Προς το περιεχόμενο

Καιρικά

Τοξοβόλος___U__K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ούτε εγώ έχω ξαναδεί τόση βροχή στην Καλλιθέα και έχω μνήμες από αρχές 90.

Σε μερικές φάσεις έκανε στρόβιλους και το νερό έπεφτε σαν να το έριχνε κάποιος με κουβά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν λέει να σταματήσει το φαινόμενο. 

Ο ουρανός είναι θέμα 2 λεπτών να γίνει πυκνοτερος από συννεφα και μετά αραιότερος, το ίδιο και η ένταση της βροχής μαζί με μπουμπουνιτα. Από το πρωί μέχρι τώρα σταμάτησε και ξεκίνησε αμέτρητες φορές. 

Το ρευμα είχε πέσει κατά τις 14:30 για 10 λεπτά. Στην Κυψέλη που ρώτησα φίλη μάλλον ακόμα δεν έχει έρθει.

Επεξ/σία από Basilhs23___

Πάντως οφείλω να παραδεχτώ ότι σήμερα μου τη χάρισε. Συνήθως με σκίζει και αναθεματίζω αλλά σήμερα τη γλίτωσα κυριολεκτικά για δευτερόλεπτα.

15:30-15:40 που γυρνάω σπίτι απ' τη δουλειά (με το παπί) δεν έριχνε ούτε σταγόνα. Με το που έφτασα γαμήθηκε πάλι. Ελληνικό - Άγιος Δημήτριος.

• Like 1

Κάτι τέτοιες μέρες εκτιμώ την τηλεργασία! Ευτυχώς στην Πεύκη δεν έχουμε για την ώρα θέματα με το ρεύμα, ούτε κάπου να πάμε σήμερα γιατί είναι όλη ανηφόρες+κατηφόρες=ποταμάκια.

43 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Δεν λέει να σταματήσει το φαινόμενο. 

Ο ουρανός είναι θέμα 2 λεπτών να γίνει πυκνοτερος από συννεφα και μετά αραιότερος, το ίδιο και η ένταση της βροχής μαζί με μπουμπουνιτα. Από το πρωί μέχρι τώρα σταμάτησε και ξεκίνησε αμέτρητες φορές. 

Το ρευμα είχε πέσει κατά τις 14:30 για 10 λεπτά. Στην Κυψέλη που ρώτησα φίλη μάλλον ακόμα δεν έχει έρθει.

Απο οτι ηταν το φαινόμενο θα ειναι ποιο έντονο κατα το μεσημέρι και μετα. Οποτε πιστεύω οτι μεχρι αυριο ετσι θα το παει.

Το ρεύμα έπεσε σε κάποιες περιοχές λογω βλάβης υποσταθμού της ΔΕΗ στο Παγκράτι. Προσοχή στα ασανσέρ κτλπ γιατί απο το πρωι βλέπω διακυμάνσεις της τάξεως -5 με 10% φυσιολογικό γιατι το δίκτυό σε τέτοια φαινόμενα δοκιμάζετε.

7 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Απο οτι ηταν το φαινόμενο θα ειναι ποιο έντονο κατα το μεσημέρι και μετα. Οποτε πιστεύω οτι μεχρι αυριο ετσι θα το παει.

Το ρεύμα έπεσε σε κάποιες περιοχές λογω βλάβης υποσταθμού της ΔΕΗ στο Παγκράτι. Προσοχή στα ασανσέρ κτλπ γιατί απο το πρωι βλέπω διακυμάνσεις της τάξεως -5 με 10% φυσιολογικό γιατι το δίκτυό σε τέτοια φαινόμενα δοκιμάζετε.

Εδώ Εξάρχεια άναψαν τα φώτα των δρομων από τις πέντε πάρα λογω του χαμηλού φωτισμού από τα σύννεφα.

Οι ιδιοι που το καλοκαιρι με τις φωτιες χαλιοντουσαν εμφανως με τη χρηση του 112, διοτι λεει αφηναν τις πυρκαγιες να καινε επιτηδες τη χωρα για να δειχνουν οτι κανανε πολλες εκκενωσεις, κατα διαβολικη συμπτωση ειναι αυτοι που και τωρα εγειρουν ερωτηματα για τη χρηση του. Σε λιγο θα διαβασουμε πως αφηνει η κυβερνηση τη βροχη να πεφτει, για να λεει οτι στελνει μηνυματα με το 112.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, phanispal είπε

Είπαν στο ραδιόφωνο ότι κάποιος μετεωρολόγος είπε ότι η Αττική ξεμπέρδεψε νωρίτερα απ' ότι περίμεναν.

ναι

leonero-800x445.jpg

751859197251026986.png

Επεξ/σία από tritonas00
  • Sad 1

Συμφωνά με έγκυρο σιτε έχουμε από νωρίς μεγάλο μέρος του Παγκρατίου, της Καλλιθέας και στο τμήμα Κεραμεικού έμεινε χωρίς ρεύμα καθώς η κακοκαιρία έχει προκαλέσει βλάβη σε γραμμής μέσης Τάσης.

Τα κυριότερα προβλήματα αυτή την ώρα σημειώνονται στο Περιστέρι, τη Νέα Ιωνία και την Κηφισιά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Petros Electron είπε

Εγω νομιζω οτι ειναι ενα κολπάκι αυτο του κρατους και του μηχανισμού προστασίας μετα για αποποιηθεί κάποιες ευθύνες..  Πχ αν παθει κάποιος κατι θα πουν "να σας τα λέγαμε" οτι εχουμε ακραια φαινόμενα και εσεις βγήκατε εξω.. Δεν ξερω απλα μια σκεψη κανω..

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, το κράτος αδυνατεί να διαχειριστεί την κατάσταση και απλά προειδοποιεί πετώντας το μπαλάκι της ατομικής ευθύνης στον πολίτη...

Επεξ/σία από nbtz89
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, nbtz89 είπε

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, το κράτος αδυνατεί να διαχειριστεί την κατάσταση και απλά προειδοποιεί πετώντας το μπαλάκι της ατομικής ευθύνης στην πολίτη...

Φυσικά και υπάρχουν και αποδείξεις. Δεν ειναι τυχαίο οτι γνώριζαν απο το καλοκαίρι οτι υπάρχει άμεσος κίνδυνος για πλημμύρες σε Αθήνα και Πειραιά μετά τις πυρκαγιές στις εκβολές του Κηφισού. Ο βυθός της κοίτης δεν έχει καθαριστεί είκοσι χρόνια!! και το αντιπλημμυρικό κανάλι του Φαληρικού Όρμου είναι όπως το αφήσανε το 2019-ένα εργοτάξιο, αυτή τη φορά εγκαταλειμμένο με βουνά από μπάζα που θα φράξουν τα πάντα στην πρώτη μεγάλη νεροποντή. Διαβάστε ολόκληρο το αρθρο εδω

Δηλαδη τι?, τα αφήνουμε ολα στο απυρόβλητο και στην πρώτη μεγαλη κακοκαιριά απλα αρεσκόμαστε να στέλνουμε μηνύματα στους πολίτες?. Αυτος ειναι ο ρόλος του κράτους τελικά?. Να ξεβουλώνουμε μονοί μας τα φρεάτια ?. Γιατι απο το καλοκαίρι δεν ειδα στον δήμο μου να τα καθάρισαν, δεν ξέρω είδατε εσεις σε αλλες περιοχές?

Επεξ/σία από Petros Electron
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...