laserjesus Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Αφιδνες χαλαρά ακόμα. Να δουμε τι θα κανει το μεσημέρι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Thresh είπε Δεν το περίμενα τόσο πρωί, τόσο πολύ. Σας βλέπω για 1 μέτρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avenger Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Κέντρο φόρτωσε πάλι..Καλά αν το πάει έτσι μέχρι το βράδυ αύριο δε θα κινείται τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, avenger είπε Κέντρο φόρτωσε πάλι..Καλά αν το πάει έτσι μέχρι το βράδυ αύριο δε θα κινείται τίποτα... Και Τεταρτη μην σου πω εφοσον διατηρηθουν οι χαμηλες θερμοκρασιες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Ηρθε και μήνυμα από το 112 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Trending threads: Σκανδιναβια και καιρικά. Ταιριαστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 14 minutes ago, kirileman said: Σας βλέπω για 1 μέτρο. Ναι κι εγώ το κόβω να πιάνουμε πάνω από 60cm σήμερα/αύριο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Just now, margaritagr said: Ηρθε και μήνυμα από το 112 Μινι καρδιακο παλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Πως αλλάζουμε ήχο στα μηνύματα από την πολιτική προστασία μου κόψε τη χολή πάλι; 4 minutes ago, Thresh said: Ναι κι εγώ το κόβω να πιάνουμε πάνω από 60cm σήμερα/αύριο... Εμπρός καλέ μου λέβητα φυσικού αερίου! Φαντάζομαι ξύλα, λουκάνικα κλπ θα έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 3 minutes ago, kirileman said: Εμπρός καλέ μου λέβητα φυσικού αερίου! Φαντάζομαι ξύλα, λουκάνικα κλπ θα έχεις. Φυσικό αέριο, 0.020, στους 22 ο θερμοστάτης. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 εμάς τους Πειραιώτες δεν μας παίζουνε να δω πως θα γυρίσουμε σπίτι σήμερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Τι υπέροχα που τα διάβαζε στο μήνυμα της η πολιτικοπροστασία; Ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δώστε feedback από Άγιο Δημήτριο, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Ελληνικό να ξέρουμε τι γίνεται. Είμαι Ελληνικό (αλλά δουλεύω σε αντίθεση με άλλους :Ρ) και δε μπορώ να δω τι παίζει έξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth_gr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Γέρακα στρωμένο φουλ από νωρίς . Εν τω μεταξύ έχω δει ήδη μια στούκα από το μπαλκόνι, όλοι πατινάζ κάνουν στο δρόμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, phanispal είπε Δώστε feedback από Άγιο Δημήτριο, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Ελληνικό να ξέρουμε τι γίνεται. Είμαι Ελληνικό (αλλά δουλεύω σε αντίθεση με άλλους :Ρ) και δε μπορώ να δω τι παίζει έξω. παράθυρα δεν έχετε ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις