Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dream21 είπε Το 17770 δεν έχει σχέση με την ΔΕΗ ΑΕ δεν είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ αλλά ιδιωτικη εταιρία η οποία έχει επισυνάψει σύμβαση με την ΔΕΗ για την εξυπερετηση ΠΕΛΑΤΩΝ της.. Για να σε πάρει ιδιώτης πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας και όταν σε ενημερώσει για τις χρεώσεις και το συμβόλαιο και ότι έχουν οικονομικό ρεύμα ποιο φθηνό από την ΔΕΗ πες του στο χαβαλε ότι είσαι άνεργος η ότι είσαι στο κοινωνικό τιμολόγιο και μετά έλα πες μου τι σου είπε , αλλά να μας το γράψεις ακριβώς τι σου είπε.. ενας από τους 10 λογους γιατί η ΔΕΗ είναι μέσα και που της χρωστάνε 2.5δις € . Οι υπόλοιποι γνωστοί Όπως συνδικαλιστές - κόμματα - βιομήχανοι αλλά και εκατομμύρια οικιακοί πελάτες που δεν πλήρωναν τον ενφια που το γαμημενο κράτος το είχε βάλει επι κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και αργότερα επι ΝΔ μέσα στα τιμολόγια για να κανεί η ΔΕΗ τον εισπράκτορα χωρίς την θέληση της και υπήρχε κόσμος που δεν πλήρωνε τότε εάν θυμάσαι.. είναι μεγάλο θέμα η ΔΕΗ που θέλει ώρες συζητήση. Το ιδιο κια για εξυπηρετηση ΔΕΔΔΗΕ στο 11500 αλλα και για τα βλαβοληπτικα ανεξαρτητα απο παροχο που ανηκουν στον ΔΕΔΔΗΕ.Τα γνωστα 105....Πενταψηφια. Τα τελευταία τα έχει η Mediatel και οι βλάβες στον ΔΕΔΔΗΕ έρχονται ηλεκτρονικά. Κάπου 18 μήνες τώρα. Πονεμένη ιστορία από ότι λένε συνάδελφοι. Τα παιδια του εργολαβου δεν εχουν ιδεα και λογικο ειναι απο βλαβες δικτυου με αποτελεσμα να στελνουν πολλες ασκοπες και να πηγαινουν τεχνιτες και να χρεωνεται ο καταναλωτης για ασκοπη μεταβαση τεχνιτη. Οταν η βλαβη ειναι μεμονωμενη και οχι γενικοτερη κατα 90% φταιει ο καταναλωτης. Το πιο συνηθισμενο να πεφτει η ασφαλεια του μετρητη . Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2019 από Γιάννης Platano 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, filipN είπε αν ήμουν Θεός θα το γνώριζα, δυστυχώς δεν είμαι! Κι εγώ που είμαι, τι κατάλαβα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα