filipN Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ποια χρέη του ρε συ, πραγματικά τα πιστεύεις αυτά που γράφεις? Δικά σου ήταν τα χρέη μια και εσύ ήσουν αυτός που είχε υπογράψει σύμβαση με τη δεη, εσύ ήσουν αυτός που αμέλησε να ζητήσει διακοπή φεύγοντας από το σπίτι. https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/allagi-promitheuti Ρίξε μια ματιά εδώ!
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 13 minutes ago, filipN said: Δεν απαντάς επί της ουσίας. Η ΔΕΗ εν προκειμένω και στην καλύτερη περίπτωση, πριν 11 μήνες επέτρεψε την αλλαγή παρόχου χωρίς ο νέος ενοικιαστής να εξοφλήσει τα χρέη του σε αυτή (και αυτό δεν είναι σίγουρο). Και αποφάσισε να τα χρεώσει εκ των υστέρων, σε άλλον, που γνωρίζει βάσει των εγγράφων που παρέλαβε κατά τη διαδικασία της αλλαγής ότι είχε εγκαταλείψει το οίκημα πολλά χρόνια πριν. Αλλα που δεν μπορώ ή δεν μου επιτρέπεται να γράψω εδώ, στα αποστέλλω με π.μ. Η αλλαγή παρόχου έγινε στο δικό σου όνομα; Έχεις υπογράψει κάπου κάτι;
filipN Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, Malthador είπε Η αλλαγή παρόχου έγινε στο δικό σου όνομα; Έχεις υπογράψει κάπου κάτι; Όχι, κατηγορηματικά όχι!
Joshua21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, filipN είπε https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/allagi-promitheuti Ρίξε μια ματιά εδώ! Ρίξε και εσύ μια ματιά εδώ: https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/allagi-onomatos-sto-logariasmo-upografi-sumvolaiou/fusiko-proswpoidiwtis31143 Αυτό ακριβώς έκανε πριν 11 μήνες ο ενοικιαστής, νέα σύμβαση στο δικό του όνομα, και φυσικά κανένας δεν μπορούσε να του αρνηθεί λόγω δικών σου χρεών.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 17 λεπτά πριν, filipN είπε Δεν απαντάς επί της ουσίας. Η ΔΕΗ εν προκειμένω και στην καλύτερη περίπτωση, πριν 11 μήνες επέτρεψε την αλλαγή παρόχου χωρίς ο νέος ενοικιαστής να εξοφλήσει τα χρέη του σε αυτή (και αυτό δεν είναι σίγουρο). Και αποφάσισε να τα χρεώσει εκ των υστέρων, σε άλλον, που γνωρίζει βάσει των εγγράφων που παρέλαβε κατά τη διαδικασία της αλλαγής ότι είχε εγκαταλείψει το οίκημα πολλά χρόνια πριν. Αλλα που δεν μπορώ ή δεν μου επιτρέπεται να γράψω εδώ, στα αποστέλλω με π.μ. Περιμένεις να απαντήσω εγώ για λογαριασμό της ΔΕΗ;;;
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Just now, filipN said: Όχι, κατηγορηματικά όχι! Επομένως πήρε το συμφωνητικό από το taxis ο νέος ενοικιαστής, πήγε στον εναλλακτικό πάροχο και του είπε «θέλω νέα σύνδεση». Δεν χρειάζεται να έχει εξοφλήσει το χρέος ο προηγούμενος για να βάλει ρεύμα ο νέος. Και στην προκειμένη περίπτωση ο προηγούμενος είσαι εσύ, αφού τόσα χρόνια το ρολόι έτρεχε στο όνομά σου. Κατόπιν, η ΔΕΗ πρέπει να εξέδωσε έναν τελικό λογαριασμό, ζήτησέ τον, για να δεις τι γράφει επάνω. Ίσως τα λέφτα που λένε ότι τους χρωστάς είναι αφού έχει αφαιρεθεί η εγγύηση. Δεν είναι εύκολο να το γλυτώσεις, πάντως. Δεν θα σε κυνηγήσουν για τόσο μικρό ποσό, αλλά θα το συμψηφίσουν σε άλλο ρολόι που πιθανόν να έχεις στη ΔΕΗ. Σε κάθε περίπτωση έπρεπε να είχες κάνει διακοπή όταν έφυγες ή να πήγαινες παρέα με τον νέο να υπογράψει νέα σύμβαση. 1
filipN Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Περιμένεις να απαντήσω εγώ για λογαριασμό της ΔΕΗ;;; Όχι βέβαια! Απλά ότι γνωρίζεις και το καταγράφεις αλλού, ότι τα τελευταία δύο χρόνια τουλάχιστον (το ίδιο έμαθα και από αλλού) δεν μπορείς να αλλάξεις πάροχο αν δεν ξοφλήσεις τον προηγούμενο! Τελεία και παύλα, και σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου στο άλλο θέμα σήμερα. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Just now, filipN said: Απλά ότι γνωρίζεις και το καταγράφεις αλλού, ότι τα τελευταία δύο χρόνια τουλάχιστον (το ίδιο έμαθα και από αλλού) δεν μπορείς να αλλάξεις πάροχο αν δεν ξοφλήσεις τον προηγούμενο! Ναι, ισχύει αυτό. Εσύ είσαι που χρώσταγες στη ΔΕΗ όμως, οπότε εσύ είσαι αυτός που δεν μπορεί να αλλάξει πάροχο.
Joshua21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 12 λεπτά πριν, filipN είπε Όχι βέβαια! Απλά ότι γνωρίζεις και το καταγράφεις αλλού, ότι τα τελευταία δύο χρόνια τουλάχιστον (το ίδιο έμαθα και από αλλού) δεν μπορείς να αλλάξεις πάροχο αν δεν ξοφλήσεις τον προηγούμενο! Τελεία και παύλα, και σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου στο άλλο θέμα σήμερα. Αλλαγή παρόχου θα ήταν αν η σύνδεση συνέχιζε να είναι στο δικό σου όνομα, στην περίπτωση σου όμως - σύμφωνα με τους δικούς σου ισχυρισμούς - δεν έγινε κάτι τέτοιο, η σύνδεση εδώ και 11 μήνες είναι σε άλλο όνομα. Τελεία και παύλα.
1nsom-n1k Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, fastnq2 είπε ρε παιδια no offence αλλα τι λογο υπαρξης εχουν τετοια τοπικ?Ειναι μια φοβερα προσωπικη υποθεση,την οποια καλα καλα δεν μπορεσε η δεη να σου λυσει.Οποιαδηποτε απαντηση δεν προκειται να βοηθησει στην λυση του προβληματος,συμπεριλαμβανομενης και της δικης μου. Είναι πολλά τα σχόλια για παράπονα και οι ψεύτικες ειδήσεις για υπερχρεώσεις και χρεοκοπία της ΔΕΗ τον τελευταίο καιρό - χρόνο (εξαιρείτε το παρόν). Ο λόγος προφανής και τα ψεύδη σε διάφορα site στοχευμένα, όλα γίνονται για να πουληθεί η ΔΕΗ όσο - όσο . 4 ώρες πριν, jgeorgiou είπε Η ΔΕΗ επειδή βαρέσανε διάλυση Την άποψη ότι η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού δεν βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης εξέφρασε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας πως τεχνηέντως η ΝΔ διογκώνει τα προβλήματα για να εξυπηρετήσει δικούς της σχεδιασμούς. «Δεν εκτιμώ ότι η ΔΕΗ είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Τεχνηέντως αυτή τη στιγμή τα υπαρκτά προβλήματα διογκώνονται, διότι από τη μεριά της Αξιωματικής αντιπολίτευσης επιχειρείται να προωθηθεί ένα άλλο σχέδιο, που σχετίζεται με την δική της προσπάθεια, εάν βρεθεί στην κυβέρνηση, να βάλει μέσα στο παιχνίδι των πωλήσεων υδροηλεκτρικές μονάδες που είναι τα λεγόμενα “φιλέτα” της ΔΕΗ και τα πιο κερδοφόρα», ανέφερε. Σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη «αυτή την στόχευση δεν την έκρυψε, το είπε πριν από λίγες ημέρες, ενώ εμμένει στην υπόθεση της περαιτέρω ιδιωτικοποίησης σε μια στιγμή που δεν υπάρχει ανάγκη. Σήμερα η αγορά ενέργειας έχει ιδιώτες παίκτες, έχει, ως προς την παραγωγή και την εμπορία, απελευθερωθεί». «Αυτό που έχει ανάγκη η ΔΕΗ είναι από ένα στρατηγικό σχέδιο ώστε το μερίδιο της αγοράς που κατέχει να μπορεί να το κατέχει και τα επόμενα χρόνια και να είναι μια ευθέως ανταγωνιστική επιχείρηση και όχι αποκλεισμένη από διάφορες δραστηριότητες, όπως το έκαναν μέχρι τώρα, όπως με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, το πιο κερδοφόρο κομμάτι της αγοράς», πρόσθεσε. naftemporiki.gr Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2019 από 1nsom-n1k
filipN Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Malthador είπε Ναι, ισχύει αυτό. Εσύ είσαι που χρώσταγες στη ΔΕΗ όμως, οπότε εσύ είσαι αυτός που δεν μπορεί να αλλάξει πάροχο. - Ο εδώ και 16-17 χρόνια νέος ένοικος όφειλε να παραδώσει στον νέο πάροχο αυτό που ζητά και η ΔΕΗ: τον τελευταίο λογαριασμό ρεύματος (εξοφλημένο ή ρυθμισμένο) (την τελευταία) ένδειξη του μετρητή και να εξοφλήσει το τυχόν υπόλοιπο. - Η ΔΕΗ τώρα, για να προχωρήσει στη λύση της σύμβασης έπρεπε να έχει τη δική μου έγκριση ή την έγκριση του ιδιοκτήτη του οικήματος-οι ίδιοι οι υπάλληλοι της ΔΕΗ μου το είπαν. Στον ηλεκτρονικό φάκελο της σύμβασης αναγράφεται ότι το έκανε ο ιδιοκτήτης, κάτι που ο ιδιοκτήτης αρνείται. - Η ΔΕΗ και πάλι εφόσον είχε καταγραμένα στην αρχική σύμβαση τηλέφωνο και διεύθυνση της μόνιμης κατοικίας μου που δεν άλλαξε ποτέ, έπρεπε να με ενημερώσει για τη λύση της σύμβασης και να μου αποστείλει-αν έκρινε πως είχε δικαίωμα να το κάνει-τελικό αναλυτικό λογαριασμό, κάτι που δεν έκανε ποτέ. 11 λεπτά πριν, 1nsom-n1k είπε Είναι πολλά τα σχόλια για παράπονα και οι ψεύτικες ειδήσεις για υπερχρεώσεις και χρεοκοπία της ΔΕΗ τον τελευταίο καιρό - χρόνο (εξαιρείτε το παρόν). Ο λόγος προφανής και τα ψεύδη σε διάφορα site στοχευμένα, όλα γίνονται για να πουληθεί η ΔΕΗ όσο - όσο . Αυτό είναι πολύ πιθανό να το κάνουν, με πράξεις ή παραλείψεις, και υπάλληλοι της ΔΕΗ που γνωρίζουν πως θα έχουν οφέλη από μία τέτοια αλλαγή. Είναι όμως μία υπόθεση και τίποτα παραπάνω. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2019 από filipN
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 1 minute ago, filipN said: - Ο εδώ και 16-17 χρόνια νέος ένοικος όφειλε να παραδώσει στον νέο πάροχο αυτό που ζητά και η ΔΕΗ: τον τελευταίο λογαριασμό ρεύματος (εξοφλημένο ή ρυθμισμένο) (την τελευταία) ένδειξη του μετρητή και να εξοφλήσει το τυχόν υπόλοιπο. - Η ΔΕΗ τώρα, για να προχωρήσει στη λύση της σύμβασης έπρεπε να έχει τη δική μου έγκριση ή την έγκριση του ιδιοκτήτη του οικήματος-οι ίδιοι οι υπάλληλοι της ΔΕΗ μου το είπαν. Στον ηλεκτρονικό φάκελο της σύμβασης αναγράφεται ότι το έκανε ο ιδιοκτήτης, κάτι που ο ιδιοκτήτης αρνείται. - Η ΔΕΗ και πάλι εφόσον είχε καταγραμένα στην αρχική σύμβαση τηλέφωνο και διεύθυνση της μόνιμης κατοικίας μου που δεν άλλαξε ποτέ, έπρεπε να με ενημερώσει για τη λύση της σύμβασης και να μου αποστείλη-αν έκρινε πως είχε δικαίωμα να το κάνει-τελικό αναλυτικό λογαριασμό, κάτι που δεν έκανε ποτέ. Είμαι μαζί σου, εξαρχής σου είπα να τους τρέξεις και σίγουρα να μην τους δώσεις φράγκο. Αλλά από όλα όσα γράφεις εδώ, δεν ισχύει απολύτως τίποτα. Μετακόμισα πριν 3 μήνες, ενώ ο προηγούμενος μισθωτής είχε το ρολόι στο όνομα του. Το μόνο που χρειάστηκε για να πάρω το ρολόι στο όνομά μου ήταν η ταυτότητά μου και το μισθωτήριο από το taxis που εν τέλει δεν μου χρειάστηκε καν, η υπάλληλος είχε πρόσβαση στο taxis και έβλεπε τα ακίνητα. Απλα μου έδωσε τη νέα σύμβαση, την υπέγραψα και αυτό ήταν όλο, ούτε λύση χρειάστηκε, ούτε να εμφανιστεί ο προηγούμενος μισθωτής. Η διακοπή και ο τελικός λογαριασμός στον προηγούμενο μισθωτή γίνονται με το που παίρνει την τελευταία μέτρηση ο εργολάβος του ΔΕΔΔΗΕ. Μάλιστα ρώτησα την υπάλληλο «ο λογαριασμός του προηγούμενου θα έρθει στην παλιά του διεύθυνση; Ρωτάω για να έχω το νου μου να τον ενημερώσω.» και μου απάντησε χαρακτηριστικά «όχι δεν θα έρθει εκεί, μην ανησυχείς, θα τον βρούμε». Ίσως να σε έψαξαν και να μην σε βρήκαν, ζήτα τον τελικό λογαριασμό.
k_w_t Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, Malthador είπε Η 20ετής παραγραφή ισχύει για οφειλές προς ιδιώτες, όπως είναι η ΔΕΗ. Πριν από 17 χρόνια όμως η ΔΕΗ ήταν δημόσια, και η παραγραφή οφειλών προς το δημόσιο είναι στα πέντε χρόνια. Αυτο δεν ισχυει... Η ΔΕΗ παντα ηταν δημοσια επιχειρηση ιδιωτικου δικαιου.. Απο οταν μπηκε στον χρηματιστηριο και μετα ειναι επισημα ιδιωτικη ΑΕ
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Malthador είπε Επομένως πήρε το συμφωνητικό από το taxis ο νέος ενοικιαστής, πήγε στον εναλλακτικό πάροχο και του είπε «θέλω νέα σύνδεση». Δεν χρειάζεται να έχει εξοφλήσει το χρέος ο προηγούμενος για να βάλει ρεύμα ο νέος. Και στην προκειμένη περίπτωση ο προηγούμενος είσαι εσύ, αφού τόσα χρόνια το ρολόι έτρεχε στο όνομά σου. Κατόπιν, η ΔΕΗ πρέπει να εξέδωσε έναν τελικό λογαριασμό, ζήτησέ τον, για να δεις τι γράφει επάνω. Ίσως τα λέφτα που λένε ότι τους χρωστάς είναι αφού έχει αφαιρεθεί η εγγύηση. Δεν είναι εύκολο να το γλυτώσεις, πάντως. Δεν θα σε κυνηγήσουν για τόσο μικρό ποσό, αλλά θα το συμψηφίσουν σε άλλο ρολόι που πιθανόν να έχεις στη ΔΕΗ. Σε κάθε περίπτωση έπρεπε να είχες κάνει διακοπή όταν έφυγες ή να πήγαινες παρέα με τον νέο να υπογράψει νέα σύμβαση. Ολα απολυτως σωστα αν εχουν ετσι γιατι εχω μπερδευτει λιγακι ...Εκτος το taxis θελει και αριθμο παροχής για να την παρει και φυσικα κατι να αποδικνυει το ΑΦΜ του. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2019 από Γιάννης Platano
Alex2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Η ΔΕΗ καλα κανει και θελει να μαζεψει τα χρεη ....Αλλος παροχος με 100 ευρω χρεος δινει εντολη σε ΔΕΔΔΗΕ για διακοπη . Το αν θα τα ειπραξει απο μεγαλοοφειλετες ρωτησε τον Διευθυνοντα Συμβουλο Κο Παναγιωτακη παλιο ...προεδρο ΓΕΝΟΠ. Το μεγαλο σφαλμα ειναι οτι καποιοι αφηνουν το ρευμα οτνα φευγουν απο ενα σπιτι χωρις να κανουν διακοπη ή ιδιοκτητες νοικιαζουν το σπιτι κρατωντας την παροχη στο ονομα τους. Έλα Γιάννη ημαρτων . Ασε τον άλλο πάροχο που δίνει εντολές για 100€ και την στοχευμένη προπαγάνδα . Ο άλλος πάροχος δεν χρεώνει 0.102 € την kWh όπως εσείς μιας και πιάσαμε το θέμα ....... και ούτε ζητάει 130€ εγγύηση υποχρεωτικά όπως ζητάτε εσείς . Αρα και ο άλλος πάροχος αν είχε 130€ εγγύηση δεν θα ζήταγε τα 100€ αλλά θα κρατούσε την εγγύηση όπως κάνετε εσείς ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ υ.γ τον Παναγιωτάκη ρώτησε τον εσυ που είναι συνάδελφος σου. Δεν είναι δικός μου συνάδελφος Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2019 από Alex2020
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα