Προς το περιεχόμενο

Οι νέες έξυπνες λάμπες Hue της Philips δεν χρειάζονται hub για να λειτουργήσουν

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, nikthanos είπε

δε χρειάζεσαι philips hub, αλλά χρειάζεσαι alexa hub. όχι Γιάννης, Γιαννάκης

Η alexa είναι για να δίνεις φωνητικές εντολές και συνεργάζεται (και) με το Philips Hue. Αν θες απλά να αναβοσβήνεις τα φώτα από το κινητό, δε χρειάζεται σχετικό "alexa hub" (amazon echo).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε όσους συγκρίνουν τις συγκεκριμένες με τις WiFi λάμπες τύπου xiaomi και tplink, καλό είναι να ξέρουν πως η τεχνολογία της Phillips με το hub είναι ανώτερη κατά κράτος σε ότι αφορά τη συνδεσημοτητα.

Από τη μία έχεις ένα mesh δίκτυο το οποίο δεν επιβαρύνει καθόλου το wifi σου. Από την άλλη κάθε λάμπα ξεχωριστό connection με το router, με ότι αυτό συνεπάγεται. Για 2-3 λάμπες καλό είναι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν στήνεις smart home με τέτοιες. 

• Like 4

Επιτέλους... Μια καινοτομία... Ωχ?? το έχει ήδη η Xiaomi. Άρα δεν είναι η καλύτερη λύση. Η καλύτερη λύση υπάρχει εδώ και χρόνια. Και πιο φτηνα.

• Like 1

2 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε

Γιατί πάντα η Ευρώπη έχεις ακριβότερες τιμές; Ναι υπάρχουν έξοδα αλλά δεν είναι δυνατόν τα $14.99 να μεταφράζονται σε 19.99€.

Καλή κίνηση αλλά σίγουρα πολύ ακριβές, ενώ μπορείς να βρεις αντίστοιχες των ακριβών από εταιρίες όπως η Xiaomi

1. Φόροι: $15*1,24=18.6=€16.34
  2. Νομικό πλάισιο (βλ. 2 χρόνια "εγγύηση" vs 1 και αν)
  3. Κόστος localisation (ΗΠΑ θες Αγγλικά, άντε και Ισπανικά και είσαι κομπλέ)
  4. Βρίσκουν και τα κάνουν
  • Like 1

45 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Καπιταλισμος στα καλυτερα του,δεν εχω δει πιο αχρηστο πραγμα

Στο "εξυπνο" σπιτι του μελλοντος η μοναδικη συσκευη που χρειαζεται αναβαθμιση αλλα δεν παιρνει, ειναι ο ιδιοκτητης.

Τα υπολοιπα ειναι λεπτομεριες....

• Like 1

55 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Καπιταλισμος στα καλυτερα του,δεν εχω δει πιο αχρηστο πραγμα

romantic scene σε όλο το σπίτι με ένα κουμπι... και έτοιμο για όλα το τσικάκι. φίλε εγω θα στα λέω?

Μπαίνω σπίτι και με με ένα κουμπί ανάβω 8 περιφερειακές λάμπες. Με το ίδιο κουμπί τις κλείνω όταν φεύγω από το σπίτι ή πάω να κοιμηθώ. Επίσης με ένα πάτημα έχω αλλάξει τον φωτισμό σε φωτισμό σινεμά κατάλληλο για να δω ταινία.

• Thanks 1

Δουλεύω κι έχω το σκύλο στο σπίτι.

Έχω αγοράσει μια λάμπα της Xiaomi που έχω στο χώρο που κάθεται συνήθως και του την ανάβω μόλις σκοτεινιάζει.

Συγνώμη που προωθώ τον καπιταλισμό με την άχρηστη ανάγκη μου.

• Like 3
  • Thanks 1

58 λεπτά πριν, StigmaX είπε

Από τη μία έχεις ένα mesh δίκτυο το οποίο δεν επιβαρύνει καθόλου το wifi σου. Από την άλλη κάθε λάμπα ξεχωριστό connection με το router, με ότι αυτό συνεπάγεται. Για 2-3 λάμπες καλό είναι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν στήνεις smart home με τέτοιες. 

Όχι ότι με ενδιαφέρουν τέτοιου είδους γκάτζετ αλλά ρε φίλε, τι θα πάθει το ρούτερ,  δλδ?  Αυτό το "με ότι αυτό συνεπάγεται " που γράφεις δεν συνεπάγεται τίποτα.  Ένα ρούτερ μπορεί να δεχτεί ως και 250 διαφορετικές ip! 

• Thanks 2

43 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Θα εισαι σε 8 δωματια ταυτοχρονα;

Η μια λάμπα είναι στην εξώπορτα, οι 5 είναι περιφερειακά στο σαλόνι, η 7η είναι στο γραφείο που βλέπει προς το σαλόνι και η 8η είναι στο υπνοδωμάτιο.

εχω στο σπιτι μου 20 σποτ οροφης της xiaomi-phillips ολα wifi και ολα συνδεδεμενα στο ρουτερ χωρις κανενα θεμα.....εχω κανει ομαδα καποιες απο αυτες και εχω δωσει εντολη καθε βραδυ πχ να αναβουν και μετα απο καποιο αλφα χρονο να σβηνουν.....αυτο γινεται για να δινει κνηση στο σπιτι οταν λειπεις για μερες......το ιδιο εχω κανει στο μπαλκονι παλι με λαμπες xiaomi που αναβοσβηνουν στη διαρκεια της νυχτας συμφωνα με τις οδηγιες μου.....οσι για το αν επιβαρυνεται το ρουτερ,εχω πανω απο 80 συσκευες κουμπωμενες πανω,απο εξυπνες μπριζες,αισθητηρες κινησης,καμερες,κτλ κτλ κτλ....ουτε κιχ δεν κανει 2 χρονια τωρα...και μιλαμε για ενα απλο ρουτερ της κοσμοτε.....δεν ειναι καθολου "αχρηστη" η ευκολια που εχεις να μπεις στη καμερα και να δεις πως η γυναικα σου ξεχασε ανοιχτα τα φωτα και να τα σβησεις.....η την τηλεοραση....η ακομα ακομα και το ερκοντισιον το οποιο το αναβω οταν ειμαι στο δρομο επιστροφης για το σπιτι και το βρισκω στη θερμοκρασια που θελω οταν φτανω.....2019 εχουμε παιδες

• Like 1
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, panoskatos είπε

Όχι ότι με ενδιαφέρουν τέτοιου είδους γκάτζετ αλλά ρε φίλε, τι θα πάθει το ρούτερ,  δλδ?  Αυτό το "με ότι αυτό συνεπάγεται " που γράφεις δεν συνεπάγεται τίποτα.  Ένα ρούτερ μπορεί να δεχτεί ως και 250 διαφορετικές ip! 

Βάλε δέκα συσκευές σε ρουτερακι παρόχου, και δες πόσες θα μείνουν συνδεμένες. 

• Like 1

18 λεπτά πριν, djsaxsax είπε

..αυτο γινεται για να δινει κνηση στο σπιτι οταν λειπεις για μερες......

Ιδιοφυές.

maxresdefault.jpg

3 ώρες πριν, StigmaX είπε

δεν στήνεις smart home με τέτοιες. 

Πρέπει να έχεις δίκιο σε αυτό. Δε ξέρω κατά πόσο θα ήταν βολικότατο το επίπεδο των λαμπών της Xiaomi για να χτήσεις ένα σπίτι έτσι και να βασίζεσαι μοναχά στο κινητό σου.

Ότι θέλουν δουλειά, θέλουν δουλειά. Αλλά έχω και περιέργεια τι το τόσο πιο stable και καινοτόμο είναι το σύστημα της Philips - δεν έχω καταλάβει μέχρι τώρα.

Γ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...