Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kirileman είπε

Τη Δευτέρα θα ρίχνει από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Εγω διαβάζω πως απ το μεσημέρι και μετά θα ρίξει αρκετά. Για το πρωί χιονόνερο και τέτοια. Κοιτάζω Ηράκλειο βέβαια.

Δημοσ.

Σήμερα δε περιμέναμε κάτι ιδιαίτερο για τα χαμηλά της Αθήνας. Η 2η φάση από Κυριακή βράδυ ξημερώματα Δευτέρας είναι που θα φέρει τα πολλά. :)

Αυτό που θα βοηθήσει να πέσει χιόνι και να το κρατήσει να μη λιώσει είναι οτι δεν έβρεξε, η υγρασία είναι ακόμα χαμηλά, και οι θερμοκρασίες τουλάχιστον μέχρι Τετάρτη θα είναι κοντά στο 0.

Δημοσ.

Βριλήσσια πάντως δεν ρίχνει τίποτα. Αλλά και να ρίξει με τον αέρα που φυσάει δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.

Δημοσ.

Τώρα ότι νιφαδα πέφτει, έρχεται από αλλού με το αέρα.

Δεν πιάνει πουθενά με 3-4 βαθμούς.

Από Κυριακή ξημέρωμα θα δούμε

Δημοσ.

Σημερα και αυριο μην περιμένετε  καθολου χιόνι στην Αθήνα.

Ισως την Δευτέρα αλλά φαίνεται οτι κατι εχει αλλαξει παλι 

Διαβαστε τις ειδικες επισημάνσεις στο  τελευταίο blog του δασκάλου

https://ziakopoulos.blogspot.com/2022/01/blog-post_31.html#more

• Like 1
Δημοσ.

Η ουσία ειναι πως ο,τι ριξει θα ειναι απο Δευτέρα μεσημέρι. 

Αν ειμαστε τυχεροί, θα το στρωσει στα Βουπου τη Δευτέρα το βράδυ, μπας και τη Τριτη το πρωι με την ηλιοφάνεια δουμε χιονάκι. Χαλαρά δηλαδή.

Σχολεία κανονικότατα οπως μου ειπε ένας γνωστος από περιφέρεια. Δε δειχνουν τιποτε τη Δευτέρα το πρωί.

Δημοσ.

Έριξε κάτι χιονόνερα εδώ (Περιστέρι όρια με Αγ.Αναργύρους), κάτι ψιλονιφάδες στο κέντρο (Πανεπιστήμιο/Ακαδημίας) και τώρα αχνοφαίνεται ήλιος (έχει ανοίξει λίγο σε διάφορα σημεία), κυρίως συννεφιά. Θερμοκρασία το θερμόμετρό μου λέει 5.4 και 54% υγρασία.  Πρόβλεψη δεν μπορώ να κάνω, τόσα μοντέλα και το καθένα λέει και κάτι διαφορετικό. Πχ για αύριο δίνουν ηλιοφάνεια με μέγιστη τους 6 βαθμούς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Η ειρωνεία που επαρχία Φλώρινας έχει πεντακάθαρο ουρανό. Δεν θα δούμε πολύ χιόνι και φέτος 😢

Καλά για κάτι - 15 - 18 μας έλεγαν και 9 το πρωί όλος ο κόσμος ήταν έξω με ντάλα ήλιο και κρύο της πλάκας για εμάς τους ντόπιους. Εγώ από Πτολεμαΐδα πήγα Φλώρινα το πρωί και επειδή φορούσα μπλούζα χοντρή και μπουφάν έκλεισα το καλοριφέρ στο αμάξι γιατί έσκασα. Πτολεμαΐδα καθόλου χιόνι και φέτος 😢 οι γέροι έχουν πλάκα που λένε ε εδώ έχει τα έργα (ΔΕΗ) δεν χιονίζει γιατί είναι μολυσμένη η ατμόσφαιρα (λες και παλιά δεν ήταν που δούλευαν όλες οι μονάδες).

Επεξ/σία από liakinen
  • Like 2
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Thresh είπε
2 ώρες πριν, liakinen είπε

Καλά για κάτι - 15 - 18 μας έλεγαν και 9 το πρωί όλος ο κόσμος ήταν έξω με ντάλα ήλιο και κρύο της πλάκας για εμάς τους ντόπιους. Εγώ από Πτολεμαΐδα πήγα Φλώρινα το πρωί και επειδή φορούσα μπλούζα χοντρή και μπουφάν έκλεισα το καλοριφέρ στο αμάξι γιατί έσκασα. Πτολεμαΐδα καθόλου χιόνι και φέτος 😢 οι γέροι έχουν πλάκα που λένε ε εδώ έχει τα έργα (ΔΕΗ) δεν χιονίζει γιατί είναι μολυσμένη η ατμόσφαιρα (λες και παλιά δεν ήταν που δούλευαν όλες οι μονάδες).

Καλά, πριν κάθε σοβαρό μέτωπο, είτε καύσωνα είτε κρύου, θα βγουν κάποιοι να γράψουν για μείον τόσο και συν 45 βαθμούς για να μαζευουν clicks στις σελίδες τους. Τώρα αν το είπε μετεωρολόγος αυτό, είτε θα μιλούσε για την πλέον ακραία θερμοκρασία σε συγκεκριμένο μέρος και υψόμετρο, κανένα Νευροκοπι πχ, είτε μπορει να έκανε και λάθος πρόβλεψη. 

Επίσης, αυτό το πρώτο σοβαρό μέτωπο για τον φετινό Χειμώνα, αν δεν περάσει και ο Φεβρουάριο δεν έχουμε ηρεμήσει από τέτοια, μπορεί να ερθουν και άλλα. 

Στην Αθήνα και γενικότερα η πρακτική προϋπόθεση για χιόνι είναι να δούμε τουλάχιστον από 1 βαθμό και κάτω στα θερμόμετρα, με 4-5 δεν γίνεται τίποτα ίσως κανένα χιονόνερο. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...