Προς το περιεχόμενο

Καιρικά

Τοξοβόλος___U__K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Thresh είπε

Δεν το περίμενα τόσο πρωί, τόσο πολύ.

Ευτυχώς δεν έφυγα. Το στρώνει αμέσως. Πέσανε έξω στην ώρα έναρξης.

2°C βλέπω στον αισθητήρα έξω στο μπαλκόνι.

Επεξ/σία από dtk-386
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παμε δυνατα ρε Α. Πατήσια! Θα δουμε αλπικο τοπίο απο νωρις, οντως επεσαν εξω που ελεγαν απο μεσημεροαπογευμα οτι θα ξεκινησει.

4 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Σε άλλα νέα εδώ έρθει με τ αμαξι δουλεια , καλά θα παει αυτό 😛

Δε σταματάει να ρίχνει κι αρχίζει να πιάνει στ αμάξια 

Μπορεί να φανεί μλκια γιατί δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις, αλλά με αφορμή το ποστ σου, νομίζω ότι πρέπει να γίνει κουβέντα στις εργασίες του καθενός να φύγει ο κόσμος για το σπίτι του όσο γίνεται ακόμα. Δεν είναι κάτι απλό αυτό που έρχεται, δεν είμαστε προετοιμασμένοι

• Like 2
  • Thanks 1

Εδώ το έχει στρώσει για τα καλά. Ενας μετεωρολόγος στον Α είπε ότι αυτό που βλέπουμε είναι προεόρτια. Από μεσημέρι θα υπάρξει μεγάλη ένταση!!! Οσοι είστε στη δουλειά φύγετε. Μην το παίρνετε στο χαβαλέ.

Αναφορά σε κείμενο

Μπορεί να φανεί μλκια γιατί δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις, αλλά με αφορμή το ποστ σου, νομίζω ότι πρέπει να γίνει κουβέντα στις εργασίες του καθενός να φύγει ο κόσμος για το σπίτι του όσο γίνεται ακόμα. Δεν είναι κάτι απλό αυτό που έρχεται, δεν είμαστε προετοιμασμένοι

Φίλε πάμε για γερό κάζο..το πήραμε δυστυχώς όλοι χαλαρά και θα γίνει χαμός.

Ελπίζω να επικρατήσει η λογική και ο υπουργός πολιτικής προστασίας να δώσει σήμα

να φύγουν όλοι  έστω μέχρι τις 12 γιατί μετά θα ζήσουμε τραγικές στιγμές ακόμα και κέντρο...

• Like 1

24 λεπτά πριν, Haldol είπε

Update:

screenshot.jpg.76fcfcfc96335820639dae1d3ae578b3.jpg

Σε κάνα δίωρο το βλέπω να μην ανοίγει η πόρτα ούτε με φτυάρι με το ρυθμό που πάει. :P 

αχχχχχ 7 χρονια στον Διονυσο εμενα, ψηλά. Καλες εποχες που το ειχε στρομενο 10 π οντους επαιρνα τηλεφωνο στο γραφειο οτι δεν θα ερθω γιατι εχει χιονι κα μου λεγαβν ρε πλακα μας κανεις εδω εχει ηλιο και ζεστη. Αλλο κλιμα, κουρτινα με το που παιρνας Αγ. Στεφανο

Αμπελοκηπους 8:20 δεν επεφτε νυφαδα...λεω μουφα η δουλεια ετοιμαζομαστε για εργασια. Μεχρι να βαλω καφε κτλπ αρχισε να ριχνει. 9:00 είχε στρωσει αμαξια και δεντρα...παμε για τηλεργασια ευτυχως!

Εδω Χαλανδρι.Σηκωθηκα πρωι για να παρω καυσιμα,8 ημουν εξω 8:10 στο μαγαζι χωρις να ριχνει τιποτα,ξαφνικα αρχιζει να ριχνει χιονι με σφοδροτητα και σε 10 λεπτα ειχε στρωσει.Πλεον ειναι στρωμενα ολα,πολυ προσοχη φαινεται οντως να ειναι δυσκολη η κατσταση.

Η εναλλαγη ηταν φοβερα γρηγορη μεσα σε 15 λεπτα βορεια αττικη στρωθηκαν τα παντα  με τρομερη χιονοθυελλα.Εγω γυρισα πισω γιατι δεν ηθελα να μπω σε κινδυνο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...