greekfragma Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Just now, phanispal said: Ναι, κυρίως Βουλιαγμένης κινούμαι. Πότε να προλάβει να το παγώσει; Δε νομίζω ότι με ~4°C που παίζει να έχει εκείνη την ώρα θα υπάρχει τέτοιο θέμα. στα στενά το πατημένο μπορεί και να προλάβει να παγώσει. για να μην παγώσει θα πρέπει να περνάνε συνεχώς οχήματα από πάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, phanispal είπε Ναι, κυρίως Βουλιαγμένης κινούμαι. Πότε να προλάβει να το παγώσει; Δε νομίζω ότι με ~4°C που παίζει να έχει εκείνη την ώρα θα υπάρχει τέτοιο θέμα. Ως μηχανόβιος σου λέω μην το παίρνεις τόσο αψήφιστα. Εδώ η βροχή και μας ζορίζει. Θα βγεις εσύ με χιόνι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 20 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε Η σφοδρότητα τον φαινομένων, δικαιολογεί την συγκεκριμένη καταστροφολογια. Το πρωί 8-9 που πάει ο κόσμος στις δουλειές δεν θα έχει πολλά φαινόμενα. Όταν γυρίζουν όμως, από τις 12 μέχρι το βράδυ, θα πέσει τεράστια ποσότητα χιονιού. Αν κρίνω από το μποτιλιάρισμα μια κλασσική καθημερινή, δυστυχώς πολύ φοβάμαι ότι θα παραλύσουν όλοι οι κεντρικοί οδικοί άξονες εκείνες τις ώρες. Και ναι, ίσως αύριο για να γυρίσουμε από τις δουλειές μας να θέλουμε αλυσίδες. Είμαι 15 λεπτά με τα πόδια από τη δουλειά. Περιστέρι η περιοχή. Να είμαι σε επιφυλακή; Δουλεύω 13:00-21:00 αύριο. Just in time.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Καλά, στο μηχανάκι έχω ήδη βγάλει απο χθές την μπαταρία και κάλυψα τους πόλους.Σήμερα θα του βάλω και κουκούλα για να μην σκεπαστεί από το χιόνι. Δευτέρα και Τρίτη δεν πρέπει να κυκλοφορεί μηχανή, δεν είναι λογικό.Ακόμα και αν δε πέσεις, μπορεί να πέσει ο άλλος πάνω σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Εγω αυριο μεσημέρι περιμένοντας το χιόνι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Αύριο περιμένουμε αναφορές και φωτό από όλους!!! 9 minutes ago, tommybertsen said: Είμαι 15 λεπτά με τα πόδια από τη δουλειά. Περιστέρι η περιοχή. Να είμαι σε επιφυλακή; Δουλεύω 13:00-21:00 αύριο. Just in time.. Θεωρώ ότι δεν θα έχεις θέμα, με προσοχή όμως το βράδυ για τον παγετό και για τους ότι να ναι οδηγούς. Μπορεί να σας φαίνεται τραβηγμένο, αλλά υπάρχουν χάρτες που δίνουν 100+εκ για περιοχές της Αττικής. Τα μισά να πέσουν θα υπάρξουν προβλήματα. Ένα αμάξι που θα μείνει από το κρύο, μια νταλίκα στη μέση του δρόμου, μπορεί να κάνει ουρές χιλιομέτρων. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 εμάς σήμερα μας τελείωσε το πετρέλαιο στο καυστήρα ενώ είχαμε πει στη διαχειρίστρια οτι τελειώνει εδώ και 1 εβδομάδα. πάω να ανάψω και ο καυστήρας νεκρός. 🤪 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas7777 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Στη δική εργασία μας ειπαν να πάμε κανονικά διοτι το πρωί δε θα έχει φαινόμενα. Θα φυγουμε λέει οπως θα φυγουν όλοι (ετσι τεμπέληδες που θέλατε να αράξετε..βεντουζα :P) Eπισης δεν δικαιολογουν αδεια επειδη έκλεισαν τα σχολεία. 2 συνάδελφοι θα πάνε με τα παιδιά τους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Ελληνικό επιχειρείν στα καλύτερα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas7777 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 38 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε Αύριο περιμένουμε αναφορές και φωτό από όλους!!! Θεωρώ ότι δεν θα έχεις θέμα, με προσοχή όμως το βράδυ για τον παγετό και για τους ότι να ναι οδηγούς. Μπορεί να σας φαίνεται τραβηγμένο, αλλά υπάρχουν χάρτες που δίνουν 100+εκ για περιοχές της Αττικής. Τα μισά να πέσουν θα υπάρξουν προβλήματα. Ένα αμάξι που θα μείνει από το κρύο, μια νταλίκα στη μέση του δρόμου, μπορεί να κάνει ουρές χιλιομέτρων. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Βρε κολυμβητή για πες εσυ που τα τσεκάρεις αυτά. Τι λένε οι ειδικοί; Θα ξεκινήσει νωρίς αυτό το πράγμα ή θα βρει όλη την Αθήνα στο δρόμο για μποτιλιάρισμα ιστορικό; Σε ρωτάω λαμβάνοντας υποψη την απάντηση της εταιριας που εργάζομαι εγω (υποθέτω οτι και άλλες ιδιωτικές επιχειρήσεις το ίδιο θα πουν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, gas7777 είπε Στη δική εργασία μας ειπαν να πάμε κανονικά διοτι το πρωί δε θα έχει φαινόμενα. Θα φυγουμε λέει οπως θα φυγουν όλοι (ετσι τεμπέληδες που θέλατε να αράξετε..βεντουζα :P) Eπισης δεν δικαιολογουν αδεια επειδη έκλεισαν τα σχολεία. 2 συνάδελφοι θα πάνε με τα παιδιά τους Ετσι και εμεις στο εργοστασιο.Την Παρασκευη αδειασαμε το δικτυο του νερου γιατι ειχε πει η διευθυνση οτι ισως απο Δευτερα να μην παμε λογω των φαινομενων αλλα μαλλον δεν θα δουμε καθολου χιονι Θεσσαλια.Πριν λιγο που μιλησα με τα αφεντικα,ειπαν οτι θα παμε κανονικα αυριο.Την εβδομαδα που μας περασε απο τις 8 ωρες,τις 5 τις βγαζαμε μεσα στο καλοριφερ.Ε,αυτη την εβδομαδα θα ειμαστε και τις 8 μεσα στο καλοριφερ.😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 43 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε Αύριο περιμένουμε αναφορές και φωτό από όλους!!! Θεωρώ ότι δεν θα έχεις θέμα, με προσοχή όμως το βράδυ για τον παγετό και για τους ότι να ναι οδηγούς. Μπορεί να σας φαίνεται τραβηγμένο, αλλά υπάρχουν χάρτες που δίνουν 100+εκ για περιοχές της Αττικής. Τα μισά να πέσουν θα υπάρξουν προβλήματα. Ένα αμάξι που θα μείνει από το κρύο, μια νταλίκα στη μέση του δρόμου, μπορεί να κάνει ουρές χιλιομέτρων. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Οι δρόμοι από τους οποίους περνώ, δεν έχουν και πολλά αυτοκίνητα. Μόνο η Κωνσταντινουπόλεως (που οδηγεί Μπουρνάζι) έχει. Ωστόσο θέλει προσοχή. Θα βάλω τις μπότες μου και ό,τι γίνει 😛 Υπάρχει μια πιθανότητα, αν τα φαινόμενα αρχίσουν να εντείνονται επικίνδυνα, να μας αφήσουν να φύγουμε νωρίτερα. Θα δούμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το πρωί μια χαρά θα πάει ο κόσμος στην δουλειά, το μεσημέρι θα κατασκηνώσουν εκεί.Πάρτε μαζί σας πολύ νερό και φαγητό.Και 1 sleeping bag μπορεί να φανεί χρήσιμο. 😆 Εκτός αν υπάρχει περίπτωση να φυσάει αρκετά και να μην το στρώσει. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2022 από AntiCambeR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, kirileman είπε Μάθαμε τι βάρος θα έχει το χιόνι που θα πέσει; Μπορει να υπολογιστεί κατ' εκτίμηση αφού γίνουν γνωστα τα ύψη χιονιού και η έκταση των επιφανειών ανά ύψος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzana Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Το πρωί μια χαρά θα πάει ο κόσμος στην δουλειά, το μεσημέρι θα κατασκηνώσουν εκεί.Πάρτε μαζί σας πολύ νερό και φαγητό.Και 1 sleeping bag μπορεί να φανεί χρήσιμο. 😆 Εκτός αν υπάρχει περίπτωση να φυσάει αρκετά και να μην το στρώσει. Από ότι άκουσα σε δελτίο ειδήσεων τώρα το βράδυ, αύριο θα φυσάει αρκετά (γενικά, δεν είπαν συγκεκριμένα για Αθήνα). Παίζει αν φυσάει πολύ να μην το στρώσει, ακόμα και αν η χιονόπτωση είναι έντονη? (μπορεί η ερώτησή μου σε κάποιους να ακούγεται γελοία, αλλά είμαι άσχετη από καιρικά) Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2022 από manzana Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις