Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

-13.3 είχε πιάσει η Παρνηθα το 2008, φαντάσου πόσο κρύο είχε.

Πιο πριν  το 2004 είχε -10 στην Πεντέλη, επικά χιόνια και τότε.

Στα ΒΠ προφανώς και έχει περισσότερο χιόνι. Εγώ το 2001-2 είχα μεταβεί στην Κηφισιά για κάποιες μέρες όταν έριξε, τόσο χιόνι όσο τότε δεν νομίζω να ξαναδώ στην ζωή μου, είχαμε βγει με τα πόδια για να πάω σούπερ μάρκετ με τον ξάδερφο γιατι χρειαζόμασταν διαφορα προϊόντα, γυρίσαμε σε 2 ώρες και τα πόδια μου είχανε νεκρωσει από την παγωνιά μέσα στο χιόνι. Μετά από λίγες ημέρες επέστρεψα στο κέντρο, ελάχιστο χιόνι είδα γενικά ήταν στο λιώσιμο. Πεντέλη και Πάρνηθα δεν το συζητάμε, είναι τα κατ' εξοχήν μέρη που θα πέσει χιόνι. Το 2004 θυμάμαι κάτι σωλήνες που έσπασαν στην ταράτσα από το κρύο, πρέπει να το είχε στρώσει σε ταράτσες αλλά όχι αλλού. 

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

5⁰C εγραφε τωρα το θερμόμετρο στο αυτοκίνητο, Αθήνα, Κεντρο. 

Μπδγ, προσωπικά η χαρα του χιονιου για μενα διαρκει 30 δευτερολεπτα, μεχρι να δω την πρώτη νιφαδα. Μετα γίνεται αβολο και βαρετο οταν ασπρίζουν τα παντα.

Αλλα δεν μπορω να καταλάβω γιατι να τα χωσει κανεις σε καποιον που του αρεσει. Με τη λογικη οτι ειτε αρεσει σε μενα ειτε οχι, αμα ειναι να χιονισει, ε θα χιονισει, δεν θα το επηρεάσω εγω. Ειναι σα να λεω "μου αρεσει η νυχτα" και να μου λεει ο αλλος "ναι, αλλα καποιος που δεν εχει ρευμα θα κουτουλαει". Ναι οκ, αλλα παλι θα νυχτωσει 😛

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, greekfragma είπε

σου βάζω άνετα στοιχηματάκι οτι θα στήσεις χιονάνθρωπο ίσα με το μπόι σου :P

τόσο πολύ ρε σεις???

Δημοσ.
9 ώρες πριν, 1nsom-n1k είπε

To μόνο που κοιτάζω για τον καιρό είναι το windy. 

Μου φαίνεται πως όσοι περιμένετε χιόνι απ' την ελπίδα, με την ελπίδα θα μείνετε...  

Ετσι προβλεπει και το δικο μου μοντελλο...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ELTASSOS1 είπε

Ετσι προβλεπει και το δικο μου μοντελλο...

εισαι σιγουρος οτι ξερεις να διαβαζεις τα μοντελα? κατι δεν βλεπεις σωστα και ειμαι σιγουρος γιαυτο...

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, kirileman said:

Περιμένω ελάχιστο στρώσιμο στα Νότια. Σε καμία περίπτωση αυτό που έφερε πέρυσι η Μήδεια.

H Ελπίδα πεθαίνει τελευταία!

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Thresh είπε

H Ελπίδα πεθαίνει τελευταία!

2-3 εκ στα πεζοδρόμια για να μην τρέχω με τον μικρό στα βουνά που θέλει να παίξει και είμαστε κομπλέ.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Swimmer21 είπε

Συμφωνώ.

Αλλά κάποιοι άνθρωποι έχουν τις αδυναμίες τους. Κάποιοι είναι τρελοί με το χιόνι από μικροί. Όπως και εγώ.

Άλλοι θέλουν σαν τρελοί το καλοκαίρι και παραλίες ενώ πεθαίνουν χιλιάδες από καύσωνα.

Άλλοι πάνε Ντουμπάι εν μέσω πανδημίας.

Το θέμα είναι ότι έτσι κι αλλιώς η ΔΕΗ θα έρθει 100% πάνω, έτσι κι αλλιώς τρως κίνηση κάθε μέρα στους δρόμους, έτσι κι αλλιώς ζούμε σε μια χώρα που είμαστε όλοι τρεις λαλούν. Ας το χαρούμε λίγο και ας κάνει και επιτέλους η πολιτεία την δουλειά της.

Τέλος πιστεύω, ότι δεν είναι οι υποδομές οι οποίες είναι προβληματικές.

Θέληση, νοοτροπία και γνώση δεν υπάρχει, από ανθρώπους σε καίριες θέσεις.

Από την μια βλέπω δήμους να έχουν έγκαιρη ενημέρωση, να ασχολούνται, να είναι ήδη έξω με αλατια, κουβάδες, αγροτικά που τα έχουν κάνει μετατροπή για να ρίχνουν αλάτι, να έχουν ανοίξει θερμαινόμενους χώρους για αστέγους και ζωάκια.

Και από την άλλη βλέπω να σκουριάζουν εξοπλισμοί, να μην ασχολείται κανείς, να μην καθαρίζουν υπονόμους, να μην υπάρχουν ανταλλακτικά για υπερσύγχρονα μηχανήματα αλατιού κλπ.

Πιστεύετε ότι με όλες αυτές τις ανακοινώσεις, από την ΕΜΥ, από τόσα ΜΜΕ, έχει οργανώσει κάποιος ένα πλάνο;

Δευτέρα πρωί θα ψάχνονται αν θα στείλουν τα παιδιά τελικά σχολείο.

Με αυτά που γράφεις αυτοαναιρείσε. Από την μία λες να χαρούμε το χιόνι και μετά λες ότι δεν υπάρχει πλάνο.

Οι υποδομές μας είναι προβληματικές μετά από τόσα χρόνια οικονομικής καταστροφής. Ακόμα και σε αυτά τα μέσα που υπάρχουν, βάζουν επικεφαλής κάτι πολιτικά πρόσωπα έτσι για την θέση, οι οποίοι δεν έχουν ιδέα από το αντικείμενο. Οι δε υφιστάμενοι-μόνιμο προσωπικό κοιτάζουν να γλύψουν για να πάρουν καμιά προαγωγή με αποτέλεσμα μια τρύπα στο νερό. Ποιος θα κάνει το πλάνο, ο Πατούλης; 

• Super Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, kirileman said:

2-3 εκ στα πεζοδρόμια για να μην τρέχω με τον μικρό στα βουνά που θέλει να παίξει και είμαστε κομπλέ.

Με  2-3  και το κρύο που θα έχει, η χαρά της σαβούρας. :(

• Sad 1
Δημοσ.

Επιφυλακτικός και ο Ζιακοπουλος για στρώσιμο στην Αθήνα.

Και γενικά όλες οι προγνώσεις ως τώρα δείχνουν μεν χιόνι τη Δευτέρα αλλά ολιγοωρο. Στη καλύτερη περίπτωση να το στρώσει λίγο στα βόρεια, βαριά μέχρι το ΟΑΚΑ και την επόμενη μερα να λιώσει από την ηλιοφάνεια.

Να θυμίσω ότι οι προγνώσεις έδειχναν και για σήμερα λίγο χιόνι αλλά δεν είδαμε τίποτε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...