liakjim Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 25 λεπτά πριν, Log@n είπε Το ανεκδοτο με το βοσκο και το λυκο το εχεις ακουστα? Οταν τρομοκρατεις τον κοσμο για την παραμικρη καταιγιδα, ειναι λογικη αυτη η αντιδραση, και οταν μια φορα θα γινει οντως η στραβη, well... Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό που λες. Ο νεοέλληνας είναι το πιο εγωιστικό ανθρωπίδιο . Αν δεν ισχύει για αυτόν η πρόβλεψη με ακρίβεια τύπου "στο μπαλκόνι μου έχω έναν φύκο, να τον σκεπάσω;" , τότε βγάζει εκτός όλη την πρόβλεψη. Επίσης είναι και εξαιρετικά αφελής, ψάχνοντας την πληροφορία σε όλους τους click bait wanna be meteorogist που έχει ένα γκρουπ στο facebook και νομίζει ότι κάνει μετεωρολογία. Από όπου και να το πιάσεις, βλακεία στο τετράγωνο... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Log@n Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 24 λεπτά πριν, liakjim είπε Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό που λες. Ο νεοέλληνας είναι το πιο εγωιστικό ανθρωπίδιο . Αν δεν ισχύει για αυτόν η πρόβλεψη με ακρίβεια τύπου "στο μπαλκόνι μου έχω έναν φύκο, να τον σκεπάσω;" , τότε βγάζει εκτός όλη την πρόβλεψη. Επίσης είναι και εξαιρετικά αφελής, ψάχνοντας την πληροφορία σε όλους τους click bait wanna be meteorogist που έχει ένα γκρουπ στο facebook και νομίζει ότι κάνει μετεωρολογία. Από όπου και να το πιάσεις, βλακεία στο τετράγωνο... Θα συμφωνησω 100% μαζι σου, εδωσα ομως βαση στο πως εχει "εκπαιδευτει" απο τα ΜΜΕ, τουλαχιστον σε οτι αφορα τα μετεωρολογικα και πως αυτο αιτιολογει καπως τις αντιδρασεις, οποτε θα επιμεινω στον παραλληλισμο με το ανεκδοτο. Αλλα ειμαστε και off topic 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Εκάλη Διόνυσο παντού σπασμένα πευκα,υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fredd0 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, moure είπε Εκάλη Διόνυσο παντού σπασμένα πευκα,υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Εγω φιλοξενω γειτονες με 2 μωρα 3 μηνων ... 12 ωρες+ χωρις ρευμα ειναι Παντως εδω 25 ποντους χιονι εχει και ριχνει ακομα ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas7777 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, great είπε Το μεγαλυτερο προβλημα σε ολο αυτο ειναι οτι δεν μπορουμε να χαρουμε snow day. Τωρα με την τηλεεργασια θα πρεπει να δουλεψεις. Εποχες πριν στον Διόνυσο, χιονι=καναπες=τζακι=σειρές. Ελεγες δεν θα ερθω ειναι στρωμένα και τελείωνε το θέμα.4-5 φορές τον χρόνο. Μπα...πολλές περιοχές έχουν διακοπή ρεύματος. Και απ' το κινητό δουλειά δε γίνεται. Και γενικά δε βλέπω ιδιαίτερη διάθεση για εργασία σήμερα από κόσμο που εργάζεται σε γραφεία. Κοινώς παίζει να είναι η μοναδική ημέρα της χρονιας που ο κόσμος μπορεί να λουφαρει με δικαιολογία 😛 Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2021 από gas7777 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Αιγαλεω,Ιερα Οδος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzana Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, fredd0 είπε Εγω φιλοξενω γειτονες με 2 μωρα 3 μηνων ... 12 ωρες+ χωρις ρευμα ειναι Παντως εδω 25 ποντους χιονι εχει και ριχνει ακομα ... Μπράβο σου! Να'σαι καλά για την κίνησή σου. Δυστυχώς με τέτοιο χιόνι έχουν ξεκινήσει και τα προβλήματα στην Αθήνα. Δεν είμαστε μαθημένοι σε τέτοιες συνθήκες (που σε άλλες περιοχές της Ελλάδας αυτό το σκηνικό μπορεί να είναι λάιτ και λογικό). Πέρα από όσα ανέφερα εχθές, που είναι προσωπικά και ποιος χέστηκε, υπάρχει κόσμος που δεν δουλεύει με τηλεργασία και θα ταλαιπωρηθεί πολύ σήμερα πήγαινε έλα. Και πολλά άλλα. Νομίζω πως απλά για να δούμε άσπρο τοπίο μέσα στην Αθήνα δεν αξίζει αν το βάλεις στη ζυγαριά με τα προβλήματα που δημιουργεί σε μια άμαθη πόλη σε τέτοιες συνθήκες. Τέσπα, ας ευχηθώ εγώ να τελειώσει γρήγορα με όσο το δυνατόν λιγότερα θέματα. Πάντως δε θυμάμαι τόοοσο χιόνι σε όλα την Αθήνα άλλη χρονιά. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2021 από manzana 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Γέρακας πρωί 07.30 τώρα έχει σχεδόν άλλο τόσο γιατί δεν έχει σταματήσει να ρίχνει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Στις 14/2/2021 στις 11:13 ΠΜ, eu@ είπε Αθήνα μάλλον μόνο κρύο θα δούμε μου φαίνεται 😤 lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε lol Εντάξει,έπεσα έξω!! Δε χαίρεσαι; 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Γαλατσι πάντως στα αμαξια πανω είχε 20 πόντους χιόνι πανω στην Βεΐκου ηταν λες και εισαι αραχωβα και ακόμα ρίχνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Και εγω χθες το βραδυ 5 ωριτσες χωρις ρευμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george200-13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Εδω στην Εύβοια πάντως τα τελυταία χρόνια είμαστε μαθημένοι, οποιο σύστημα έχει περάσει μας έχει βρει και μας βαράει. Εδω κεντρική Εύβοια 100μ υψόμετρο με 40 πόντους χιόνι και να ρίχνει ακόμα μπάλες και δεν μου κάνει καμμία εντύπωση. Κανονικά στην δουλειά χωρίς να τρέχει τίποτα😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 59 λεπτά πριν, george200-13 είπε Εδω στην Εύβοια πάντως τα τελυταία χρόνια είμαστε μαθημένοι, οποιο σύστημα έχει περάσει μας έχει βρει και μας βαράει. Εδω κεντρική Εύβοια 100μ υψόμετρο με 40 πόντους χιόνι και να ρίχνει ακόμα μπάλες και δεν μου κάνει καμμία εντύπωση. Κανονικά στην δουλειά χωρίς να τρέχει τίποτα😂 Θείος μου έχει σπίτι στη Σέτα. Κάθε χειμώνα θάβεται το χωριό. Εννοείται ότι πάει μόνο τα καλοκαίρια... για επισκευές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Είχαμε να το δούμε αυτό με στρωμένο χιόνι το πρωί στο κέντρο από 2002 και το 1987, άλλες χρονιές μόνο ήπια χιονοστρωση το βράδυ. Τώρα πίνω το τσαγακι μου και μετά θα κατέβω στο κέντρο για περπάτημα και φωτογραφιες, θα τα ξαναδούμε αυτά σε 20 - 25 χρόνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις