται μπας και χιονισει

Τουλαχιστον φετος εχει χαμηλες θερμοκρασιες (ελαφρυ χιονι) οποτε λογικα δε θα χουμε τα θεματα που χαμε περσυ (εδω 3 μερες ηταν χωρις ρευμα)

Θα μπορούσε από χτες το βράδυ να απαγορεύσει την κίνηση βαρέων οχημάτων. Άντε τώρα να ανοίξουν δρόμοι για να περάσουν εκχιονιστικά τα οποία και να υπάρχουν είναι άχρηστα.

Και ένα μικρό παιδί αυτό το καταλαβαίνει αλλά αυτουνών το μυαλό υστερεί και από μυαλό μικρού παιδιού.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετισμούς από Ελληνικό ψηλά στον Υμηττό.

Η ορατότητα κοντά στα 60-70 μέτρα. Πλέον αρχίζει και πυκνώνει κι άλλο. @Swimmer21 Να δω πως θα γυρίσεις από Πόρτο Ράφτη!

βιντεάκι

https://streamable.com/svduip

IMG_20220124_112646.jpg

Επεξ/σία από greekfragma
  • Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε

αρα γιατι χαλιεσαι με το μισο ποντο χιονι στην Ελλαδα?δεν σε επηρεαζει στην ζωουλα σου!

Κάνει μια προσπάθεια , δεν ξέρεις ποιος μπορεί να τσιμπήσει. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, fredd0 είπε

Κανενας εργοδοτης δε θα σου πει ελα δουλεια σημερα/αυριο. 

Κανενας εργοδοτης δεν θα σου πει μην ερχεσαι. Δεν ξερω που ζεις, αλλα ολος αυτος ο χαμος στους δρομους γινεται γιατι ολα (πλην των σχολειων) θα λειτουργουσαν κανονικα σημερα. Αν δεν πας, η ευθυνη ειναι δικια σου. Εγω αυτο εκανα, αλλα δεν μπορουν ολοι.

• Like 8
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dazed είπε

Κανενας εργοδοτης δεν θα σου πει μην ερχεσαι. Δεν ξερω που ζεις, αλλα ολος αυτος ο χαμος στους δρομους γινεται γιατι ολα (πλην των σχολειων) θα λειτουργουσαν κανονικα σημερα. Αν δεν πας, η ευθυνη ειναι δικια σου. Εγω αυτο εκανα, αλλα δεν μπορουν ολοι.

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/371079/ti-isxyei-gia-tous-ergazomenous-pou-den-tha-boresoun-na-pane-stin-ergasia-tous-logo-kakokairias?fbclid=IwAR2u9Trdr969RN9uJMMnyp9XQUEHHJQEnQvQ0Goo0tlWuXSBqxU8gxSeTRM

Δεν ξερω αν μπορει κατι να γινει με αυτο...

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή παιδιά είχαμε και το πρώτο μπουμπουνητό στο Γέρακα και παλιά λεγανε ότι θα μας πνίξει στο χιόνι. Άσχημα τα πράγματα πέραν της πλάκας στο δρόμο ξεπέρασε τα 20 εκατοστά.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, emiliosk είπε

Νότια πάντως ρίχνει αλλά δεν πιάνει. Νομίζω το ίδιο συμβαίνει και κέντρο ( Σύνταγμα) 

Τι εννοείς δεν πιάνει και πόσο νότια;

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, papoys1 said:

Αυτή τη στιγμή παιδιά είχαμε και το πρώτο μπουμπουνητό στο Γέρακα και παλιά λεγανε ότι θα μας πνίξει στο χιόνι. Άσχημα τα πράγματα πέραν της πλάκας στο δρόμο ξεπέρασε τα 20 εκατοστά.

Yeah κι εγώ άκουσα βροντές πριν μερικά λεπτά...

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Θα μπορούσε από χτες το βράδυ να απαγορεύσει την κίνηση βαρέων οχημάτων. Άντε τώρα να ανοίξουν δρόμοι για να περάσουν εκχιονιστικά τα οποία και να υπάρχουν είναι άχρηστα.

Και ένα μικρό παιδί αυτό το καταλαβαίνει αλλά αυτουνών το μυαλό υστερεί και από μυαλό μικρού παιδιού.

2/10 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...