nikos_133 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Καλησπερα παιδια, Μολις πηρα τα αποτελεσματα των πανελλαδικων και λογικα περναω στο τμημα βιομηχανικης σχεδιασης στο Πανεπιστημιο Δυτικης Αττικης. Μηπως γνωριζετε λιγα πραγματα για την επαγγελματικη αποκατασταση που προσφερει η σχολη αυτη? Ευχαριστω.
Narayan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Τμήμα Μηχανικών Βιομηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγής πέρασες;
johnieXoX Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 από το όνομα φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα σχολή οι επιχειρήσεις παίρνουν όλο και σοβαρότερα τον βιομηχανικό σχεδιασμό των προϊόντων το να είσαι μηχανικός ή όχι δε λέει τίποτα.. δεν πας να γίνεις ελεύθερος επαγγελματίας από τη σχολή αυτή για να χρειάζεσαι τεε και δικαίωμα υπογραφής 2
filip123go Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, vagos789 είπε Αχρηστο,δεν θα βγεις μηχανικος απο εκει. Το ότι δεν θα έχει δικαιώματα να βάζει υπογραφή ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι είναι άχρηστη η σχολή. Έλεος πια. Αν τελικά πας, στόχος σου θα είναι μεγάλες εταιρείες είτε Ελλάδα είτε εξωτερικό. Αν μένεις Αθήνα υπάρχουν πολλές κατασκευαστικές που θα μπορούσαν να σε απορροφήσουν.
johnieXoX Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, filip123go είπε Το ότι δεν θα έχει δικαιώματα να βάζει υπογραφή ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι είναι άχρηστη η σχολή. Έλεος πια. Αν τελικά πας, στόχος σου θα είναι μεγάλες εταιρείες είτε Ελλάδα είτε εξωτερικό. Αν μένεις Αθήνα υπάρχουν πολλές κατασκευαστικές που θα μπορούσαν να σε απορροφήσουν. κατά βάση σε βιομηχανίες απευθύνεται με αυτό το πτυχίο.. όχι κατασκευαστικές.. και βιομηχανίες υπάρχουν, και ψάχνουν για βιομηχανικό σχεδιαστή
ELTASSOS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Κουζινες και επιπλα θα σχεδιαζεις...συναρπαστικο αν σου αρεσει. 1
johnieXoX Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 15 ώρες πριν, ELTASSOS είπε Κουζινες και επιπλα θα σχεδιαζεις...συναρπαστικο αν σου αρεσει. μπούρδες.. κάθε βιομηχανικό προϊόν χρειάζεται πλέον σχεδιασμό, αφού είναι μέσο ποιοτικής βελτίωσης και μείωσης κόστους
nikos_133 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Επανέρχομαι μετα απο 3 χρονια λεγοντας πως σχεδον ολοι ησασταν λαθος. Εγω προσωπικα σκοπευω να ασχοληθω με την εφοδιαστικη αλυσιδα(logistics) που μου δινει δικαιωμα η σχολη, και με το πτυχιο μπορεις να αναλαβαεις δοιικητικη θεση. Μπορεις επισης να ασχοληθεις με αυτοματισμο ηλεκτρολογια κλπ με το πτυχιο και να γινεις καθαρα μηχανικος. 3
tzitzikas2 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 18 ώρες πριν, nikos_133 είπε Επανέρχομαι μετα απο 3 χρονια λεγοντας πως σχεδον ολοι ησασταν λαθος. Εγω προσωπικα σκοπευω να ασχοληθω με την εφοδιαστικη αλυσιδα(logistics) που μου δινει δικαιωμα η σχολη, και με το πτυχιο μπορεις να αναλαβαεις δοιικητικη θεση. Μπορεις επισης να ασχοληθεις με αυτοματισμο ηλεκτρολογια κλπ με το πτυχιο και να γινεις καθαρα μηχανικος. σημασία έχει να σου αρέσει το αντικείμενο και να έχεις μια αξιοπρεπή εργασία-μισθό. Ο καθένας λέει την γνώμη του και πολλές φορές με υπερβολή.
hln3 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 19 ώρες πριν, nikos_133 είπε Επανέρχομαι μετα απο 3 χρονια λεγοντας πως σχεδον ολοι ησασταν λαθος. Εγω προσωπικα σκοπευω να ασχοληθω με την εφοδιαστικη αλυσιδα(logistics) που μου δινει δικαιωμα η σχολη, και με το πτυχιο μπορεις να αναλαβαεις δοιικητικη θεση. Μπορεις επισης να ασχοληθεις με αυτοματισμο ηλεκτρολογια κλπ με το πτυχιο και να γινεις καθαρα μηχανικος. Καλή τύχη. Με μεταπτυχιακό στα μαθηματικά και δεν βρήκα σε logistics, βέβαια άλλες εποχές τώρα, δεν είμαστε με σχεδόν 30% ανεργία, ίσως να είσαι πιο τυχερός. Γνωστός μου μηχανικός βρήκε επειδη δέχτηκε να παίρνει 360 ευρώ ως 6 ωρος (που δούλευε 8ωρα...), μέχρι που σιχάθηκε, και έψαξε και βρηκε σε άλλο κλάδο πολύ καλύτερα. Γενικά δεν ξέρω πως την έχουν δει στον κλάδο, έχουν γραφεία μακρία από την πόλη, στις χειρότερες περιοχές και θέλουν να πληρώνουν και τα ελάχιστα, αν δεν έχεις ήδη μερικά χρόνια προυπηρεσία. Ούτε τα καύσιμα δεν θα βγάζεις αν δεν μένεις δίπλα... Μέχρι και πριν 4 χρόνια αυτή την εικόνα είχα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα