Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Malthador είπε

Είμαι μαζί σου, εξαρχής σου είπα να τους τρέξεις και σίγουρα να μην τους δώσεις φράγκο.

Αλλά από όλα όσα γράφεις εδώ, δεν ισχύει απολύτως τίποτα.

Μετακόμισα πριν 3 μήνες, ενώ ο προηγούμενος μισθωτής είχε το ρολόι στο όνομα του. Το μόνο που χρειάστηκε για να πάρω το ρολόι στο όνομά μου ήταν η ταυτότητά μου και το μισθωτήριο από το taxis που εν τέλει δεν μου χρειάστηκε καν, η υπάλληλος είχε πρόσβαση στο taxis και έβλεπε τα ακίνητα. Απλα μου έδωσε τη νέα σύμβαση, την υπέγραψα και αυτό ήταν όλο, ούτε λύση χρειάστηκε, ούτε να εμφανιστεί ο προηγούμενος μισθωτής. Η διακοπή και ο τελικός λογαριασμός στον προηγούμενο μισθωτή γίνονται με το που παίρνει την τελευταία μέτρηση ο εργολάβος του ΔΕΔΔΗΕ. 

Μάλιστα ρώτησα την υπάλληλο «ο λογαριασμός του προηγούμενου θα έρθει στην παλιά του διεύθυνση; Ρωτάω για να έχω το νου μου να τον ενημερώσω.» και μου απάντησε χαρακτηριστικά «όχι δεν θα έρθει εκεί, μην ανησυχείς, θα τον βρούμε».

Ίσως να σε έψαξαν και να μην σε βρήκαν, ζήτα τον τελικό λογαριασμό.

- Δεν είμαι εγώ αυτός που θα καταγράψω τις αντιδράσεις των άλλων ως "φιλικές" ή "εχθρικές". Ο καθένας είναι ελεύθερος να υποστηρίξει αυτό που πιστεύει.

- Ενημερώνω επίσης όλους, ότι έχω λάβει και τη γνώμη νομικού, που εργαζόταν για χρόνια στη ΔΕΗ...

-Εσύ τώρα, έκανες αλλαγή ονόματος μόνο ή και παρόχου ταυτόχρονα; Εχει διαφορά.

- Η ΔΕΗ, όπως ξαναέγραψα, είχε διεύθυνση επικοινωνίας που δεν άλλαξε ποτέ, ο χώρος που νοίκιαζα ήταν γραφείο. Δεν μου απέστειλε ποτέ κάποια ειδοποίηση ή λογαριασμό. Απλώς περιέλαβε τώρα, μετά 11μήνες, και τη δική μου περίπτωση στις δεκάδες χιλιάδες επιστολές που απέστειλε ομαδικά στις 26/6/19.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Alex2020 είπε

Έλα Γιάννη ημαρτων . Ασε τον άλλο πάροχο που δίνει εντολές για 100€ και την στοχευμένη προπαγάνδα .

Ο άλλος πάροχος δεν χρεώνει 0.102 € την kWh όπως εσείς μιας και πιάσαμε το θέμα .......

και ούτε ζητάει 130€ εγγύηση υποχρεωτικά όπως ζητάτε εσείς .

Αρα και ο άλλος πάροχος αν είχε 130€ εγγύηση δεν θα ζήταγε τα 100€ αλλά θα κρατούσε την εγγύηση όπως κάνετε εσείς 

ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ

υ.γ τον Παναγιωτάκη ρώτησε τον εσυ που είναι συνάδελφος σου.  Δεν είναι δικός μου συνάδελφος 

Ο καθένας διαβάζει κρίνει και αποφασίζει ελεύθερα. 

Εγώ δεν είμαι ΔΕΗ και δεν έχω σχέση με προεδρους κλπ που είναι κυβερνητικές επιλογές. 

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 minutes ago, 1nsom-n1k said:

Την άποψη ότι η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού δεν βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης εξέφρασε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας πως τεχνηέντως η ΝΔ διογκώνει τα προβλήματα για να εξυπηρετήσει δικούς της σχεδιασμούς.
«Δεν εκτιμώ ότι η 
ΔΕΗ είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Τεχνηέντως αυτή τη στιγμή τα υπαρκτά προβλήματα διογκώνονται, διότι από τη μεριά της Αξιωματικής αντιπολίτευσης επιχειρείται να προωθηθεί ένα άλλο σχέδιο, που σχετίζεται με την δική της προσπάθεια, εάν βρεθεί στην κυβέρνηση, να βάλει μέσα στο παιχνίδι των πωλήσεων υδροηλεκτρικές μονάδες που είναι τα λεγόμενα “φιλέτα” της ΔΕΗ και τα πιο κερδοφόρα», ανέφερε.
Σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη «αυτή την στόχευση δεν την έκρυψε, το είπε πριν από λίγες ημέρες, ενώ εμμένει στην υπόθεση της περαιτέρω ιδιωτικοποίησης σε μια στιγμή που δεν υπάρχει ανάγκη. Σήμερα η αγορά ενέργειας έχει ιδιώτες παίκτες, έχει, ως προς την παραγωγή και την εμπορία, απελευθερωθεί».
«Αυτό που έχει ανάγκη η ΔΕΗ είναι από  ένα στρατηγικό σχέδιο ώστε το μερίδιο της αγοράς που κατέχει να μπορεί να το κατέχει και τα επόμενα χρόνια και να είναι μια ευθέως ανταγωνιστική επιχείρηση και όχι αποκλεισμένη από διάφορες δραστηριότητες,  όπως το έκαναν μέχρι τώρα,  όπως με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, το πιο κερδοφόρο κομμάτι της αγοράς», πρόσθεσε.

naftemporiki.gr

Αν μάλιστα πει ότι δεν υπάρχει μία στο εκατομμύριο να καταρρεύσει θα τον πιστέψουμε σίγουρα, roflmao. :D

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ο καθένας διαβάζει κρίνει και αποφασίζει ελεύθερα. 

Εγώ δεν είμαι ΔΕΗ και δεν έχω σχέση με προεδρους κλπ που είναι κυβερνητικές επιλογές. 

Γιάννη εγω δεν ειπα ότι είσαι . Είναι όμως συνάδελφος σου . Γεγονός . 

Τωρα αν τον επέλεξε κυβέρνηση μαλλον μια κάποια κυβέρνηση επέλεξε και τους υπόλοιπους 17.000 εργαζόμενους εκεί μέσα . 

Το να πληρώνομαι από μια εταιρία και να αποποιούμε κάθε ευθύνη 

λες και δεν δεν δουλεύεις εκεί άντε να το καταλάβω .

Αλλα το να προπαγανδίζεις με ψέματα τον ανταγωνισμό ξεπερνάει τα όρια .

Να τα λες όπως είναι .

• Moderators
Δημοσ.
13 minutes ago, filipN said:

-Εσύ τώρα, έκανες αλλαγή ονόματος μόνο ή και παρόχου ταυτόχρονα; Εχει διαφορά.

Δεν υπάρχει "αλλαγή ονόματος", υπάρχει μόνο υπογραφή νέας σύμβασης με οποιοδήποτε πάροχο. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Alex2020 είπε

Γιάννη εγω δεν ειπα ότι είσαι . Είναι όμως συνάδελφος σου . Γεγονός . 

Τωρα αν τον επέλεξε κυβέρνηση μαλλον μια κάποια κυβέρνηση επέλεξε και τους υπόλοιπους 17.000 εργαζόμενους εκεί μέσα . 

Το να πληρώνομαι από μια εταιρία και να αποποιούμε κάθε ευθύνη 

λες και δεν δεν δουλεύεις εκεί άντε να το καταλάβω .

Αλλα το να προπαγανδίζεις με ψέματα τον ανταγωνισμό ξεπερνάει τα όρια .

Να τα λες όπως είναι .

Λοιπον..Ο ΔΕΔΔΗΕ οταν παιρνει εντολη για διακοπη λογω χρεους δεν εχει ιδεα για το ποσο της οφειλης. Αυτα που γραφω ειναι απο το  διαβαζω κι εγω εδω μεσα για ανοχη παροχων.

Τον ΔΕΔΔΗΕ τον συμφερει να κοβεται το ρευμα γιατι ο καταναλωτης κατα κανονα το ρυθμιζει και ετσι παιρνει και ο ΔΕΔΔΗΕ καιο ΑΔΜΗΕ  το μεριδιο του απο το χρεος .

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Λοιπον..Ο ΔΕΔΔΗΕ οταν παιρνει εντολη για διακοπη λογω χρεους δεν εχει ιδεα για το ποσο της οφειλης. Αυτα που γραφω ειναι απο το  διαβαζω κι εγω εδω μεσα για ανοχη παροχων.

Τον ΔΕΔΔΗΕ τον συμφερει να κοβεται το ρευμα γιατι ο καταναλωτης κατα κανονα το ρυθμιζει και ετσι παιρνει και ο ΔΕΔΔΗΕ καιο ΑΔΜΗΕ  το μεριδιο του απο το χρεος .

Μιας και τοποθέτηθηκες για την ανοχή παροχών θα μας σχολιάσεις για την την γυναίκα με το παιδάκι της που 

πεθαναν από ασφυξία όταν προσπαθούσαν να ζεσταθούν αφού τους είχε κόψει το ρεύμα η ΔΕΗ για οφειλή 320€ 

την ίδια ώρα που η Χαλυβουργική χρώσταγε 50 εκατ. Και δεν της το έκοβαν ; 

Τα 3,5 δις € που θα πληρώσουμε εμείς οι Έλληνες πωλητές έχουν δημιουργηθεί από την ανοχή παροχών 

η από κάτι άλλο ; 

Ασε την προπαγάνδα για αυτούς που δεν καταλαβαίνουν Γιάννη .

Μιλησε μας γι αυτά και ασε το αν έκανε πάροχος διαταγή πληρωμής για 100€ που δεν ισχύει κιόλας .

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Alex2020 είπε

Μιας και τοποθέτηθηκες για την ανοχή παροχών θα μας σχολιάσεις για την την γυναίκα με το παιδάκι της που 

πεθαναν από ασφυξία όταν προσπαθούσαν να ζεσταθούν αφού τους είχε κόψει το ρεύμα η ΔΕΗ για οφειλή 320€ 

Τα 3,5 δις € που θα πληρώσουμε εμείς οι Έλληνες πωλητές έχουν δημιουργηθεί από την ανοχή παροχών 

η από κάτι άλλο ; 

Μιλησε μας γι αυτά και ασε το αν έκανε πάροχος διαταγή πληρωμής για 100€ που δεν ισχύει κιόλας .

Για την Χαλυβουργικη συμφωνω κι επαυξανω με οσα λες ....

Μετοχοι σε Χαλυβοργικη οι αδελφοι Αγγελοπουλοι και ο ΑΔΜΗΕ με τους Κινεζους .Καταλαβαινεις ....

Για την γυναικα και το παιδακι αν και δεν ξερω την καθε περιπτσω γιατι δεν ετυχε να την διαβασω εισαι σιγουρος οτι ειχε κανει τα απαραιτητα να ενταχθει σε ευπαθη ομαδα ?

Δημοσ.

Μιλας για μια "εταιρεία" στην οποία ο συνηγορος του καταναλωτη εδωσε σύσταση να με αποζημιώσουν και έριξαν άκυρο μέχρι και σε αυτόν.... Ου μπλέξεις... Βαθύ μα πολύ βαθύ δημόσιο...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Ρίξε και εσύ μια ματιά εδώ:

https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/allagi-onomatos-sto-logariasmo-upografi-sumvolaiou/fusiko-proswpoidiwtis31143

Αυτό ακριβώς έκανε πριν 11 μήνες ο ενοικιαστής, νέα σύμβαση στο δικό του όνομα, και φυσικά κανένας δεν μπορούσε να του αρνηθεί λόγω δικών σου χρεών.

Των υποτιθέμενων δικών μου χρεών (114 ευρώ)!

Δυστυχώς, οι προσωπικές ερμηνείες δεν μπορεί να είναι ισχυρότερες του λόγου των αρμοδίων γραφείων και υπηρεσιών.

- Ο νέος ενοικιαστής ήταν χρήστης των υπηρεσιών της ΔΕΗ επί 16 ολόκληρα χρόνια χρησιμοποιώντας το δικό μου όνομα. Παρότι όφειλε βάσει των κανονισμών της ΔΕΗ να κάνει νέα σύμβαση, δεν το έπραξε (ευχαριστώ που με ενημερώνεις). Του είχε υποδειχθεί να κάνει το ίδιο και από τον ιδιοκτήτη κατά την υπογραφή του συμβολαίου ενοικίασης , αλλά δεν το έπραξε. (άλλωστε, είναι όρος που περιέχουν τα περισσότερα συμβόλαια, το έγραφε και αυτό που είχα υπογράψει προηγουμένως εγώ.)

- Το πρόβλημα είναι-και δεν είναι αστείο αυτό-ότι στον ηλεκτρονικό φάκελο της αρχικής σύμβασης που υπέγραψα εγώ και ο εκπρόσωπος της ΔΕΗ, έχει προστεθεί εκ των υστέρων τον 7ο μήνα του 2018, ότι έγινε λύση της σύμβασης κατόπιν αιτήματος του ιδιοκτήτη (x Ιδρυμα Υποτροφιών). Ενώ όλη τη διαδικασία την διεκπαιρέωσε ο ενοικιαστής και ο νέος πάροχος. Και αυτός είναι ίσως ο λόγος που και στο 11770 και σε γραφείο της διοίκησης της ΔΕΗ μου είπαν πως μπορεί να αναιρεθεί η απόφαση, και ότι αυτό έχει ξαναγίνει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, filipN είπε

Των υποτιθέμενων δικών μου χρεών (114 ευρώ)!

Δυστυχώς, οι προσωπικές ερμηνείες δεν μπορεί να είναι ισχυρότερες του λόγου των αρμοδίων γραφείων και υπηρεσιών.

- Ο νέος ενοικιαστής ήταν χρήστης των υπηρεσιών της ΔΕΗ επί 16 ολόκληρα χρόνια χρησιμοποιώντας το δικό μου όνομα. Παρότι όφειλε βάσει των κανονισμών της ΔΕΗ να κάνει νέα σύμβαση, δεν το έπραξε (ευχαριστώ που με ενημερώνεις). Του είχε υποδειχθεί να κάνει το ίδιο και από τον ιδιοκτήτη κατά την υπογραφή του συμβολαίου ενοικίασης , αλλά δεν το έπραξε. (άλλωστε, είναι όρος που περιέχουν τα περισσότερα συμβόλαια, το έγραφε και αυτό που είχα υπογράψει προηγουμένως εγώ.)

- Το πρόβλημα είναι-και δεν είναι αστείο αυτό-ότι στον ηλεκτρονικό φάκελο της αρχικής σύμβασης που υπέγραψα εγώ και ο εκπρόσωπος της ΔΕΗ, έχει προστεθεί εκ των υστέρων τον 7ο μήνα του 2018, ότι έγινε λύση της σύμβασης κατόπιν αιτήματος του ιδιοκτήτη (x Ιδρυμα Υποτροφιών). Ενώ όλη τη διαδικασία την διεκπαιρέωσε ο ενοικιαστής και ο νέος πάροχος. Και αυτός είναι ίσως ο λόγος που και στο 11770 και σε γραφείο της διοίκησης της ΔΕΗ μου είπαν πως μπορεί να αναιρεθεί η απόφαση, και ότι αυτό έχει ξαναγίνει.

Ok, έχεις δίκιο σε όλα.

Happy?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Ok, έχεις δίκιο σε όλα.

Happy?

- Ναι γιατί βοηθάς στη διατήρηση του θέματος στην κορυφή και κατά συνέπεια την ενημέρωση όλο και μεγαλύτερου αριθμού μελών.

- Μπορεί επίσης να έχω άδικο σε όλα και το δίκιο εσύ, αν ήμουν Θεός θα το γνώριζα, δυστυχώς δεν είμαι!

- Ευχαριστώ, ειλικρινά, για τη συμμετοχή σου που "αναζωογονεί" τον διάλογο.

Επεξ/σία από filipN
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Alex2020 είπε

η από κάτι άλλο ; 

Ας μην λαικίζουμε με τέτοια πράγματα. Δεν πέθανε κανένας λόγω της ΔΕΗ. 

Το ότι ανάβουν μαγκάλια μέσα στο σπίτι είναι ζήτημα παιδείας. 

Στην Ελλάδα είμαστε, όχι στην ανταρκτική για να μιλάμε για κρύο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, The_Judas είπε

[...]

Το ότι ανάβουν μαγκάλια μέσα στο σπίτι είναι ζήτημα παιδείας

Στην Ελλάδα είμαστε, όχι στην ανταρκτική για να μιλάμε για κρύο.

- Νοοτροπίας, που είναι αποτέλεσμα της γενικότερης παιδείας που παίρνουμε από το στενό και ευρύτερο κοινωνικό μας περιβάλλον και όχι μόνο από τον ειδικό χώρο της εκπαίδευσης.

- Αν κάποιος είναι άνεργος, στα όρια του υποσιτισμού και δεν γυμνάζεται, αισθάνεται ότι βρίσκεται στην Ανταρκτική. Και αν κάποιος αντίθετα είναι καλοταϊσμένος και γυμνάζεται σε καθημερινή βάση, αισθάνεται πως βρίσκεται σε περιοχή με ήπιο κλίμα ακόμα και αν όλα γύρω είναι σκεπασμένα από το χιόνι.

Επεξ/σία από filipN
Δημοσ.
Στις 28/6/2019 στις 5:37 ΜΜ, k_w_t είπε

Παιδια δεν παιζει αυτο που κανει η ΔΕΗ τελευταια...

Εστειλε στον κουμπαρο μου για το παλιο του καταστημα χρεωση 70€.

Ευτυχως εχει κρατησει τον τελικο λογαριασμο με την επιστροφη εγγυησης λογω διακοπης ηλεκτροδοτησης  (αλλαγη εδρας ) απο 2014.

Εαν χρωσταγε κατι θα ακολουθουσε το ΑΦΜ (επαγγελματικο) και στην νεα παροχη που εκανε στην νεα εδρα.

Στο 11770 δεν ξερουν τι τους γινεται ...

Εαν ετσι κραυγαζουν οτι η ΔΕΗ κλεινει γιατι τις χρωστανε 1,02 δις αστα να πανε....

Τα εχουν φαει και ψαχνουν με μαϊμουδιες να τα παρουν απο οποιον δεν κραταει χαρτια αποδειξεις κτλ....

Το 17770 δεν έχει σχέση με την ΔΕΗ ΑΕ δεν είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ αλλά ιδιωτικη εταιρία η οποία έχει επισυνάψει σύμβαση με την ΔΕΗ για την εξυπερετηση ΠΕΛΑΤΩΝ της.. 

Για να σε πάρει ιδιώτης πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας και όταν σε ενημερώσει  για τις χρεώσεις και το συμβόλαιο και ότι έχουν οικονομικό ρεύμα ποιο φθηνό από την ΔΕΗ πες του στο χαβαλε ότι είσαι άνεργος η ότι είσαι στο κοινωνικό τιμολόγιο και μετά έλα πες μου τι σου είπε , αλλά να μας το γράψεις ακριβώς τι σου είπε..  ενας από τους 10 λογους γιατί η ΔΕΗ είναι μέσα και που της χρωστάνε 2.5δις € . Οι υπόλοιποι γνωστοί Όπως συνδικαλιστές - κόμματα - βιομήχανοι αλλά και εκατομμύρια οικιακοί πελάτες που δεν πλήρωναν τον ενφια που το γαμημενο κράτος το είχε βάλει επι κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και αργότερα επι ΝΔ μέσα στα τιμολόγια για να κανεί η ΔΕΗ τον εισπράκτορα χωρίς την θέληση της και υπήρχε κόσμος που δεν πλήρωνε τότε εάν θυμάσαι..  είναι μεγάλο θέμα η ΔΕΗ που θέλει ώρες συζητήση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...