Mi_ka Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 19 ώρες πριν, vagos789 είπε Καπιταλισμος στα καλυτερα του,δεν εχω δει πιο αχρηστο πραγμα ακόμα και αν δεν ζεις σε ένα σπίτι με 2 κινητικά αναπήρους, όταν με το καλό γεράσεις θα κάνεις κρα για τέτοιες καπιταλιστικές βλακίες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iddqdiddqd Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 15 ώρες πριν, StigmaX είπε Βάλε δέκα συσκευές σε ρουτερακι παρόχου, και δες πόσες θα μείνουν συνδεμένες. 2 Λάμπες, 1 εκτυπωτής, 3 Η/Υ, 2 κινητά, 1 tablet, 2 κονσόλες, 2 τηλεοράσεις, 1 AVR, 1 NAS, 1 google home. 16 Μετράω και δεν έχει ανοίξει ρουθούνι. Από low-traffic συσκευές με 1-2 connections έκαστη, δε θα φοβόμουν τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos20177 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 2 χρονια xiaomi wifi rgb 800lumens με 7 ευρο προσφορα τοτε , απροβληματιστα κ ασταματητα, . επισης δεν ειναι θεμα να μην σηκωνεσαι απο τον καναπε για να αναψεις το φως αλλα θεμα εξυπνου σπιτιου , μπορεις να τα βαλεις να σβηνουν μονα τους οταν φευγεις απο το σπιτι η αργα το βραδυ η αν γινει κατι κτλπ . οχι κ 20 μια λαμπα αχαχχα κ με bluetooth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amlet Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Ρε παιδια εχω εχω παρει 6 λαμπες Hue και στο προγραμμα μεσα οταν προσθετω πχ σε ενα group μια λαμπα, δεν μπορω να την ξαναβαλω σε αλλο. Υπαρχει γενικα καλυτερο 3rd party προγραμμα για να κανουμε καλυτερη δουλεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fytotech Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, georgetsl είπε για αυτο και οι περισσοτεροι σημερα εχουν γινει παχυσαρκοι !! keep going....ολα γινονται γιατι η κινηση να σηκωθει καποιος και να πιεσει τον διακοπτη κοστιζει 5 θερμιδες ...και στα 40 ετη ηλικιας ο καρδιολογος και ο ορθοπεδικος θα κοστιζει πολλα περισσοτερα σε ευρω !!! Εγώ που γυμνάζομαι τέσσερις φορές την εβδομάδα και βαριέμαι να σηκωθώ από τον καναπέ όταν αράζω, μπορώ να την πάρω; Ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktlk21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Και η Yeelight σκαει απο τα γέλια,,, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgetsl Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, fytotech είπε Εγώ που γυμνάζομαι τέσσερις φορές την εβδομάδα και βαριέμαι να σηκωθώ από τον καναπέ όταν αράζω, μπορώ να την πάρω; Ευχαριστώ. Αμα το χρειάζεσαι του θανατά ... πάρτο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gippas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, ktlk21 είπε Και η Yeelight σκαει απο τα γέλια,,, Η Yeelight συνδέεται με wifi. Που σημαίνει πως: -Πρέπει να έχεις ένα αξιοπρεπές ρούτερ αν έχεις πολλές συσκευές -Αν κοπεί το ίντερνετ αντίο αυτόματα φώτα -Αν θες λάμπα διαφορετικού μεγέθους από Ε27 (σποτάκια, κεράκια) καλή τύχη Και επειδή το καταλαβαίνει και η Xiaomi αυτό κυκλοφόρησε και αυτή πρόσφατα λάμπες με bluetooth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orgixmh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, fytotech είπε Εγώ που γυμνάζομαι τέσσερις φορές την εβδομάδα και βαριέμαι να σηκωθώ από τον καναπέ όταν αράζω, μπορώ να την πάρω; Ευχαριστώ. Τι δεν καταλαβαίνεις; η παχυσαρκία είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις smart λάμπες, ακόμα και γυμναστής να είσαι και να τρως καθημερινά με πρόγραμμα αν πάρεις μία smart λάμπα τσουπ και οι χοληστερίνες. Τι όχι; Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2019 από orgixmh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, gippas είπε Η Yeelight συνδέεται με wifi. Που σημαίνει πως: 3-Πρέπει να έχεις ένα αξιοπρεπές ρούτερ αν έχεις πολλές συσκευές -Αν κοπεί το ίντερνετ αντίο αυτόματα φώτα -Αν θες λάμπα διαφορετικού μεγέθους από Ε27 (σποτάκια, κεράκια) καλή τύχη Και επειδή το καταλαβαίνει και η Xiaomi αυτό κυκλοφόρησε και αυτή πρόσφατα λάμπες με bluetooth Έχοντας Yeelight εδώ και κάμποσο καιρό, έχω να πω ότι συμφωνώ μόνο με το τρίτο που λες. Το πρώτο δεν ισχύει (έχω εντελώς συμβατικό router και ποτέ δεν είχα κανένα θέμα), το δεύτερο είναι σπάνιο και καθόλου σημαντικό πρόβλημα. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2019 από apos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orgixmh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, apos είπε Έχοντας Yeelight εδώ και κάμποσο καιρό, έχω να πω ότι συμφωνώ μόνο με το τρίτο που λες. Το πρώτο δεν ισχύει, το δεύτερο είναι σπάνιο και καθόλου σημαντικό πρόβλημα. Τυγχάνει να κάνω developing πάνω σε smart συσκευές, έχω επιλέξει το bt για τους λόγους που αναφέρατε και εσείς, παρόλα αυτά στο bt στα android δεν είναι όλα ρόδινα, σε κάθε sdk η google φροντίζει να κάνει τόσες αλλαγές στο bt που πρέπει να κάνεις διορθώσεις για να παίξει, κοινός αν το software δεν κάνει update μαζί με το android θα προκύψουν προβλήματα συνδεσιμότητας ανάμεσα στο τηλέφωνο και την συσκευή. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2019 από orgixmh 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gippas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, apos είπε Έχοντας Yeelight εδώ και κάμποσο καιρό, έχω να πω ότι συμφωνώ μόνο με το τρίτο που λες. Το πρώτο δεν ισχύει (έχω εντελώς συμβατικό router και ποτέ δεν είχα κανένα θέμα), το δεύτερο είναι σπάνιο και καθόλου σημαντικό πρόβλημα. Πόσες Yeelight έχεις; Αν έχεις 2-3 το πιθανότερο είναι να μην έχεις κάποιο θέμα. Δες όμως εδώ πχ https://github.com/openhab/openhab2-addons/issues/4896 Αυτό δεν σημαίνει πως ΌΛΟΙ θα έχουν κάποιο θέμα. Μπορεί κάποιος να έχει τον σούπερ ρούτερ με 30 Yeelight και να μην καταλαβαίνει Χριστό. Όμως υπάρχουν περισσότεροι που έχουν θέμα με Yeelight και LIFX από ότι με Hue. Δεν είναι τυχαίο πως οι Hue έχουν μεγαλύτερο βαθμό ικανοποίησης στο Amazon (Προσωπικά έχω και Hue αλλά και Tradfri και Innr και μόνο με τις Tradfri έχω θέματα). Αλλά το wifi δεν είναι η καλύτερη τεχνολογία για έξυπνες λάμπες και σταδιακά οι περισσότεροι κατασκευαστές δοκιμάζουν άλλες λύσεις με zigbee, z-gate και bluetooth BLE. Να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω θέμα με τις Yeelight, αν κάποιος θέλει 1-2-3 έξυπνες έγχρωμες λάμπες να προσθέσει λίγη ατμόσφαιρα στο σπίτι του είναι μια χαρά λύση. Αν κάποιος θέλει να στήσει ένα εκτεταμένο έξυπνο σπίτι με αισθητήρες και διακόπτες υπάρχουν καλύτερες λύσεις. Δεν είναι πανάκεια οι Yeelight. 33 λεπτά πριν, orgixmh είπε Τυγχάνει να κάνω developing πάνω σε smart συσκευές, έχω επιλέξει το bt για τους λόγους που αναφέρατε και εσείς, παρόλα αυτά στο bt στα android δεν είναι όλα ρόδινα, σε κάθε sdk η google φροντίζει να κάνει τόσες αλλαγές στο bt που πρέπει να κάνεις διορθώσεις για να παίξει, κοινός αν το software δεν κάνει update μαζί με το android θα προκύψουν προβλήματα συνδεσιμότητας ανάμεσα στο τηλέφωνο και την συσκευή. Προσωπικά ούτε το BT προκρίνω, νομίζω πως για το έξυπνο σπίτι οι καλύτερες τεχνολογικά επιλογές είναι zigbee, z-gate ή EnOcean Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2019 από gippas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orgixmh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, gippas είπε Πόσες Yeelight έχεις; Αν έχεις 2-3 το πιθανότερο είναι να μην έχεις κάποιο θέμα. Δες όμως εδώ πχ https://github.com/openhab/openhab2-addons/issues/4896 Αυτό δεν σημαίνει πως ΌΛΟΙ θα έχουν κάποιο θέμα. Μπορεί κάποιος να έχει τον σούπερ ρούτερ με 30 Yeelight και να μην καταλαβαίνει Χριστό. Όμως υπάρχουν περισσότεροι που έχουν θέμα με Yeelight και LIFX από ότι με Hue. Δεν είναι τυχαίο πως οι Hue έχουν μεγαλύτερο βαθμό ικανοποίησης στο Amazon (Προσωπικά έχω και Hue αλλά και Tradfri και Innr και μόνο με τις Tradfri έχω θέματα). Αλλά το wifi δεν είναι η καλύτερη τεχνολογία για έξυπνες λάμπες και σταδιακά οι περισσότεροι κατασκευαστές δοκιμάζουν άλλες λύσεις με zigbee, z-gate και bluetooth BLE. Να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω θέμα με τις Yeelight, αν κάποιος θέλει 1-2-3 έξυπνες έγχρωμες λάμπες να προσθέσει λίγη ατμόσφαιρα στο σπίτι του είναι μια χαρά λύση. Αν κάποιος θέλει να στήσει ένα εκτεταμένο έξυπνο σπίτι με αισθητήρες και διακόπτες υπάρχουν καλύτερες λύσεις. Δεν είναι πανάκεια οι Yeelight. Προσωπικά ούτε το BT προκρίνω, νομίζω πως για το έξυπνο σπίτι οι καλύτερες τεχνολογικά επιλογές είναι zigbee, z-gate ή EnOcean Γενικά η τοπ λύση σήμερα είναι το mesh αλλά θέλει και base που να κάνει σύνδεση με το οικιακό router μέσω ethernet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Στις 28/6/2019 στις 3:49 ΜΜ, vagos789 είπε Καπιταλισμος στα καλυτερα του,δεν εχω δει πιο αχρηστο πραγμα Δεν προλαβες τις ψηφιακες κορνιζες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mi_ka Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 13 ώρες πριν, Ntinaras είπε Δεν προλαβες τις ψηφιακες κορνιζες? ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν τις κάνανε τηλεφορτούμενες έτσι που η κόρη που ζει μακρυά να ανανεώνει τις πόζες των εγγονιών κάθε 2-3 μέρες να χαίρονται τα τεχνο-άσχετα παππούδια @orgixmh και @gippas δλδ ακόμα δεν έχει γίνει ένας γερός protocol war να ξεκαθαρίσει πιο πρωτόκολλο επικρατεί να ξέρουμε τι να προτιμήσουμε πάνω στο θέμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα