Προς το περιεχόμενο

Οι νέες έξυπνες λάμπες Hue της Philips δεν χρειάζονται hub για να λειτουργήσουν

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, AvitusOwl είπε

Αυτό είναι σημάδι και απόδειξη το πόσο καλοί αγοραστές υπήρξαμε και συνεχίζουμε να υπάρχουμε . 

Καταναλωτές , our middle name .

Tι να πουνε οι Αμερικανοι δηλαδη που ζουν και αναπνεουν για υπερκαταναλωνουν καθε ωρα και στιγμη??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, momentum είπε

Tι να πουνε οι Αμερικανοι δηλαδη που ζουν και αναπνεουν για υπερκαταναλωνουν καθε ωρα και στιγμη??

Δεν διαφωνώ , αλλά η αναλογία του Έλληνα με τον 480/580 ευρώ μισθό και το κινητό διπλάσιας και τριπλασιας αξίας είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει. 

6 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε

Γιατί πάντα η Ευρώπη έχεις ακριβότερες τιμές; Ναι υπάρχουν έξοδα αλλά δεν είναι δυνατόν τα $14.99 να μεταφράζονται σε 19.99€. 

Καλή κίνηση αλλά σίγουρα πολύ ακριβές, ενώ μπορείς να βρεις αντίστοιχες των ακριβών από εταιρίες όπως η Xiaomi 

το φπα το ξέρεις? εκείνο το πράγμα που ακόμη κινει της χώρες της Ευρώπης γιατί κάτι άλλο δεν τους έμεινε? ε ναι αυτό είναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

... άργησαν αλλά το κατάλαβαν. Τώρα μπορώ επιτέλους να τις συνδυάσω με τις κάμποσες LIFX που έχω μαζέψει. 

Άπαξ και συνηθίσεις σε τέτοιους αυτοματισμούς μετά δεν μπορείς να κάνεις εύκολα χωρίς αυτούς. Ισχύει για πάσα ηλικία. Πχ. το τρίχρονο δεν πάει για ύπνο με τίποτα αν κάθε βράδυ δεν πει πρώτα "Alexa, bedtime" (routine ώστε κάποια φώτα να σβήσουν, άλλα να χαμηλώσουν ή να αλλάξουν χρώμα). 

Επεξ/σία από nzeppos
  • Sad 1

6 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Η xiaomi έχει ήδη λάμπες που συνδέονται στο wifi και τις ελέγχεις με το google assistant

Εδω και χρονια εχω την εγχρωμη εκδοση εδω και 3 χρονια δουλευει εξαιρετικα. Συνδεση με router και ελεγχος με υπολογιστη και κινητο. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, StigmaX είπε

Βάλε δέκα συσκευές σε ρουτερακι παρόχου, και δες πόσες θα μείνουν συνδεμένες. 

Και οι δέκα θα μείνουν. 

4 ώρες πριν, fytotech είπε

Δουλεύω κι έχω το σκύλο στο σπίτι.

Έχω αγοράσει μια λάμπα της Xiaomi που έχω στο χώρο που κάθεται συνήθως και του την ανάβω μόλις σκοτεινιάζει.

Συγνώμη που προωθώ τον καπιταλισμό με την άχρηστη ανάγκη μου.

Καλά κάνεις και φωτίζεις τον σκύλο σου,  υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια ημερησιοι χρονοδιακοπτες με τους πιο φθηνούς οι οποίοι είναι αναλογικοι με κόστος 1 €

Επεξ/σία από panoskatos
  • Like 1

1 ώρα πριν, panoskatos είπε

Και οι δέκα θα μείνουν. 

Καλά κάνεις και φωτίζεις τον σκύλο σου,  υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια ημερησιοι χρονοδιακοπτες με τους πιο φθηνούς οι οποίοι είναι αναλογικοι με κόστος 1 €

Υπάρχει χρονοδιακόπτης για λάμπα στο ταβάνι; Γιατί δεν έχω κάποια λάμπα σε μπρίζα. 

6 ώρες πριν, panoskatos είπε

Όχι ότι με ενδιαφέρουν τέτοιου είδους γκάτζετ αλλά ρε φίλε, τι θα πάθει το ρούτερ,  δλδ?  Αυτό το "με ότι αυτό συνεπάγεται " που γράφεις δεν συνεπάγεται τίποτα.  Ένα ρούτερ μπορεί να δεχτεί ως και 250 διαφορετικές ip! 

Το ρούτερ δεν έχει να κάνει με τις IP που γράφεις, αυτό είναι το πρωτόκολλο IP και "χωράει" 255 ip στην τελευταία στιβάδα, το router όμως θα μπορούσε να τρέχει σε περισσότερα από ένα δίκτυα και να έχει περισσότερους από ένα DHCP.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα router με τις πολλές συνδέσεις είναι 2:

1) Το σήμα ζορίζει για κάθε νέα συσκευή
2) η cpu του ρουτερ δυσκολεύεται να απαντά σε τόσες πολλές αιτήσεις ταυτόχρονα.

Ο 2ος λόγος είναι που το τόρρεντ ακόμα και αν του βάλεις "Φρένα" σε upload και download κάνει το δίκτυο βαρύ (ανοίγει πολλές συνδέσεις)

Σχετικά με τα smart μαραφέτια, είναι το μέλλον, για όσους δεν βλέπουν λόγο και επιμένουν να σηκώνονται από τον καναπέ καλή τους τύχη, προσωπικά αν μπορούσα να κάνω τα πάντα από τον καναπέ θα τα έκανα.

• Like 1

11 ώρες πριν, nzeppos είπε

... άργησαν αλλά το κατάλαβαν. Τώρα μπορώ επιτέλους να τις συνδυάσω με τις κάμποσες LIFX που έχω μαζέψει. 

Άπαξ και συνηθίσεις σε τέτοιους αυτοματισμούς μετά δεν μπορείς να κάνεις εύκολα χωρίς αυτούς. Ισχύει για πάσα ηλικία. Πχ. το τρίχρονο δεν πάει για ύπνο με τίποτα αν κάθε βράδυ δεν πει πρώτα "Alexa, bedtime" (routine ώστε κάποια φώτα να σβήσουν, άλλα να χαμηλώσουν ή να αλλάξουν χρώμα). 

και αυτος ακριβως ειναι ο λογος που σε παιδια μικρης ηλικιας δεν επιτρεπεις επ' ουδενι να λειτουργουν με τετοιους τροπους. Πρωτα τα εισαγεις στην απλη αναλογικη χρηση και μετα στα πιο συνθετα σιγα σιγα καθως σε καποιο τεχνικο προβλημα η ανασταστωση τους θα ειναι πολλαπλασια του κανονικου. Επισης τους αφαιρεις ενα βημα απο τον τροπο λειτουργιας των συσκευων αυτων (οποιες και αν ειναι αυτες) με οτι συνεπαγεται αυτο. 

18 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε

Γιατί πάντα η Ευρώπη έχεις ακριβότερες τιμές; Ναι υπάρχουν έξοδα αλλά δεν είναι δυνατόν τα $14.99 να μεταφράζονται σε 19.99€.

Καλή κίνηση αλλά σίγουρα πολύ ακριβές, ενώ μπορείς να βρεις αντίστοιχες των ακριβών από εταιρίες όπως η Xiaomi

Να υπενθυμίσω ότι το $14.99 είναι χωρίς Φ.Π.Α.  Το €19.99 είναι με Φ.Π.Α.  Με την συναλλαγη και συμπεριλαμβάνοντας το Φ.Π.Α η τιμή βγαίνει περίπου στα €16.50, σίγουρα φτηνότερη αλλα όχι και παρά πολύ.

για αυτο και οι περισσοτεροι σημερα εχουν γινει παχυσαρκοι !! keep going....ολα γινονται γιατι η κινηση να σηκωθει καποιος και να πιεσει τον διακοπτη κοστιζει 5 θερμιδες ...και στα 40 ετη ηλικιας ο καρδιολογος και ο ορθοπεδικος θα κοστιζει πολλα περισσοτερα σε ευρω !!!

• Confused 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...